Berbatov: Chci se vrátit do Premier League

04.06.2015, 20:56
Aktuality
Nové angažmá si může hledat Dimitar Berbatov. Bulharskému kanonýrovi skončila smlouva s Monakem, sám poté přiznává, že by se rád vrátil zpátky na anglické trávníky...

Bývalý reprezentant Bulharska má za sebou hodně bohatou kariéru. Poprvé na sebe výrazněji upozornil v Leverkusenu, odkud si ho Premier League vytáhl ambiciózní Tottenham.

Také za Spurs potvrzoval Berbatov roli kanonýra, načež se po dvou letech znovu stěhovat, tentokráte do Manchesteru United. Za anglický velkoklub sice během svého působení nenastupoval úplně pravidelně, přesto dokázal získat dva ligové primáty a vstřelil takřka 50 ligových gólů.

Před třemi roky se 34letý šutér stěhoval do Fulhamu, kde však po vydařené první sezóně přišel úpadek a Berbatov se tak ještě v zimě vydal do Monaka. Nyní si zkušený kanonýr hledá znovu angažmá. "Bylo by mi potěšením, kdybych se mohl vrátit do Anglie," prohlásil Berbatov. "Na Premier League mám skvělé vzpomínky. Pořád si myslím, že mám co nabídnout," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (536)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele