Berahino se veřejně omluvil, pak sestřelil Crystal Palace

28.02.2016, 11:59
Aktuality
Vrací se starý dobrý Berahino? Takovou otázku si nyní musí klást každý fanoušek West Bromwiche. Bývalý anglický reprezentant do 21 let se v pátek veřejně omluvil za své chování v průběhu minulého léta, kdy se snažil vymodlit si přestup do Tottenhamu, a včera byl na hřišti rázem jako vyměněný...

West Bromwich si v sobotu připsal druhou výhru v řadě a značně tak vylepšil své vyhlídky na záchranu. Berahino měl přitom zásadní podíl na první brance svého mužstva, třetí gól potom sám vstřelil a později ještě jednou trefil břevno.

"Pokud Tottenhamu vezmete Kanea nebo Leicesteru Vardyho, zanechají za sebou obří díry. Saido je pro nás stejně tak důležitý," tvrdí manažer Tony Pulis, jehož svěřenci jenom včera vsítili více branek než v předešlých pěti kolech dohromady.

"Když Saido a Salomón Rondón hrají společně, jsou nezadržitelní, a my tohle postrádali půl sezony," nachází pak výmluvu pro původní střelecké tápání holohlavý lodivod.

Saido Berahino přitom nebyl pro WBA poslední dobou důležitý pouze v lize, ale také v FA Cupu, v jehož rámci od začátku kalendářního roku úřadoval hned třikrát. Baggies přesto před pár dny vypadli v pátém kole na Readingu.

"Prožil jsem si toho tuto sezonu ažaž, ale to je minulost. Teď jsem si jen to užíval. Snažil jsem se přispět co možná nejvíc. Je to pro nás velmi důležitá výhra," zdůrazňuje s úlevou Berahino, jehož sobotní trefa oddálila WBA na rozdíl více než 10 bodů od sestupové zóny.

"Nikdy jsem neměl nic takového říkat. Každý děláme chyby, a já nebudu nic zakrývat - byla to ode mě hloupost," sypal si 22letý fotbalista popel na hlavu těsně před víkendem v narážce na svůj srpnový výrok, že dres WBA pod předsedou Jeremym Peacem kvůli zpackanému přestupu ke Spurs již nikdy neoblékne.

V důsledku takové pohrůžky Berahino na přelomu srpna a září pro tři kola vypadl ze základní sestavy a doposud se stihl v lize prosadit jen čtyřikrát.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com, bbc.com, goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak či tak by podľa mňa mal ísť inam, má na lepší klub a hlavne mu treba klub s iným herným štýlom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Však on pujde v létě.

Reagovat
kattos

Sestřelil? Spiíš dal jednoho gola sestřelit znamená že dá min 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Byl rozhodující, takže sestřelil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
blochyn114

Reagovat
smazaný uživatel

typickej angličan

Reagovat
smazaný uživatel

je narodený v Burundi, odkiaľ odišli kvôli vojne do Birminghamu.

Reagovat
Han střelil první

Jenomže to "slušný" Čech nepochopí. Pro ně je prostě jednodušší nazvat ho zkurveným ekonomickým imigrantem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomičtí migranti

Reagovat
Josifek

Joo jooo, taky bych řekl, že je tohle první černý Anglán.

Normální člověk se nemůže divit podobným věcem s přihlédnutím k tomu, že GB zkolonizovala půl světa, ale blbečci se koukám pořád najdou

Reagovat
cr7sux

Reagovat
R22

Měli ho donutit podepsat novou smlouvu. To by byla ta správná omluva, ne tahle "na oko"..Zas jim bude chtít v létě zdrhnout a když se mu to ani tentokrát nepodaří, tak v létě 2017 odejde zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, prečo by mal podpisovať zmluvu ako omluvu? WBA mohli za neho dostať slušnú sumu, ale odmietli. Tak dostanú o polovicu menej v lete alebo nič. A nič iného si ani nezaslúžia. Pol roka potom kysol na lavičke.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a u vás by určitě nekysnul na lavičce co

Reagovat
smazaný uživatel

ak by hral lepšie ako ostatní, tak by hrával. WBA nemá lepších ako on, aj napriek tomu ho na truc nechali na lavičke. Navyše náš program je oveľa viac nabitý ako ten WBA, zahral by si viac než dosť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele