Bellarabi přestup nechystá, hodlá vydržet v Leverkusenu

19.04.2016, 15:00
Aktuality
Ještě minimálně rok si budou muset počkat kluby, které mají v plánu koupit Karima Bellarabiho, tohoto názoru je alespoň jeden z tahounů Leverkusenu. 26letý křídelník v průběhu léta nehodlá vyslyšet volání zahraničních celků a rovněž příští sezonu hodlá strávit v Bayeru...

"Za Bayer 04 budu rozhodně hrát i v příští sezoně," vzkázal německý reprezentant svým nápadníkům v rozhovoru pro internetové stránky třetího celku 1. Bundesligy.

Bellarabi se součástí Leverkusenu stal v létě 2011 a v posledních dvou sezonách je neodmyslitelnou součástí základní sestavy. Loni vynechal jenom jeden ligový zápas a celkem stihl dvanáct gólů, letos zatím v domácí lize nechyběl ani jednou a trefil se pětkrát.

Bellarabi má v Leverkusenu smlouvu až do června 2020 a je jedním ze tří fotbalistů, kteří mají v kontraktech zanesené výstupní klauzule - vedle něho díky tomu hrozí i odchody brankáře Bernda Lena a kapitána Larse Bendera, ve všech případech ovšem musejí zájemci spěchat, čas totiž mají pouze do 30. dubna.

"Je pravdou, že jsem měl zajímavé možnosti z Premier League a také Španělska. Ale v uplynulých letech jsme zde vybudovali něco skvělého, k čemuž jsem také přispěl svým dílem. Navíc jsme stále teprve na začátku celého procesu. Mám maximální důvěru v našeho trenéra Rogera Schmidta, společně s ním a celým týmem chci udělat další krok," nastínil Bellarabi své další plány.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
stas87

Neverim,sezonu este da v drese Bayeru a potom ho kupi nejake anglicke hovna.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stas87

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

pojde do Bournemouthu

Reagovat
smazaný uživatel

a bude rad ze vôbec moze hrat PL

Reagovat
smazaný uživatel

Však on aj hovorí len o budúcej sezóne, že ostane v Leverkusene. Skôr som zvedavý čo Calhanoglu.

Reagovat
Rudnevs

Mohol by za Hakana niečo dostať HSV/KSC?

Reagovat
Abstinence

Takto se měli zachovat třeba i Gotze a Lewandowski..

Reagovat
Rudnevs

Však oni neodchádzajú...

Reagovat
icka

Verim, ze Gotze pujde jinam..

Reagovat
cristiano.K.

pojd synu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele