Belotti stráví jaro ve Fiorentině. Opce na přestup není součástí dohody

01.02., 10:13
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)

Italský útočník Andrea Belotti bude ve zbytku sezony hostovat z AS Řím ve Fiorentině, ve které působí i český záložník Antonín Barák. Celek z Florencie o tom informoval na webu. Podle italských médií neobsahuje dohoda mezi kluby opci na přestup.

Belotti přišel do Říma v létě 2022 z FC Turín s nálepkou kanonýra, ve věčném městě se ale přes hvězdnou dvojici Romelu Lukaku, Paulo Dybala do základní sestavy neprosadil. V 68 soutěžních zápasech za AS dal deset branek, v lize skóroval jen třikrát.

Třicetiletý útočník bude chtít na hostování posílit svou pozici v národním týmu před blížícím se Eurem v Německu. Belotti má na kontě v reprezentaci 44 utkání a 12 gólů, v roce 2021 pomohl Itálii k zisku titulu mistrů Evropy.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
danko10

Teba sme parádne pochovali.

Reagovat
10

on už tu poslední sezonu v Toru byl dost na umření, vy jste mu ukončili trápení eutanázií

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Vlaňajšok mal hrozný, ale túto sezónu zo začiatku ukazoval potenciál minimálne robiť rozdiel z lavice. Potom ho samozrejme, José odstrihol, pretože Lukaku má asi v kontrakte klauzulu, že striedať smie iba, keď mu doktori nenahmatajú pulz.

Teraz nás čaká obdobie, kedy odohrá všetko zombifikovaný Lukaku tak či tak, pretože Azmoun je preč a Tammy bol jak tí basketbalisti zo Space Jamu, čo im ufoni ukradli talent ešte v čase, keď mal obidve nohy.

Reagovat
Emmett Brown

Zaujímalo by ma, ako by vyzeral keby mal minutáž ako Lukaku. Lukaku 154 min. na gól vs. 167 min. Gallo.

Reagovat
10

to teď může ukázat, pod Italianem bude mít ideální podmínky pro vzkříšení, jestli je ho ještě schopen a pak ho od léta může nahradit...

Reagovat
10

taky mi to přijde trošku riskantní, zvlášť teď s Danim jsem čekal, že dostane víc prostoru

Reagovat
milanista9

Je mi lito AS, že musi hrát s takovým trapákem přes voodoo jako je Lukaku. Taky mě je lito, že pustili Mourinha tak rychle. Rozhodně amatérské vedení. Ještě za takové 6.místo bude AS rádo. Mourinho se do AS hodil ale Lukaku nemá charakter. Možná do cirkusu. Belotti byl stokrát lepší.

Reagovat
Raffaello

Mourinho měl vypálit už v létě, ten chlap je hlas minulosti. Jsem rád, že to vedení AS došlo a vykopali ho. Vítězství v EKL byl strop. Je hezký, že má super vztah s hráči, jdou za ním, ale výsledky a hlavně herní pohoda nikde. Dani je budoucnost. V tuhle chvíli bych absolutně neřešil nějaké umístění, ale konečně začal pracovat koncepčně na všech klubových frontách, už je nejvyšší čas. I kdyby 7. místo, pořád poháry, protože Coppu vyhraje Juventus, takže pořád v cajku.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pozor skluz!!!

Běž.

Reagovat
Largo

Měl jsem velkou radost, když přicházel, ale je z něj fakt mrtvola. Jsem zvědavej, jestli ho Italiano vzkřísí.

Reagovat
MarcoBanco

Do rotácie bude dobrý.. NZola zatial sklamanie tak prečo nie

Reagovat
milanista9

Tehda v Turinu se zkazil, když přišla nabídka od AC Milan. Nevim jestli ji Turín odmítlnul nebo AC vzalo zpět ale Belottiho to asi dost zklamalo. Byl v dobré formě a přestup do velkého klubu si tehdá zasloužil.

Reagovat
Lech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele