Bayern půjde ve šlépějích Realu Madrid

19.09.2007, 17:02
Aktuality
Bayern Mnichov loni zažil velice špatnou sezonu, bavorský velkoklub nezískal ani jednu trofej a dokonce se nekvalifikoval do Ligy mistrů. V létě tak do posil investoval zhruba sedmdesát milionů eur a nové tváře se mu zatím vyplácejí. Tým posílily hvězdy jako Luca Toni, Miroslav Klose a Franck Ribery a jim podobní hráči by měli přicházet každý rok...

"Přestupy hráčů jako Klose, Ribery a Toni jsou naší novou cestou. V klubu jsme se všichni shodli na tom, že kvalita je tím rozhodujícím faktorem a jsme připraveni to financovat i nadále," sdělil předseda Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

V Mnichově se tak zřejmě nechali inspirovat Realem Madrid, který podobnou strategii hodně dlouho razil, ovšem pořádně neprorazil. Bayern za každou z předchozích pěti sezon utratil průměrně 22 milionů eur, nyní by tedy tato suma měla padnout na příchod pouze jednoho fotbalisty.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Slejdy

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
Slejdy

mlc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

neco proti ??

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*mysman

Bayern

Reagovat
HOST*M11

mysman

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

skoda ze radsi nejdo ve stopach ajaxu.

dat sanci odchovancum a nechat je ukazat se,a za vyhodne penize je prodat dal...

Reagovat
smazaný uživatel

ve stopách Ajaxu?? a vypadávat s týmama jako je Slavie nebo Kodaň??

Reagovat
smazaný uživatel

že ve stopách Ajaxu co ten dokázal to mě dej vědět dává sice šanci ochovancům ale potom to takhle dopadá vypadnou ze Slavii a Kodaní

Reagovat
HOST*

kokoti

Reagovat
HOST*JJ

Tak to néé.....těch 22 ať daj za nějakýho DM a nikoho jinýho ať nekupujou

Reagovat
HOST*FCB

Všichni jste hovada.Víte kolikrát vyhrál Bayern a Ajax ligu mistrů, nebo PMEZ ? Všichni jste fotbaloví analfabeti.Čau vy zmrdi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele