Benzema s přestupem zatím nespěchá

13.11.2007, 17:18
Aktuality
Karim Benzema má být na co pyšný. Teprve devatenáctiletý fotbalista již patří do základní sestavy Lyonu a poslední dobou pravidelně dostává pozvánky do francouzského národního týmu, což vzbudilo zájem hned několika klubů. Okolo už poletují skauti například z Arsenalu a Realu Madrid...

"Je dobré slyšet, že se o mě zajímá takový klub, jakým je Real Madrid. Ale jsou to jenom spekulace médií, přede mnou je stále spousta práce," prohlásil Benzema.

"Real je klubem, k němuž mám vedle Barcelony a AC Milán vůbec největší respekt. Kdo by nesnil o přestupu do jednoho z těchto týmů? V tuto chvíli však mám v Lyonu smlouvu do roku 2012, poté uvidíme," dodává francouzský reprezentant.

Benzema o sobě dal hlasitě vědět už jako sedmnáctiletý a v letošní sezoně je jedním ze základních kamenů sestavy šestinásobného francouzského šampiona z Lyonu. Ve čtrnácti zápasech dal již jedenáct branek a zatím zastínil své známější spoluhráče Milana Baroše, Freda nebo Sidneyho Govoua.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

aspon podle me,este tak dve sezony v lyonu,ted je mladej a potrebuje hrát,doufam ze ho nekoupi nejakej real nebo acm kde by sedel.At zustane zatim v Lyonu to mu svedci nejvic

Reagovat
HOST*inzaghi

přesně tak, chce to minimálně pár sezón v Lyonu, navíc nechápu proč hráči které si Lypn vypiplá, posléze někam odejdou, proč, když je Lyon také špicavelkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrát Ligue 1, když můžeš hrát La Ligu, kde navíc dostaneš 2x tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

radsi PL la liga je chabá.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

NEEE PRIMERA JE MARNÁ DO PREMIER LIGUE AT VALÍ ARSEN SI HO STÁHNE :-) ALE 2 SEZONY BY MĚL JETĚ ZŮSTAT

Reagovat
HOST*

Hlavně at nechodi do chelsei tam by si nezahral rači Arsenal

Reagovat
HOST*koša

at de do Arsenalu

Reagovat
HOST*bruce

vyser se na všechny ty gloryhunterské pakluby pojď do Leytonu Orient.....North London Pride!

Reagovat
HOST*Mrazik

To už radši do Lincoln United.

Reagovat
smazaný uživatel

Do manchesteru s ním

Reagovat
smazaný uživatel

"zastínil své známější spoluhráče Milana Baroše, Freda nebo Sidneyho Govoua" To je vtip? Baroše bych s Fredem a Govuem vůbec nesrovnával, ti dva po něm jmenovaní si takové srovnání nezaslouží!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele