Benfica jen odkopávala míče, byl hrdý trenér Příbrami Janota

25.02.2016, 12:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

úspěch je to velkej, o tom žádná...ale na základě týmového výkonu..drtivá vetšina hráčů z Příbrami bude ráda, když si zahraje maximálně 2. ligu..kdežto většina hráčů Benfiky má před sebou teď velmi světlou budoucnost :) realita

Reagovat
dave30

Presne to je problem naseho mladeznickeho fotbalu. Bavil jsem se nekdy loni s jednim skautem po zapase nasich mladezniku s Norama ci Danama. Ackoliv jsme ten zapas vyhrali 4:1, on mi rikal, ze ma ve svem notesu jednoho naseho hrace a 4 hrace soupere... Vychovavame spoustu prumernych hracu, kteri vyborne plni takticke pokyny, zato fotbalove individuality nemame...Je to hlavne proto, ze jiz od mladsich zaku hrajeme pouze na vysledek, klub dostava dotace podle vysledku...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, mělo by se víc pracovat s individualitama. Příkladem je i hokej- máme hodně úspěšných golmanů, kteří se prosadili v zahraničí, jim se přece jenom věnují více individuálně než hráčům v poli, kdežto těch hráčů zase tolik není (v porovnání s nima). A v těch mladších kategoriích by výsledky neměly hrát téměř žádnou roli, to s těmi dotacemi je hodně špatný přístup.

Reagovat
veikko

No počkej, jak hodně úspěšných gólmanů? Myslíš těch cca 7, kteří chytají jakž takž pravidelně v zahraničí kvalitní soutěž? (Pavelec, Neuvirth) Mrázek, Furch, Salák, Kovář, (Sedláček), (možná ještě do budoucna Hrachovina)

Reagovat
Firkraag

To je dost solidní, když si vezmeš, že hraci v poli je zhruba 10x víc :-) (4 pětky na 2 golmany), mame snad 70 hracu v zahranicnich soutezich?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to bylo myšleno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele