Bennacer byl s kolenem na operaci, chybět bude až do zimy

16.05.2023, 21:11
Aktuality

Hodně nepovedený byl minulý týden z pohledu AC Milán. Slavný klub si napůl přibouchl dveře do finále Ligy mistrů, o víkendu navíc prohrál ve Spezii a navíc přišel o Ismaëla Bennacera.

Alžírský záložník si v úvodu prvního semifinále Ligy mistrů proti Interu Milán (0:2) poranil koleno a hned bylo jasné, že se jedná o vážnější problém. Italský tisk informoval o operaci a tři až čtyři měsíce dlouhé pauze, zranění je ale ještě vážnější.

"AC Milán oznamuje, že Ismaël Bennacer se dnes dopoledne v Lyonu podrobil operaci pravého kolena," uvedli Rossoneri v oficiálním prohlášení.

"Operaci úspěšně provedl Dr. Bertrand Sonnery Cottet, a to za asistente lékaře AC Milán Stefana Mazzoniho. Doba absence bude činit minimálně šest měsíců," stojí dále ve sdělení.

Bennacer patří ke stabilním článkům sestavy AC Milán a letos odehrál čtyřicet soutěžních zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
AngryPrd

Tak to je velmi zla sprava. Dufam, ze aspon Tonali vydrzi bez zranenia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele