Bernatovo lisabonské trápení pokračuje, s třísly musel na operaci

07.02., 09:26
Aktuality
Juan Bernat (© AFP)

Hodně nepovedenou sezonu prožívá Juan Bernat. Někdejší španělský reprezentant měl s Davidem Juráskem bojovat o pozici v základní sestavě Benfiky, snahu svých spoluhráčů místo toho sleduje z tribuny a na tom se jen tak něco nezmění.

Bernat za několik týdnů oslaví 31. narozeniny, v Lisabonu hostuje z PSG a na podzim stihl jenom šest soutěžních startů. Naposledy se na trávníku objevil koncem října, od té doby ho limitovaly bolesti třísel a jelikož problém neustupoval, rozhodl se pro operaci.

"Juan Bernat se během úterý podrobil úspěšné operaci třísel. Chirurgický zákrok absolvoval v Bordeaux a za asistence zdravotního týmu Benfiky ho provedl Dr. Gilles Reboul," informoval portugalský klub v oficiálním prohlášení.

Benfica tradičně bojuje o portugalský titul, ve hře zůstává v Evropské lize a zítra na ní čeká čtvrtfinále Portugalského poháru. Někdejší hráč Valencie a Bayernu Mnichov do sestavy jen tak nenaskočí, na marodce si pobude dalších osm týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / footmercato.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Benfica

už to začína vyzerať že, PSG posiela do Lisabonu zotavoať sa hračov so zranení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele