BECKENBAUER: CHYBÍ NÁM PĚT MILIÓNŮ

25.07.2006, 21:08
Aktuality
Bayern Mnichov je ochoten se zbavit jednoho z dvojce útočníků - Claudia Pizarra nebo Roye Makaaye. Dnes to uvedl Franz Beckenbauer s odůvodněním, že na nákup Ruuda van Nistelrooye z Manchesteru United ještě klubu chybí pět miliónů eur.

Vedení Bayernu Mnichov se nijak netají tím, že chce do svých řád zlákat van Nistelrooye, který vyhlásil, že chce Rudé ďábly opustit. Do fronty zájemců o jeho služby se přihlásilo několik špičkových velkoklubů, Bayern Mnichov však je favoritem číslo jedna.

"Do představ Manchesteru United nám chybí zatím 5 miliónů eur, ale šance, že se dohodneme, jsou vysoké," uvedl Beckenbauer a dodal: "Ale jestli to bude nutné, jsme ochotni prodat Roye Makaaye nebo Claudia Pizzara."

Bayern Mnichov už v létě jedno útočné eso ulovil. Ještě před mistrovstvím světa se dohodl na podmínkách smlouvy s mladičkým talentem Lukasem Podolskim, za kterého klubu 1. FC Köln zaplatil deset a půl miliónu eur.

Kvalitního útočníka hledá celé léto bundesligový Hamburk, který měl v hledáčku mimo jiné i našeho Milana Baroše. Příchod jednoho z dvojice "odložených" útočníků Bayernu do Hamburku je ale údajně nereálný. "Pro nás je to ekonomicky nerealizovatelné. Nemůžeme si dovolit zruinovat náš rozpočet," prohlásil sportovní ředitel HSV Dietmar Beiersdorfer.

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať táhne Bayern,bez Ballacka,Ze roberta a Lizaraza sou v hajzlu.Ruud by radši měl zůstat nebo jít jinam.

Reagovat
HOST*Potty

Za koho ted hraje Ze Roberto? Nebo je porad volny hrac?

Reagovat
smazaný uživatel

Volný... zájem je z Atlética a AS Řím (určitěš i větší, ale o tyhle kluby se zajímám)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bundesligu to stačí, tam mimo Hamburku nemají obstojného konkurenta. Zvláště když mají Podolskiho a asi budou mít i Ruuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Roberto by měl být pořád volnej hráč.

Reagovat
HOST*ze roberto

za riquelmeho by se nemneli vidavat supermachri ... co ve skutecnosti netrfej ani stodolu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty by ses neměl vIdavat za pana moudrého, nýbrž vrátit se zpátky do prvního stupně základní školy.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší by byl klose...s podolskim jim to šlape..

Reagovat
smazaný uživatel

klose je drahy zbozi, a on se moc stehovat nechce..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele