Bednář: Do Hearts se možná nevrátím

10.09.2007, 17:47
Aktuality
Roman Bednář nedávno odešel z Hearts na roční hostování do druholigového anglického West Bromwiche Albion. Český útočník byl nespokojen s podmínkami ve skotském klubu a v tuto chvíli není vyloučeno, že se do něho již nikdy nevrátí...

Bednář přišel do skotského klubu před dvěma roky z Mladé Boleslavi a smlouvu má ještě na tři roky. Sám si však hlasitě řekl o ukončení angažmá a toto přání mu může splnit WBA. 24letý fotbalista u Baggies zatím jenom hostuje, anglický klub ale na konci sezony bude mít možnost hráče z jeho kontraktu v Hearts vykoupit.

"Stát se může cokoliv, ale v Hearts by se muselo změnit hned několik věcí. Možná se již nikdy nevrátím, může se to stát," prohlásil Bednář.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neví někdo, jestli hrává?

Reagovat
Shevchenko

Jak se mu ve WBA daří?

Reagovat
HOST*Sydny

Zatím ještě nehrál protože přišel po posledním odehraném kole. Teď je reprezentační pauza. Bude to mít hodně těžké jelikož jedno místo v útoku ma jisté Kevin Phillips (který kdysi dal 30golů v PL a to se povedlo pouze mu jako jedinému angličanovi), který měl skvělou minulou sezonu společně s Diomansym Kamarou.Navíc i letos už 2x skóroval. Další volba do útoku je reprezentant Skotska Craig Beattie zakoupený z Celtiku. Ten navíc hraje ve velmi slušné formě. Volba č.3 a 4 se nabízí buď pro taktéž nové posily Bartosze Slusarskiho, který zazářil minulý rok v portugalské lize a na hostování získaného Ishmaela Millera z ManCity, který se uvedl sólem přes půl hriště zakončeným gólem. Jako patý útočník je na soupisce reprezentant U21 Holandska Sherjill MacDonald zapůjčený z AGOVV. Ten zatím moc prostoru v A týmu nedostává ale je pravda že jeho kvality nejsou prozatím přiměřené. Na soupisce je uveden taky ostrostřelec a legenda Celtiku John Hartson. Ten měl minulý rok skvělý začátek (1. kolo 2 góly) ale taky velmi brzo uvadl a následovalo zranění a sezonu dokoukal z lavičky a tribuny. Spekuluje se o jeho přestupu domů do walesu. Tudíž Roman přišel jako 7 útočník (pokud nebereme v potaz Zoltana Geru, kterého lze považovat za OM) a o své místo bude muset svádět tuhý boj protože wba hraje většinou na 2 útočníky. Ale z klubu odešel Nathan Ellington(Watford 4M) a Diomansy Kamara(Fulham 6M) takže manažer Mowbray má možnosti protočit na místě forvarda více hráčů. Počítám spíše s tím že si roman zahraje spíše druhé poločasy a nějaké minutynež že by začínal v základu.

Reagovat
HOST*Kamil

Kamara byl za 6,1 a Roman prišel jako 6 utočník jinak bez chyby...

Reagovat
HOST*Martina

Taky si myslim. A Phillips dal 29 golu a povedlo se mu to jako v poradi 2. v Anglii narozenemu:)

Reagovat
HOST*Sydny

30 gól dal v posledním zápase doma proti West Hamu. Je možné že byldruhý a kdo byl ten první? Já jsem myslel čistě angličany....Ellington stál 3,5 M plus 0,75M když mám být přesný.

Reagovat
-Kopy-

díky za info

Reagovat
HOST*Kamil

ne ja to newim presne.... sry autor skvelej prehled ale ten kamara byl fak za 6,1 stim 6 utocnikem na to muze mi t kazdei vlastni nazor

Reagovat
-Kopy-

ježiš ty tu řešíš 6 a 6,1

Reagovat
HOST*EKy

ne ty ten kamil

Reagovat
HOST*EKy

ty ve ty ses d**** resit takovy koniny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak dobrý?

Reagovat
-Kopy-

Jo

Reagovat
HOST*Martina

A Phillips dal 29 golu a povedlo se mu to jako v poradi 2. v Anglii narozenemu:)

Reagovat
-Kopy-

nauč se reagovat detailisto

Reagovat
HOST*Martina

tak ja nemam rad, kdyz nekdo pise lzi o fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

když byl nejlepší střelec v dresu Sunderlandu tak dal 30

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

Já bych byl teda radši kdyby se vrátil do Bolky, pomohl nám dost výrazně k postupu do ligi a ted by se nám hodil, když nemáme útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste spíš měli koupit nějakýho pořádnýho DM po odchodu Abraháma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele