BERLUSCONI VĚŘÍ VE SVŮJ SEN...

23.07.2007, 22:48
Aktuality
Téma Ševčenko a návrat do AC Milán má své další pokračování. Prezident klubu Silvio Berlusconi odmítl vzdát svého snu o opětovném angažování ukrajinského útočníka, který v Chelsea pálil převážně jen slepými náboji - Andreje Ševčenka.

Útočník přestoupil do Chelsea právě z Milána minulé léto, nicméně jeho angažmá v anglické nejvyšší soutěži se zatím dá považovat za neúspěšné. Už několikrát byl spojován s návratem do San Sira a Berlusconi potvrdil, že zájem z jeho strany opravdu existuje.

"Vyjádřili jsme zalíbení v jeho možném návratu, ale problém je Chelsea," řekl Berlusconi na tiskové konferenci. AC totiž v tomto přestupovém období není nikterak plodné, ale prezident slibuje, že Carlo Ancelotti posilnění týmu dočká. "Přinejmenším útočník přijde. Sledujeme trh, ale do nynějška jsme nedosáhli rozhodnutí, protože dostupní hráči by nezvedli kvalitu našeho kádru, zatímco jeden, kterého jsme chtěli a měl by zvýšit náš potenciál, byl uznán jako neprodejný."

Berlusconi znovu vyvrátil, že největší hvězda milánský je na odchodu do Realu Madrid a přiznal zájem o talentovaného Brazilce Alexandra Pata. "Nestor Kaká? To jsou všechno výmysly. Nikdy nebyla ani malá možnost jeho odchodu a to ze dvou důvodů, nechceme ho prodat a on si přeje zůstat. Žádná možnost jeho odchodu v budoucnu neexistuje, protože chceme, aby svou kariéru ukončil tady. Pato?Je slibný hráč světového fotbalu a máme záměr si pro něj jít," ujistil fanoušky sebevědomý Berlusconi.

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (68)

Přidat komentář
HOST*Michal

doufam ze se vrati a vytvori s Ronaldem nejlepsi utocne duo v Serii A!!!

Reagovat
HOST*Madridista

Shevchevko s onaldem by vytvorili nejlepsi utok Serie A mozna kdyby se potkali tak pred 7-8 lety, ale ted uz urcite ne.

Reagovat
HOST*mysman

ano dalsi zasrane bohatej velkoklub kerej nevi co s prachama.Kdyby radsi vychovaval svoje vlastni hrace.....a hledal talenty ale o proste musi nabizet premrsteny sumy za neprodejny hrace.Ach jo proc je ten fotbal jen o penezich

Reagovat
HOST*Balu

Pocuj o com tocis??? tym klubom ktory vyhadzuje peniaze je akoze AC??? Uprimne si myslim ze je to jeden z malo velkoklubov ktory nevyhadzuje peniaze! Obcas mi pride ze su az velmi setrny, ale zatial im to vychadza. Oni radsej kupia starsich hracov ktory uz nemaju taku cenu ako vychadzajuce hviezdy a daju im sancu. Tyto futbalovi "dedkovia" sa im vsak za to velmi dobre odvdacuju!!!

Reagovat
sansiro

Dnešní setkání - první tréninkový den na příští sezónu v Milanellu. Silvio největší king ve vrtulníku

http://www.youtube.com/watch?v=jTTehsHhZxU

Magico Milan per sempre!

Reagovat
Shevchenko

Hele jak brali tu trofej, druhý a pátý, byli to Digao a Darmian ?

Reagovat
sansiro

Tak Digao je myslím brácha od Kaka´, kterého teď stáhli z hostování v Rimmini a chtějí mu dát udájně šanci. Žádnou podobu tam nevidím, tak nevím. Není to náhodou (ten pátý v pořadí) jeden z těch bratrů Aubameyangů - ti jsou ale myslím tmavší?

Ten Darmian by měl být ten druhý. Ale jistý si fakt nejsem.

p.s. Ibrahim Ba je skutečně v AC

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
Shevchenko

No tak Willy Aubameyang by mel byt asi ten paty, u Darmiana nevim jak vypada, ale ten druhy by mel byt on nebo ten Digao, o tom Baovi to vim

Reagovat
Shevchenko

Taky bylo hodne drsne jak mel trofej v rukou Kaka a Dida si ji chtel vzit a Kaka ji nedal z ruk

Reagovat
HOST*GATTUSO

dobrý video , je to tam fakt neskutečná parta borců, včele s Berlusconim , těším se na new season. ten druhej bude asi fakt Darmian, Digao vypadá jinak, je víc podobnej Kaka'.

Reagovat
HOST*Mind_KIller

DIGAO JE OPRAVDU BRÁCHA KAKÁ

Rodrigo Izecson dos Santos Leite-Digao

Ricardo Izecson dos Santos Leite-Kaká

Reagovat
sansiro

jj

Reagovat
smazaný uživatel

héj všimly ste si Brucknera je tam ve 2:35 uplně Karel.... jo a ten borec co chtel na konec efektně vykopnout balon byl taky dobrej... ale jinak berlusconi to ma zmaknute...

Reagovat
sansiro

jj Berlusconi je jejich král, ten vrtulník to nemá obdoby

Reagovat
Shevchenko

Nj Clarence

Reagovat
HOST*pizza

no a???a co liverpool ty ať jdou do prdele změnily majitele a ejhle jak si dopřávají a maldý talenty??ty kradou jinejm týmům např barca tak že bych pomlčel achelsea??no nic.....

Reagovat
HOST*

Sheva se už stejně nezvedne!!!!Si milán myslí kdoví co zas je.......tohle léto si akorád vytřeli prdel s Oliveirou,podle mě zbytečně.Tenhle hráč ještě mohl něco dokázat místo toho lanaří za velký prachy zešlího Shevu,kterej hnije pod Abramovičem,kterej mu sype jenom prachy a Mourinho pro slitování a ani on sám tomu už nevěří,že se tam zvedne a že bude hrát s povýšeným Drogbou.Navíc Chelsea tam má ještě jednoho tragéda v útoku tim je Pizzaro......nevim co zamýšlej asi hru na hrotovýho ůtočníka Drogbu a za ním bude Malouda a Robben či Cole.Ale nezapomínal bych na Kaloua,Diarru a Obi Mikela.Proto by měl sheva si sbalit svých pár švestek a nák si zpříjemnit důchod třeba v Dynamu Kyjev,nebo může do Interu Milán.Ten zbírá tyhle drahý,nepotřebný a starý hráče.

Reagovat
Shevchenko

Tragéde.

Reagovat
HOST*Keys

sám seš tragédie!

Reagovat
smazaný uživatel

bože takovymhle lidem by měli zakázat přístup k netu..když fotbalu nerozumíš, tak nelez na takovýhle fóra. Viděl jsi někdy hrát v Miláně Oliveiru?? Milán je nejlépe organizovaný tým na světě, ví co dělají..

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, podle nadpisu jsem usoudil, že ještě nevzdal boj o Ronaldinha a Eto'a. To by z něj udělalo ještě vetšího magora, než je teď, náš botoxovej dědula.

Reagovat
sansiro

Závidíš mu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Stařeckou demenci? K závidění jsou pouze jeho prachy, ale kdybych měl záviděl každýmu milionáři/miliardáři...

Reagovat
sansiro

Nevím jestli trpí demencí, když byl několikrát premiérem (ještě nedávno), je významný politik, televizní magnát ve své zemi a vlastní AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten píčus jako nejlepšího hráče turnaje dvacítek označil Suchého.

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, hlas deníku sport podle Aleše Rolla.

1. Suchý

2 Moralez

3. Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Mezi hlasujícími byl i deník Sport. Jeho redaktor Aleš Roll dal ze šestadvaceti hráčů, které vybrala FIFA, na první místo jediného Čecha ve výběru Marka Suchého."

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Je to debil. Ještě měl dát na druhej flek Mazucha a už by to bylo celý

Reagovat
HOST*jiri - fcb

A já se hrozně divil, když říkali, že je Suchej ve výběru na TOPhráče, už jsem myslel, že tomu fotbalu fakt nerozumím a ono je to tak, že se tam dostal jen kvůli tomuhle seshitsportbulvárskýmu idiotovi . No jo, no - Sport je sponzorem Slávie a nominace na nejlepšího hráče turnaje zvýší cenu hráče a zisk Slávie, že ...? Je to humpl - novinářská objektivita je v hajzlu

PS: Suchej byl dle mě právě jeden z nejhorších v našem mužstvu. Jejda mane, to je zase ostuda a tragédie. To nemohl ten idiot vydržet a nepřihřejvat si (a samo i Slávii) polívečku

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišel Suchý jako průměrný hráč. Více se mi líbili Šimůnek, Kúdela, Fenin, Petr, Kalouda nebo i ten KUBÁŇ.

Reagovat
HOST*sterda

Hm, tady má někdo hodně špatný informace, protože nejdřív FIFA vybrala 26 "vyvolených" a z nich teprve novináři volili pořadí nejlepších hráčů. Takže si tu svoji klasickou nesmyslnou teorii můžeš strčit do kapsy, kterou však už máš plnou podobných případů, které už hraničí se zakomplexovaností.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

pokud je to tak, tak je to divný, že ho vybrali, ale že si hřejou svou polívečku neokecáš

Reagovat
HOST*sterda

Tak už dlouho je jasný, že na Spartu útočí celý svět, všichni jí nepřejí, rozhodčí ji poškozují atd.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

ano, mám ze Slávie komplex a byl sem odhalen. Slávie je sice drtivou většinu ogovejch ročníků za Spartou, ale mám slávistickej komplex ...

Mimochodem, jak se to ještě projevuje?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Rozhodčí Spartu poškozují stejně, jako jí pomáhají. Nikdy sem neříkal nic jinýho

A že na Spartu všichni útočí ...? Taky není pravda. Jen sešitsportbulvár, ale to se dá, jakožto sponzor Slávie pochopit

Reagovat
sansiro

Já si osobně myslím, že nejlepší varianta je Pato. Mohl by pomalu sbírat zkušenosti a rozkoukávat se vedle Ronalda, Inzaghiho či Gilardina. Jestli chtějí hotového hráče tak mě fakt nikdo kromě Eto´a nenapadá. Hlavně nebrat Shevu a Baptistu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Eto'o ani nemysli. Opět potvrdil, že je věrný Barce...

Reagovat
sansiro

Takových už bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte dostupné zboží v podobě Baptisty. Eto'o by si jenom pohoršil.

Reagovat
sansiro

Baptista je tragický. AC bude útočit na osmý triumf v LM, Eto´ by mohl vyšperkovat útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, že Eto'o je ještě mladý...

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
sansiro

No právě!

Reagovat
smazaný uživatel

Pata prý chceme taky .

Reagovat
sansiro

Vy ho zas tolik nepotřebujete. V AC by se měl snížit trochu věk. průměr Četl jsem s ním rozhovor, on by do AC moc chtěl, ale prý je to možné až v lednu. Je to komplikované.

Reagovat
smazaný uživatel

On je vážně dobrý. Situaci kolem něj sondovala i Barca. Ale na mistrovství světa 20 mě zklamal.

Reagovat
sansiro

Na Brazílii tam byl hodně osamocený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže asi pochopíš, že pro nás takový hráč nic neřeší. Teď začíná jeho agent rozjíždět velkou hru, má plno keců, že chce hrát tam a tam a nechutně šponuje jeho cenu. O třídu lepšího Baptistu prodáme za 12 a pak koupíme Pata za 20? Ne, díky .

Reagovat
sansiro

15-20 za Pata je akorát.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To si děláš prdel, ne?

Za takhle mladý hráče by měli chtít kluby od 6ti do max. 10ti mega éček

S tímhle přeplácením to nedopadne dobře

Reagovat
sansiro

Za 6 by si ho mohl dovolit téměř každý, za 15 už jen pár týmů. Fotbal je obchod a ten mateřský klub chce vydělat. Já s tím taky nesouhlasím, ale tak to bohužel chodí.

Reagovat
Shevchenko

JO a nevíš kde přesně hraje Digao, já vím že jen v obraně.

Reagovat
sansiro

Střední/pravý bek. Má hodně přes metr devadesát. Prý není vůbec špatný. Třeba dostane šanci. Jeho nejoblíbenější hráč je Maldini A jeho snem je si zahrát s Kaka´ za AC.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Nj ale jen se podívej kdyby náš útok podporovali dva Kaká

Reagovat
sansiro

3, jeden ještě z obrany

Reagovat
Shevchenko

No to je právě škoda že nehraje stejný post jako Kaká.

Reagovat
Shevchenko

Mě napadá třeba ten Rossi, je mu teprve 20, teď v Parmě ukázal že Serii A umí výborně, navíc k nám jít by se nebránil. Teď někdy jsem ale slyšel, že má namířeno do Neapole, Nevíte o tom někdo něco víc?

Reagovat
sansiro

Já jsem taky četl tu Neapol. Galliani tradičně mlží a dva týdny před uzávěrkou se rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol by byla super, jenže ta na něho těžko bude mít...

Reagovat
Shevchenko

MIlán by byl super.

Reagovat
HOST*GATTUSO

Rossimu bych se taky rozhodně nebránil, snad do Neapole nepůjde...

Reagovat
sansiro

De Laurentis ještě nic skoro nepustil (krom Hamšíka, Gargana a Lavezziho) a on prachy má.

Reagovat
Shevchenko

na sekundu přesně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele