Bayern uzavřel smlouvu s Irankundou

14.11.2023, 11:37
Aktuality

Bayern Mnichov si do budoucna pojistil služby teprve sedmnáctiletého australského fotbalového talentu Nestoryho Irankundy. Rodák z Tanzanie se do bavorského velkoklubu přesune v červenci příštího roku z Adelaide United. Podle vyjádření zástupců Bayernu podepsal Irankunda dlouhodobou smlouvu.

Výši odstupného za nadaného útočníka, který smí oficiálně přestoupit až po svých únorových 18. narozeninách, Bayern nezveřejnil. Částka by se podle médií měla pohybovat okolo tří milionů eur. "Nestoryho jsme měli na radaru už nějakou dobu," řekl ředitel rozvoje mládeže Bayernu Jochen Sauer. Irankunda je podle něho extrémně rychlý křídelní hráč, výborný i v zakončení.

Reprezentant do 17 let v australské profesionální lize nastoupil v dresu Adelaide United k 39 zápasům a dal devět gólů. Letos v březnu dostal i pozvánku do seniorské reprezentace, premiérového startu za Austrálii se ale zatím nedočkal.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
icefish

To jméno je hláška roku, není třeba nic dodávát

Reagovat
Salfovic

Proč je ten článek tak zapadlej

Reagovat
icefish

Nechápu, je to pecka, je potřeba promovat

Reagovat
Jardman
Reagovat
Ferragamo7

Kunda sem,Kunda tam,ale v zakončení sa s tým nepára.Krásne góly.

Reagovat
Mass

Remember the name lol

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Mass

Doufám že se prosadí a bude z něj hvězda. Už vidím ty proamerické české komentátory, jak s radostí vyslovují jeho jméno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele