Beckenbauer: Mourinho v Bayernu? Proč ne

04.01.2008, 11:12
Aktuality
V Bayernu Mnichov pomalu začínají vybírat trenéra pro příští sezónu, Ottmar Hitzfeld totiž v létě u týmu končí. V rozhovoru pro deník Bild klubový prezident Beckenbauer přiznal, že by se nebránil angažování Joseho Mourinha.

Ottmar Hitzfeld dal v týdnu oficiálně najevo, že po skončení sezóny z Bayernu odejde. Jeho dalším působištěm nejspíš bude trenérská lavička švýcarského národního týmu.

"Víme, že Ottmar bude dělat do posledního dne všechno pro to, aby byl Bayern úspěšný," prohlásil klubový prezident Franz Beckenbauer. "Jeho rozhodnutí dává smysl, už nepotřebuje nikomu nic dokazovat."

Bayern však bude v létě bez trenéra, proto musí vedení najít nového kouče. "Jedinou naší nevýhodou je, že se bude v tisku denně spekulovat o Hitzfeldově nástupci," ví Beckenbauer. "Jediné co vím je, že náš nový trenér bude zkušený taktik, který mluví německy."

Redaktory Bildu také zajímalo, zda Bayern uvažuje o Josem Mourinhovi, který je nyní bez angažmá. "Mourinho? Proč ne. Do léta by mohl projít jazykovým kurzem," reagoval prezident.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já myslim že Mourinho hleda lepsi klub nez Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase myslím, že lepších klubů než současný Bayern, moc nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky myslim,že bayern je jeden z nelepších klubu současna.

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo roku 2000 bol Bayern v absolutnej svetovej trojke,ale teraz je to iba priemerny velkoklub...

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný velkoklub? už jenom to spojení je k smíchu.....kolik takových průměrných velklubů na světě máme?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie? Ciele veľké, financie nemalé, tradícia veľká, ale úspechy už menej. Teda v poslednej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne bych radsi van bastena hraje utocny fotbal a navic prosazuje mladi vpred

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je Mourinho tak dobry jak rikaji a jak si on mysli tak at vezne Bayern a ukaze co je v nem!!! Hitzfeld s Bayernem byl 2 krat ve finale Ligy Mistru a v roce 2001 ji vyhral, tak se Mouriho ukaze!!! Bayernu Fandim a jsem moc zvedavy, k do v lete prijde na post trenera!!!

Reagovat
matZz

asi nevíš co dokázal Murinho s Portem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dokazal neco s Portem, ale tezsi je neco obhajit nez to jednou vyhrat!!!S Chelsea sa nikdy neprobojoval do finale LM!!! Nechci rict ze neni uspesny, ale neni tak uspesny jak si on o sobe mysli!!!!!!!!!!!! Nemyslis??

Reagovat
matZz

Sice s chelsea nebyl ve finále ligi mistrů ale dokázal obhájit vítězství v PL a vyhrál několik domácích pohárů k tomu se probojoval v ChL celkem daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhovi by možno aj klub tradície a veľkosti Bayernu vyhovoval, avšak či mu bude vyhovovať relatívne slabá Niemandliga.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si tiez myslim ze mourinho hlada lepsi klub ako je bayern, nemecka liga to nieje pre neho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, že by pan M označil Bayern za spatnou volbu-spíš bych se přikláněl k tomu, že mu moc nebude vonět ta německá liga.... ....pan M už prokázal co umí s Portem!!

Reagovat
smazaný uživatel

no ja tak celkom nesuhlasim..Bayern je špičkový klub,je pravda ze v závere trochu strácal dych,ale káder je len či by sa s Beckenbauerom po polroku pohodli to neviem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele