BAYERN MOŽNÁ HARGREAVESE PUSTÍ

05.01.2007, 10:27
Aktuality
Bayern Mnichov poprvé přiznal možný odchod Owena Hargreavese. Anglického reprezentanta se snaží ulovit Manchester United, dlouho ale narážel na odpor německé strany, až teď trochu ustoupil její prezident Franz Beckenbauer...

"Z principu jsme měli právo držet zde Owena všemi prostředky. Pokud hráč podepíše nový kontrakt a potom se snaží přestoupit za větší peníze, máme právo říci ne. Ale tohle je něco jiného, a jestli obdržíme nabídku ve výši, která byla určená, měli bychom o ní začít vážně uvažovat," nechal se slyšet první muž Bayernu Franz Beckenbauer.

Zájem přestoupit na Old Trafford má vedle tamního klubu i 25letý záložník, který se v současné době zotavuje ze zlomeniny nohy. Výkonný ředitel "Rudých ďáblů" David Gill se sice nedávno nechal slyšet, že Manchester dělá velké přestupy především v létě a od této taktiky nechce ustupovat, v tomto případě by ale mohl udělat výjimku.

Hlavním problémem celého přestupu budou jako obvykle finance a dá se pouze spekulovat o tom, jaká nabídka bude pro Bayern tou správnou. Sir Alex Ferguson o 25letého kanadského rodáka hodně stojí a údajně je připraven nabídout za něj 18 milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

pokud ho pustí, zadělají si na velký problém, Owen je jejich hvězda, kdyby si nezlámal tu nohu, tak hraje Bayern o třídu lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ael 18 mega je docela dobrá nabídky

Reagovat
HOST*1860

jen at ho pustej, pak to budu srovnavat s odchodem mekeleleho.. a by si taky nezadelali na delsi ustup z formy jak Real..

Reagovat
HOST*marv

MUSÍ ZŮSTAT

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele