BERLUSCONI SI DOBÍRÁ ŠEVU

16.12.2006, 17:46
Aktuality
Andrij Ševčenko neprožívá v Chelsea zrovna nejšťastnější období své kariéry a kritika se v posledně době valí ze všech stran. Nit suchou nenechal na ukrajinském expresu ani jeho bývalý zaměstnavatel, prezident AC Milán Silvio Berlusconi, podle něj je zkrátka pod pantoflem!

Silvio Berlusconi se dotkl citlivého místa. Zaútočil na Ševčenkovu manželku a označil ji za hlavní motiv odchodu ukrajinského útočníka do Londýna, kde si žije, jakožto modelka, jako v ráji. "Správný milanista a skutečný muž by se nechoval takto. U mě doma mám hlavní slovo já. Když jeho manželka křičí, běží pod postel jako pejsek," prohlásil Berlusconi pro italský deník Gazzetta della sport. Mimochodem, Ševa se po přestupu do Chelsea netajil tím, že ho výrazně ovlivnila právě jeho manželka Kristen Patáková.

Londýnskou Chelsea posílil Ševčenko v létě, když se za něj jeho velký obdivovatel Roman Abramovič nebál vysázet 30 milionů liber. Bývalého držitele Zlatého míče však na podzim provází střelecké i herní tápání, a tak se horlivě spekulovalo o vysvobození v podobě půlročního hostování do AC, jenž má velké problémy s útokem. Po prohlášení Berlusconiho je ale jasné, že k odchodu Ševčenka do AC se rozhodně neschyluje.

Autor: David Kubáň

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kyslík se určitě taky přidá

Reagovat
smazaný uživatel

Měl zustát v AC, nebo odejít jinam, než do Chelsea, ten klub, to je hotové pohřebiště útočníků...

Pravdou však je, kdo by za něj vysolil solidních 30 milionů liber.

Reagovat
HOST*ACM-SK

V podstate ma Berlusconi pravdu!Opustil MILAN v case ked ho navjviac AC potrebovalo!Po tom co mu ACM dalo a aj Berlusconi sa to nerobi!!!Ako clovek ma sklamal.Mal by si brat priklad s hracov JUVE ktory ho podrzali a neprestupili nikam!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi říct z některých hráču JUVe

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane, AC za něj dostalo 30 melounů, tak jakýpak copak.

Reagovat
sansiro

Už má své roky a já se tomu prodeji nedivím...

Reagovat
HOST*sljdy04

Berlusconi je mamrd ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele