Bayern v létě utrácet nebude

29.05.2008, 13:35
Aktuality
Bayern Mnichov v uplynulé sezoně kraloval Německu a získal domácí double, v příští sezoně pak hodlá mocně útočit i na úspěch v milionářské Lize mistrů. K tomu mu podle manažera Uliho Hoeneße nepomůžou nějaké velké letní posily...

Do Bavorska před rokem zamířili Franck Ribery, Luca Toni, Ze Roberto, Miroslav Klose, Jan Schlaudraff, Marcell Jansen, Hamit Altintop, k nimž se v polovině sezony přidal ještě Breno. Bayern na posilách nešetřil a zaplatil za ně zhruba sedmdesát milionů eur, letos se ovšem něco podobného opakovat nebude.

"Již jsme získali Tima Borowskiho, to je reprezentant. Nejsem toho názoru, že potřebujeme kupovat hráče každý rok. Měli jsme velký zájem o Gennara Gattusa z AC Milán, to nám bohužel nevyšlo," prohlásil Uli Hoeneß.

"To ovšem není ten případ: 'Když jsme nezískali Gattusa, tak půjdeme a koupíme někoho jiného, abychom měli alespoň někoho.' Před rokem bylo opravdu potřeba tým posílit. Letos to potřeba není. Dokáži si představit, že příští sezonu začneme se současným kádrem," dodal manažer Bayernu.

Bayern v tuto chvíli hledá jednu posilu mezi tři tyče. Oliver Kahn ukončil kariéru a role jedničky by se měl zhostit Michael Rensing. Tomu by záda měl krýt někdo zkušený a podle německých médií by mohla padnout volba například na Hanse-Jörga Butta z Benfiky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeste ze Gattuso neprestoupil

Reagovat
$dolar$

Uz asi nemaji penize

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že asi těžko řídí se hesla Nehas co tě nepálí.... stejně jako ManU

Reagovat
jtbs

by sa to mal naucit aj real a barca

Reagovat
fantomas

Však taky nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

nevyšlo vám to no , ale na druhou stranu je to až děsivá pravda, že posílit téměř nepotřebujou...

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by utráceli? Stačí jim kádr co maj, jestli ho teda udrží. Do nový sezóny si to ještě pěkně sedne a další titul na obzoru...

Reagovat
smazaný uživatel

no ani by som nepovedal to hovorili aj pred dvomi sezonami a tuto potom hrali pohar UEFA a vtej moc neoslnili neviem neviem čo chcu v Lige majstrov

Reagovat
Kapřík

Tak ještě záleží na tom, jestli přeci jenom zůstane Lucio...a taky Van Buyten. Pokud jeden nebo oba z nich nezůstanou, tak jsem zaslechl něco o velké touze po Mertesackerovi...hlavně Jürgen si ho velmi oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když před touhle sezónou nakoupili minimálně za dva přestupový termíny, tak je to jasný... maj skvěle složenej kádr. vážně chválim bayern a jeho vedení

Reagovat
smazaný uživatel

na co utracet kdyz Ribery to s Tonim vykopou

Reagovat
pavel.fotbal

Myslím,že se Bayern v LM předvede.Tým se ještě víc sehraje a když jim to sedne můžou dojít hodně daleko.Asi nikoho nepustí.Ještě ten brankář a bude.Ribery a Toni určitě dokážou hrát ještě líp,než letos a ostatní se svezou a zvedne se výkon na tu nejvyšší míru.Budou schopni porazit kohokoliv.

Reagovat
Kapřík

Tak doufejme, že si z letošního Poháru UEFA vezmou ponaučení...

Reagovat
jtbs

finale LM bayern-0-3-juventus-del piero, nedved, chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to finále tak bude.Jenom s opačným výsledkem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele