Benzema podle Aulase zůstane ještě dva roky

13.06.2008, 13:35
Aktuality
Karim Benzema si výkony v dresu Lyonu řekl o pozornost řady evropských velkoklubů a ve frontě na jeho služby stojí například Barcelona nebo Real Madrid, k nějakému podobnému transferu ovšem v nejbližší době nedojde - podle prezidenta Lyonu Jeana-Michela Aulase 20letý útočník přestoupí nejdříve za dva roky...

"Za čtyřicet nebo padesát milionů eur bych prodal možná Benzemovo ucho," zavtipkoval si Aulas.

"Není to otázka peněz, hráč chce v dresu Lyonu dosáhnout něčeho velkého v Lize mistrů. Je u nás spokojený a jsem si jistý, že zůstane minimálně do světového šampinátu v roce 2010," pokračoval Aulas.

Benzema se v uplynulé sezoně stal nejlepším střelcem Ligue 1 a vysloužil si i pozvánku na evropský šampionát. Na něm se mu podobně jako celé Francii nevydařilo utkání s Rumunskem (0:0) a toto zklamání se pokusí napravit dnes proti Nizozemsku.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nedivil by som sa keby ostal aj 2 roky .. je najlepsie platenym hracom Ligue 1 ...tyzdenne 100 000 Euro...nema preco odchadzat teda aspon zatial...

Reagovat
fantomas

Být nejlépe placeným hráčem "jen" francouzské ligy zas tolik neznamená. Sem si jistý, že kdokoliv, kdo by ho chtěl, mu nabídne víc.

Reagovat
smazaný uživatel

tu nejde o peniaze ale tym som chcel ukazat ze je hviezda timu a aj celej ligy ktora ide z roka na rok hore,penazi ma dostatok, je mlady....davam mu 2 roky v lyone

Reagovat
Langi

myslim že 100 000 euro týdně neni málo...a když je v Lyonu spokojený tak nemá důvod někam přestupovat...ale chce to úspěch v LM

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že na Scolariho seznamu hraje prim

Reagovat
smazaný uživatel

si picA VOLE?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky je moc. za tu dobu muze stratit formu a klesne jeho cena.

Reagovat
smazaný uživatel

když chce něco znamenat, tak musí do velkoklubu... Man Utd ho vítá s otevřenou náručí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele