BAYERN: OD HARGREAVESE RUCE PRYČ!

23.08.2006, 13:55
Aktuality
Po několika slovních přestřelkách na trase Manchester - Mnichov se zdá, že dříve skvělé vztahy mezi dvěma velkokluby, Bayernem Mnichov a Manchesterem United, už jsou možná minulostí...

Představitelé bavorského velkoklubu dokonce pohrozili, že jestli United okamžitě nepřestanou lanařit anglického záložníka Owena Hargreavese, tak se obrátí na mezinárodní fotbalovou federaci FIFA. Bayern minulý týden jasně oznámil, že nemá zájem prodávat tohoto záložníka, protože na jeho místě za něho nemají náhradu. Manchester to ovšem nerespektoval a dál pokračoval v jednáních s hráčem.

Samotný Hargreaves zájem Manchesteru opěvoval a několikrát prohlásil, že chce přestoupit. Generální manažer Bayernu Uli Hoeness ho ovšem varoval, ať přestane prosit, protože ho stejně nikam nepustí. Jeho vyjádření nebylo pro hráče, který se narodil v Kanadě, příjemné: "Radil bych mu, aby byl zticha, jinak se na něj opravdu naštvu a to pro něho nebude dobré. Prostě nechápu, proč mě pořád přemlouvá, když už jsme spolu měli dva pohovory a já jsem mu svůj názor jasně sdělil. Nedovolíme mu, aby Bayern opustil a musí se s tímto verdiktem smířit."

"Informovali jsme Manchester, aby se o Owena přestal zajímat. Jestli to nedodrží, nezbývá nám nic jiného, než se obrátit na FIFA. Klub, který chce získat hráče, s ním může jednat až tehdy, když je se současným klubem domluvený na přestupové částce a to Manchester v tomto případě jasně nedodržel," dodal Hoeness.

Na závěr si ještě Hoeness neodpustil rýpnutí do rivala mnichovského klubu: "Nejsme jako Hamburger SV, který povolil Boulahrouzovi přestup do Chelsea, my jsme Bayern. V této situaci neustoupíme před nikým."

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Raúl

Mel by jit do ManUtd je to dobry hrac a v bayernu by toho moc nevyhral max.bundesligu ale tu mnichov vyhrava porad...je to nuda

Reagovat
smazaný uživatel

A kým ho Baern nahradí..? Už teď po odchodu Ballacka mají v záloze problémy, nevím, co by se dělo, kdyby odešel i Hargreaves..

Reagovat
smazaný uživatel

Však na DM mají Demichelise.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Ottl má na základ..?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Ottl?

Kahn - Sagnol Lúcio Buyten (Ismael) Lahm - Deisler (Hasan) Poldi (Scholl) Demichelis (Karimi) Bastian (Dos Santos) - Santa Cruz (Pizarro) Makaay

Reagovat
smazaný uživatel

Deisler je zraněný a navíc je dost náchylný, takže na RM bych spíš počítal se Salihamidžičem.. Poldi je podle mě lepší v útoku..

kahn - Sagnol, Lúcio, van Buyten, Lahm - Hasan, Demichelis, Basti - Poldi, Makaay

Ismael má těžké zranění, takže se s ním letos moc počítat nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, do středu zálohy k Demichelisoi samozřejmě Owen..

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu def, ne? Vždyť tam hrál Balle, Podolski má k tomu (kromě Scholla ) asi největší předpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Magath už tam Poldiho zkoušel v přípravě, ale moc nepochodil..Já bych tam nejraději viděl Bastiho, možná i Pizarra(možná odejde do Feyenoordu), Poldiho bych nechal na hrotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně abychom nezamluvili toho Hargreavese... dostali by za něho spoustu peněz, za půlku si pak můžou koupit někoho z bundesligy, třeba Kehla

Reagovat
smazaný uživatel

Kehla je zraněnej, nestihne prý ani podzimní kvalifikaci..Když už někoho, tak Lincolna, ale toho Schalke nepustí.. Ono moc kvalitních hráčů na Ballackovu pozici v bundeslize není..Hargreavese nezamlouvám..

Reagovat
smazaný uživatel

Kehl...

Reagovat
HOST*Raúl

To nevim jestli by ho prave on dokazal zastoupit!!!ManUtd musi nabidnout velke penize aby bayern zacal o prestupu uvazovat...ManUtd by spise po odchodu van Nistelrooye hledat utocnika...rooney neda v prumeru 22golu za sezonu jako on!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Saha na hrotu docela líbí, není to vůbec špatný hráč, podle mě je docela nedoceněný, pokud bude v základu, tak může dát klidně i 15 gólů..Ale ještě jeden kvalitní útočník by se Manchesteru hodil, pže Smith se mi víc líbil na DM..

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu rooney da este viac

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem toho názoru, že by měl jít k Ďáblum. Tam by naplno rozvinul svuj talent, navíc je to Angličan. Ale v Bayernu jsou na tohle docela svině. I když, on když si Fergie někoho zamane, tak je ochoten vyplatit docela tučný odstupný (Rooney, teď třeba Carrick) Squad Chesteru se mi docela začíná líbit. Kdyby ještě přišel někdo do útoku (Torres s Adrianem jsou asi pasé, nyní Tevez) stal by se dle mého největším konkurentem (a na konci sezony také úspěšným) v boji o titul. Možná by ten někdo ani přijít nemusel. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

...konkurentem Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho útočníka by to chtělo určitě..Torres by tam, pasoval ideálně, ale je dobře, že zůstal ve Španělsku..Hargreaves by byl dobrou posilou, ale Bayern ho neprodá..Snad ještě Senna, o kterého se prý zajímá i Lyon..

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ale pocul som ze fergie utocnika asi nekupi lebo chce dat sancu giuseppemu rossimu(1987)

videl som o nom videa aj pocul som o nom vela je to skratka velky talent...

Reagovat
HOST*FCB

Reagovat
HOST*

to je pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele