Benzema: Jedeme si pro postup

11.12.2007, 15:02
Aktuality
Olympique Lyon zažil špatný start do letošního ročníku Ligy mistrů, o to sladší příchuť může mít závěr. Francouzský šampion si zítra může zajistit postup na půdě týmu, který ho letos nejvíce potupil, na domovském stánku glasgowských Rangers však k postupu bude potřebovat vyhrát...

"Skotové budou hrát jako obvykle - všichni za míčem a budou spoléhat na standardní situace. Nesmíme je pustit do protiútoků a hrát vysoké míče, protože jsou všichni dva metry vysocí. Zároveň jsou ale trochu těžkopádní a bude jenom na nás, abychom toho využili," prohlásil Karim Benzema.

Oba celky mají v tuto chvíli sedm bodů a jistý Pohár UEFA. Výhodou domácích je výsledek z Lyonu, tam sice byli horším týmem a na bránu vyslali pouze tři střelecké pokusy, všechny ale skončily v síti a Rangers si tak odvezli výhru 3:0, díky níž jim zítra bude stačit i remíza.

"Jsme si vědomi, že o naší budoucnosti v evropských pohárech se rozhodne ve středu ve Skotsku. Skotové jsou favority, protože u nás vyhráli 3:0. O svých kvalitách nepochybujeme, jedeme si tam pro postup," dodal stále teprve 19letý útočník v rozhovoru pro francouzský deník L'Equipe.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jen aby jste s ním taky odjeli

Reagovat
smazaný uživatel

- uznávám, bude to hodně těžké, ale předpokládám, že vyhrajeme. Jinak to o čem mluvil Benzema = je naprostá pravda. lyon lyon lyon

Reagovat
Devil

RANGERS!!!!!!

Reagovat
Josifek

Docela věřim tomu, že tam Lyon vyhraje, i když to bude dost těžký, čekám takovou zákopovou válku(Rangers snad v 8-9 lidech v jedný řadě kousek před vápnem)jako s Barcou a když bude možnost, tak vyrazí na rychlý brejky...no, Lyon by mi v LM rozhodně chyběl víc

Reagovat
smazaný uživatel

no když říká Bezema že vyhrají tak vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jim Rangers neuchystali překvapení. Asi to nebude tak horké.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele