Berlusconi vyloučil další posily

18.08.2009, 21:00
Aktuality
Prezident AC Milán Silvio Berlusconi potvrdil, že milánský klub již v tomto přestupovém období žádné další posily shánět nebude. Podle jeho slov si bude muset vystačit s kádrem, který má momentálně kouč Leonardo k dispozici.

Do týmu Rossonerri přišli přes léto čtyři noví hráči. Z Fluminense se stěhoval Thiago Silva, Obuchu Onyewu ze Standartu Lutych, Flavio Roma přišel z Monaka a Klaas-Jan Huntelaar z Realu Madrid. "Náš trh je uzavřen. Milán musí najít sílu na vítězství s kádrem, který momentálně má," řekl Berlusconi.

Berluscioni se kromě současného kádru AC Milán krátce vyjádřil také k ekonomické situaci ve fotbale a výplatám vrcholových fotbalistů. Italský premiér tvrdí, že je zapotřebí vysoké částky zredukovat.

"Je nutné zavést platový strop.Výdělky hráčů jsou mimo realitu. Jsou vzdáleny jak reálné ekonomické situaci, ve které žijeme, tak celkově obtížné době. Jsou mimo jakémukoliv parametru," řekl Berlusconi, který také odmítl spekulace, že se chystá prodat část svého podílu v milánském klubu.

Autor: Pavel Mašlaň / soccernet.com

Komentáře (86)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, jak AC s takovým týmem nemůže nic vyhrát...Minulá sezona-Champions League-Absolutní propadák...A podle mě to samé i tuto sezonu...

Reagovat
tomasinho

Minulý rok hrál milán Uefu

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda já jsem si to spletl...A v UEFA Cupu došli daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že Berlusconi chtěl toto mercato úplně vypustit. Huntelaara koupil jedině proto, že by tifosi zapálili Milanello.Jinak by nepřišel nikdo.

Reagovat
DelPiero137

Tiez si myslim ze tuto sezonu nechcelo AC nakupovat nasilu, len aby sa nepovedalo. Buduci rok pride generacna vymena, a budu nakupovat ako prvy. Tento rok sa rychlo rozobral trh s kvalitnymi hracmi. Napriek vsetkym obavam, myslim ze AC bude silne. Vratil sa Nesta, Thiago Silve, Abate aj Huntelar su dobry hraci. Ronaldinho sa vracia do formy, maju Pata ktory sa stale zlepsuje. Maju Onyewu v obrane a Flamini sa tiez zlepsuje. Ak sa im zranenia budu vyhybat, Leonardo moze dat dokopy silne muzstvo. Nepodcenoval by som ich. Ked bol Kaka, kazdy sa spoliehal na neho. Teraz tam nie je, kazdy bude makat za seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim ho nejvetsi dement kterej potapi AC . Mel pritahnout aspon tri hrace este hlavne ze rikal ze se musi pockat az se snizi ceny na trhu. Sem hodne sklamanej a mam strach ze to skonci spatne tajta sezona jak liga mistru tak liga.

Reagovat
smazaný uživatel

ten dement udělal z Milána nejúspěšnější klub na světě za posledních 25 let.. Co se tu někdy sleze, to je na blití.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že má v nicku AC...

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví co to znamená....

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem od nich vic ale co treba ukaze ukaze cas jak to vsechno dopadna ale moc to nevidim ruzove

Reagovat
smazaný uživatel

mno jako jeste je treba posilit kraje obrany a i negdo by se hodil do zalohy jako tak moc nechapu proc uz nechce posilovat

Reagovat
smazaný uživatel

no na jednej strane tie dlhy asi su velke a kasa prazdna LM a peniaze znej chybaju ale zas ako fanusik ma stve lebo ked predavali Kaka tak mali usta plnu kecov ze kupia nahradu a skutek utek a nebyt tej tragickej pripravy tak nepride ani Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný už má nahrabaný proč by kupoval hráče raděj si koupi dalši Vilu nebo auto tak sem měl rád acm ale to vedení tam je katastrofaaaaaa letos budou radi když se kvalifikuji vubec do uefi

Reagovat
georgeo

pokud vím, tak jsou v základních skupinách LM

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš myslim pro přiští ročník!

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi taky prohlasil ze se mu zda kadr moc sirokej a ze by chtel mit 11 hracu do zakladu + max. 5-6 nahradniku ti me jako fakt pobavil

Reagovat
Berbatov9

Ach jo 68 mega za Kaka by mě zajmalo kde jsou repektive co si za ně Silvio pořidil

Reagovat
Berbatov9

krom teda Hunteho

Reagovat
rossoneri89

Berlusconi je kopa hnoja..... ..ked tak chce peniaze a nechce nikoho kupit tak nech perda AC a moze ziskane peniaze investovat na slapky. .....velmi sa bojim nasledujucej sezony

Berlusconi + Galliani

Fotza Milan

Reagovat
rossoneri89

*Forza

Reagovat
smazaný uživatel

chceš vědět co za ně pořídil ???

Reagovat
Berbatov9

ano

Reagovat
smazaný uživatel

vylucil posily,vylucil zisk Scudetta aspon ho bude mat Inter

Reagovat
Al Capone

ne bude ho mít AS Řím

Reagovat
smazaný uživatel

pride Toni a ten im vyhra Scudetto...nie? akurat z nich spravi domov dochodcov

Reagovat
Al Capone

ne, Totti na to stačí sám

Reagovat
smazaný uživatel

staciť bude akurat na take 5.miesto

Reagovat
smazaný uživatel

No jo asi šetří na mejdany s ODS

Reagovat
mastakillah

To co se tady schází za ,,fanoušky" se docela divím.Pokud máte rádi klub a nazýváte se jeho fanoušky, tak byste neměli urážet jeho prezidenta.Myslím, že Silvio udělal pro Ac hodně dobré práce a vytáhl ho na úplný vrchol.Taky se mi mco nelíbí, že nechce posilovat, ale urážkami a nádávkami to nezměníte, jen ukazujete ubohost.Věrnost a sympatie se projevuje jinak. zamyslete se..Milán per sempre.

Reagovat
exot12

Nie celkom s tebou suhlasim. Silvio pre AC urobil naozaj vela vytiahol ho na vrchol a AC mu to urcite vratilo v podobe popularity a za to mu dakujem

Ale uz peknych par rokov na AC pekne serie! Nechapem preco by sa mi to malo pacit a mal by som drzat hubu ak sa mi nieco nepaci. Pretoze mi ako fanusikovi zalezi na klube tak prave v tedy by som sa mal ozvat nie? Od kupy Kaka az do sucastnosti prisiel naozaj jeden!!! kvalitny a perspektivny hrac a to Pato! Ak by Silviovi naozaj zalezalo na klube tak nepreda jeho najvacsiu hviezdu, aby udajne zaplatil dlhy, Silvio nieje chudak a ak by mu zalezalo tak na klube tak ako hovori mohol by nieco vytiahnut zo svojho vrecka a splatit cast dlhov, resp. zohnat prasule inde. Silvio na AC kasle lebo splnilo ucel preco ho kupoval. Kupovat vyhasinajuce hviezdy ako Rivaldo, Ronaldo, Ze Roberto, Ronaldino, Oliveira.. a dufat ze si spomenu na svoju zaslu slavu je dost naivne a hlavne riskantne. Kupit Ronaldina za 20 a predat Kaka za 68 je faktsuper kauf!

Silvio by mal v prvom rade vyhodit toho tucniaka a ak nema zaujem o AC tak nech ho preda, Silvio je v prvom rade obchodnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Berlusconi dotoval Milán pěkně dlouho...určitě ještě v dobách nakupů Rivalda, Inzaghi, Rui Costy atd...to že ted nechce a dá se říct i nemůže je pochopitelný. Klub jako AC by si podle mého měl dokázat na sebe vydělat. Ale pořád mi připadá, že z nedávných úspěchů nedokázal vytěžit tolik, kolik by mohl. Za posledních 7 let byl 3x ve finále LM a jednou v semifinále, přesto tje ted proti většině velkoklubů chudý příbuzný. To podle mě není v Berlusconim...

Reagovat
exot12

suhlasim ze Ac by si malo na seba zarobit, ale nesuhlasim ze to niejeSilviova chyba.On je prezident a kto by mal byt az to zodpovedny ak nie prave prezident?

Reagovat
mastakillah

v době, když přicházel Rivaldo, tak byl pořát mega hvězda, jen se mu v Ac nedařilo.Ronaldo by byl taky skvělou posilou, měl zkušenosti a je to skvělý útočník, jenže si zranil koleno, to Silvio nemohl čekat.Jinask myslím, že Ronaldinho se snad vrátí do solidní formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo měl dokonce v AC průměr kolem golu na zápas

Reagovat
Al Capone

13 zápasů 10 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono ani netřeba zacházet až do roku 2002 k Rivaldovi..., předloni se nepovedla sezona a přivedli se Abbiati, Antonini, Zambrotta, Flamini, Ronaldinho, Borriello a Ševčenko. někteří byli zdarma, někteří se vrátili z hostování, někteří na hostování přišli, ale někteří se taky koupili a aspoň co do jmen jsou to bych řekl slušné příchody. jenže se nepovedla ani loňská sezona a tak je to rázem zapomenuto..., chytl se Pato a tak je to rázem JEDINEJ pořádnej nákup od příchodu Kaka', což je samozřejmě blbost. například Gilardino stál rovněž slušné peníze a první sezonu měl výbornou..., jenže většina lidí si ho pamatuje jako toho, co v AC vyhořel. neříkám, že jsou daleko od pravdy, ale nákup to byl, celkem drahej..., zájem měli i Juventus a AS Řím. přesto se o něm nezmíní..., jako by tady nikdy nebyl. jako by za něj Silvio nikdy ty eura nedal a na tým kašlal. z ostatních například Nesta, Seedorf, Tomasson, Cafú, Pancaro, Stam, Dhorasoo, Vogel, Gourcuff, Bonera, Jankulovski atd., atd., no comment...

Reagovat
mastakillah

šak já s tebou souhlasím, pro mě jsou dobrou kaufí hlavně dva přestupy z Interu výměna Coca za Seedorfa a příchod Pirla...ty dva přestupy byli geniální...jinak jihc určitě bylo víc..už jendíky tady tomu si zaslouží Silvio obďiv a bylo toho mnohem víc co pro Ac udělal..

Reagovat
domingo

Gourcuffa bys mohl uvést i v nějakým výčtu největších chyb vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

je to složitější..., neberu to jako chybu, spíš takové podcenění. když před rokem odcházel, byl to takřka zabitej talent. těžko mohl někdo čekat, že vystřihne tak skvělou sezonu, že Bordeaux těch 15 mega dá. stejně tak jsme tenkrát nemohli vědět, že se bude po těch bombastických nákupech ostatních zdát 15 milionů jako relativní pakatel..., navíc se před rokem samozřejmě nepočítalo s tím, že zmizí Kaka' a pro Yoanna se tím pádem v týmu uvolní místo.

Reagovat
domingo

Máš pravdu, že s tím, jak vylítne, asi nepočítal nikdo. Na druhou stranu, viděl jsi ho loni? Fotbalový myšlení má jednoduše geniální, to se nedá naučit ani ztratit, to vám muselo být jasný od začátku... v nejhorším by dopadl (obrazně) jako Ronaldinho...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný to moc nebylo, to bys ho musel vidět. nevěřil si, hrál alibisticky, většinu míčů vracel pod sebe, místo aby zkusil něco vymyslet a s nasazením byl taky celkem na štíru. nedivím se, že ztratil Ancelottiho důvěru, ale i kdyby mu dal těch šancí více, těžko by se něco zlepšilo. naskakoval akorát k lajně, protože byl na jeho místě Kaka', čímž pádem ani nemohl předvést to nejlepší co umí..., zkrátka špatnej přístup z obou stran. jak z jeho, tak z klubu...

Reagovat
domingo

U vás jsem ho neviděl, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nevysiluj se zbytečnostma . tyhle děti sotva pamatujou co bylo před třemi lety, natož aby se starali o historii..., že dnes "fandí" AC v podstatě díky Berlusconimu oni netuší. vidí nakupující Real, City a nejde jim do hlavy proč strýček Silvio nepřivádí podobné esa. vždyť si ty peníze přece tiskne, nebo je zkrátka má, někde, odněkud. ekonomická krize, která postihla jeho podnikání, politika, která rovněž žere finance, loňskej nepostup do LM, kterej stál klub HODNĚ a 68 mega za Kaka', které nešly do kasičky, ale na úhradu ztráty, to už je pro ně velká matematika. můžeš jim to vtloukat do hlavy 100x a stejně sem v další diskuzi napíše nějakej ňouma, že je Berlusconi kokot, protože nekoupil Fabregase...

Reagovat
domingo

Reagovat
mastakillah

jasný no, ale jen mě to dokáže docela naštvat, když tady kecají blbosti a nadávají, když neznají minulost.To co silvio udělal pro klub mu v Miláně vyslouží nesmrtelnost...

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávat prezidentovi - u Caldérona musí být vyjímka...

Reagovat
smazaný uživatel

proste Berlusconi poslal fanusikov AC do.....

Reagovat
smazaný uživatel

co to melete ,ma pravdu ve všem je třeba hračum ubrat z platu za to co předvaděj a pak budou jinak litat ...jak ve fabrice něco se posere a 20%dolu.... a spat dobrou

Reagovat
$dolar$

Jen at si tam Silvio zustane co nejdele

Reagovat
Shevchenko

Obuchu.

Reagovat
$dolar$

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak Pato nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi nemáte prosím odkaz na live tv z ligy mistrú, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

podle Forbesu Berlusconi prodělal během krize asi 6 miliard dolarů...a mít 6 miliard dolarů nebo nemít 6 miliard dolarů je dost velký rozdíl.

http://it.wikipedia.org/wiki/Classifica_degli_uomini_pi%C3%B9_ricchi_d%27Italia_secondo_Forbes

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved to je kazdemu rozumnemu fanusikovi jasne ze peniaze nie su...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Viola zatím pěkný výsledek z Portugalska. Gila

Reagovat
smazaný uživatel

výborný výsledek...škoda že se mi to ve 30 minutě seklo a nešlo to dál...byl to asi parádní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda..., chtěl jsem ještě De Silvestriho, protože Zambrotta jde ke dnu a Oddo na něm leží už asi 2 roky. nelichotivá je situace i na levý straně, kde paběrkuje průměrnej Jankulovski a bohužel včera bídnej Antonini, takže nejspíš v Sieně dostane Janku přednost...

žeby to přecejen chtělo vyzkoušet Ignazia na pravém beku ?

Reagovat
Tsigi

Abate by se mohl naučit přihrávat, běhat už umí

Reagovat
smazaný uživatel

možná, ale včera se mi jeho ukázkovej centr na skórujícího Pata celkem líbil

Reagovat
Tsigi

tak první příhra za celou přípravu

Reagovat
smazaný uživatel

první vlaštovka . né tak já vím, ty by ses ho zbavil. máme kádr plnej dříčů, tak proč jednoho nevylejt

Reagovat
Tsigi

jestli se ti zdá, že např. Ambro, Rino, Flamstr, Nesta nejsou dříči, tak nevím

já bych ho nevylejval, ale prostě se mi zdá, že na to zatím nemá a hlavně ,v tom našem systému může hrát skutečně účině jen beka a tam bych radši viděl Antoniniho

Reagovat
smazaný uživatel

podle Tebe na to nemá, podle Lea patřil k nejlepším hráčům přípravy a jeho univerzálnost se nám bude letos hodit..., to je těžký no (já vím: "co Leovi zbývá, než na něj sázet...", tvůj klasickej argument). včera hrál parádně, v tom ostudným zápase s Bayernem byl snad jedinej, kdo se s tím snažil něco udělat a celkově sotva kdy něco vypustí, k tomu je to asi nejrychlejší hráč týmu, kterej se dost zlepšuje v bránění a centry má lepší než většina našich beků, kteří se tím "živí" celej život + dá se čekat, že se se bude časem zlepšovat ve všech činnostech..., nicméně názor je názor, neberu Ti ho.

kdybys včera viděl Antoniniho (u kterého ale přesto doufám, že si toho levého beka vybojuje), možná bys mluvil opatrněji...

Reagovat
Tsigi

hele já budu jen rád, když mu to pujde, když bude lepší než naši beci ať hraje

jen jsou mi prostě sympatičtější techničtější hráči a znovu vidět zálohu Ambro Rino Abate tak mě švihne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je jasný, že to není žádnej kouzelník..., nikdy nebyl. záloha bez Pirla je o třídu slabší co do kreativity, ale to je stará pravda. já taky Abateho necpu do základu..., počítám s ním jako s náhradou za Rina (včera to splnil na 100%), nebo časem na toho beka..., uvidíme.

Reagovat
Tsigi

Osobně nechápu, jak se někdo podivuje nad tím, že Silvio nechce cpát své peníze do AC. Klub tohohle kalibru by měl být soběstačný a prostě, když nevydělal nakupovat nemůže. Nejsme Chelsea nebo CIty, aby nám strýček koupil kdeco a buďmě rádi, že jsme se nevydali cestou dluhů Realu

Reagovat
$dolar$

Ale zaroven s tim to nemuze myslet Silvio s utokem na titul vazne

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne že ta sanca na titul je velmi mala

Reagovat
Tsigi

uvidí se

Reagovat
smazaný uživatel

jj Ac Milán potřebuje posílit jako sůůl...!!Hele a prosím vás nevíte někdo jak to teď vypadá s Nestou..??:-)

Reagovat
rossoneri89

no zatial sa dostava do starej formy...ale hra velmi dobre....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzes rict prumernej Jankulovsky a upadajici Zambrota .Zambrota byl jednim z nejlepsich hracu AC za minulou sezonu a Jankulovsky sice v obrane neni naka extra trida ale v zaloze je platnej dost.Mas ale pravdu s tim ze by AC poteboval levyho beka.I kdyz si myslim ze si to Jankulovsky odkope i tajtu sezonu.

Reagovat
$dolar$

Muze to rict tak, ze ho videl hrat v priprave.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu predchozimu komentari sem se mozna neuderzel a rek na nej neco ale ja nahodou sem fanousek AC a prave proto ze z AC udelal nejuspesnejsi klub za poslednich 25 let tak by si mel uvedomit ze v priprave to nebylo nejruzovejsi a jeste nak posilit a ne rict ze je klub uz dost silny a neni to jenom o penezich napr. Vubec nevim jak to dopadlo s Hernanesem (techickej zaloznik)mel prijit a i kdyz jeho cena pry vyrazne klesla tak ho AC nekoupil ale to zas nwm jak ta cela vec okolo toho byla.

Reagovat
smazaný uživatel

"nějak" posílit..., to se lehce řekne. "ne říct, že je klub dost silný". a co má říct ? "tým je to špatnej, ale nemám kasu, takže smůla, poraďte si." ? včera ten "špatnej" tým přehrál Juventus, kterej je pasovanej spolu s Interem na favorita na Scudetto, takže to zas takoví bídaci asi nebudou. když se nám vyhnou zranění, která nás třeba loni úplně decimovala a hráči ze sebe vydají 100%, šance tady vždycky bude..., v tom s Leonardem a Silviem souhlasím. ve všem se Berlusconiho zastávat nehodlám, protože samozřejmě není bez chyby..., s těmi řečmi o platech působí například dost pokrytecky, jelikož se na nich u nás ještě nedávno taky moc nešetřilo, ale obecně rozhodně nepatřím k těm, kteří plácají nesmysly, jakože je teď AC v prdeli kvůli němu..., to je do nebe volající nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

No, napsat, ze privedl Rivalda a ten byl vyhaslej, to chce bud hodne velkou davku naivity nebo debility. On tam totiz prisel v top forme, ale bohuzel nedostal tolik prostoru jako Rui Costa. Rivaldo prichazel jak buh a odesel jak zpraskanej pes. Velka skoda, ze ho tehdy takhle podelali v AC...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěšte hlavu. Tým není tak špatný...hlavně se mi líbí ten utok Dinho-Pato-Huntelaar jak se pořadně sehrají tak to pujde raz na raz Prodali sme sice Kaka ale když se podiváte na minulou sezonu byl celkem dlouho zraněný a taky to bez něj šlo...MaU prodal CR7 a taky jdou dal...taky nikoho nekoupili(prisel Owen ...zadarmo)...takovy je fotbal. A kdo sledoval přípravu musi uznat že na chybělo i štěstí...jen když se podivate ted na zapas s Juve ...střela břevno...za 5 min sme dostali gol ...nemluvě o těch penaltovych rozstřelech ...ale to se neda nic dělat. Doufam ze se aspon v LM bude dařit... to je naše soutěž!!!!!!!!!! FORZA MILAN !!!!!!!!!!

Reagovat
panca

to bylo jasny ze uz nikdo neprijde! proste nejsou prachy kdyz nebudeme mit zraneni tak to sand nejak pujde... s juve jsme hrali slusne - jen kraje obrany dopredu jsou spatny, neni tam zadnej kloudnej prunik po care s peknym centrem zambro i jankul! a dihno az na posledni peknou akci kdy si udelal dva hrace ve vapne zase skoro nebehal a bez toho to bohuzel nikdy nepujde!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cafú - Pancaro, nebo Cafú - Serginho, to byl holt jinej level no...

jinak Dinha se musím trošku zastat..., pro defenzívu pracuje letos rozhodně víc než dřív.

Reagovat
panca

zambo jeste sem tam neco predvede ale jankul to ma fakt uz za sebou!! ja bych dal zambra nalevo a napravo zkusit antoniniho nebo abateho... tezko rict! bez kridel pak mame strasne malou podporu utoku a nechodi zadny centry do vapna od lajny... abate predvedl jak to ma vypadat s juve... jo holt bude to zajimava sezona

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo...toho krajního obránce by to chtělo

Reagovat
GEGE

Škoda no posílit ještě chtělo...Záležet bude hlavně na zdraví a formě klíčových hráčů.Snad nebudeme mít tolik zranění jako loni.

FORZA MILAN!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele