BEN HAIM PO SEZÓNĚ OPUSTÍ BOLTON

24.03.2007, 11:31
Aktuality
Bolton se v létě rozloučí s Talem Ben Haimem, potvrdil to manažer Wanderers Sam Allardyce. Izraelskému obránci na konci sezóny vyprší na Reebok Stadium kontrakt a jako volný hráč zamíří možná do Chelsea...

"Nemůžeme zde Tala už déle držet. Na konci sezóny s mým požehnáním odejde a dostane se mu velkého klubu," oznámil Allardyce, o jehž svěřence se opět zajímají na Stamford Bridge.

Chelsea o 24letého obránce jevila velký zájem již v zimě. Blues tou dobou měli problémy se složením středu obrany a manažer Jose Mourinho si právě Ben Haima vyhlédl jako posilu. Proti však bylo vedení Chelsea, to nebylo ochotno uvolnit Boltonem požadované tři miliony liber a z přestupu tak sešlo.

"To, co se stalo v lednu, bylo velkým zklamáním, protože Chelsea dávala na vědomí svůj zájem, ale potom nikdy neučinila nabídku, která by mě přinutila nechat ho odejít," vrací se Allardyce o dva měsíce zpátky. "Tal chtěl odejít, což je pochopitelné, jenomže kapitál Chelsea šel poté náhle dolů a oni nebyli schopni zaplatit požadované odstupné," dodává dále "Big Sam".

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele