Baroš s novináři nemluví, někteří prý píší, co chtějí

13.11.2007, 21:02
Aktuality
Reprezentační útočník Milan Baroš se rozhodl nemluvit s českými novináři. Podle něj si stejně žurnalisté vždycky napíší to, co chtějí. Barošovi se hlavně nelíbilo, jak česká média informovala o jeho posledním skandálu, když ve Francii vysoko překročil povolenou rychlost na dálnici a přišel o řidičský průkaz. Přístup médií prý nebyl férový a proto Baroš všechny žádosti rozhovor odmítnul.

"Nezlobte se, ale nebudu se s vámi bavit. Stejně to nemá žádnou cenu, až zase odjedu, tak si napíšete, co budete chtít. Děláte si články o mně beze mě," prohlásil Baroš po dnešním tréninku. V mixzóně, místě určeném pro poskytování rozhovorů, se ani nezastavil. Fotbalista jen překročil malý plůtek oddělující mixzónu, a když se po přípravě věnoval v tunelu stadionu Evžena Rošického strečinku, žurnalistům v neformální diskusi z dvaceti metrů sděloval, co mu vadí.

"Pořád se na mě vytahují ty prasárny staré rok a půl, jen kvůli tomu, že jsem Baroš. Voláte kvůli těm věcem dokonce i mé rodině, což je vrchol. A pak se někde napíše, že jsem idiot," uvedl Baroš. "Jenom kvůli tomu, že jsem jel v autě rychle. Lituju toho a omlouvám se všem, koho se mé jednání nějak dotklo. Ale snad mi nikdo z vás nechce tvrdit, že někdy také v autě nejel příliš rychle," řekl novinářům Baroš.

Pár vět sdělil Baroš pouze České televizi a mimo jiné připustil, že v zimě možná opustí franocuzský Lyon, kde se zatím marně snaží probojovat do sestavy. V soutěžním zápase Baroš nenastoupil od začátku října."Bavili jsme se o tom s trenérem, nepohodli jsme se," uvedl rodák z Vigantic. "Nabídek mám dost, ale mám to v Lyonu rád, uvidím, co bude." prohlásil útočník a dodal, že ještě boj o místo v kádru úplně nevzdal.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (49)

Přidat komentář
HOST*matZz

Reagovat
-Kopy-

co je na tom k smíchu ?

Reagovat
HOST*matZz

co se o něm psalo tak strašnýho(myslim tak poslední měsíce) že je na ty novináře zas tak nasranej? to s tim autem se tady zas tak nerozebíralo

Reagovat
-Kopy-

To stím autem mu dali pěkně sežrat, a jak říkal, znovu na něj vytáhli ty rok a půl staré prasarny...a určitě nečteš každý den všechny bulvary, takže nemůžeš vedět

Reagovat
HOST*matZz

ten kdo čte každý den všechny bulváry je vážně trapák.

Reagovat
-Kopy-

tak jistě, že.

Reagovat
HOST*

všechno

Reagovat
HOST*

ty to bereš moc vážně

Reagovat
-Kopy-

jj, nemůžu kvůli tomu spát, pořád mi to vrtá v hlavně

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu cemu se smejes,baros ma pravdu vetsina novinaru o fotbale ví velký kulový a zajimaj si spis o osobni zivot barose.On by taky moh sklidnit,ale je este dost mladej az si najde manzelku ta ho srovná.

Navic kdyz je furt zranenej tak nemá co delat,ja se mu ani nedivim,já kalim i kdyz mam malo prachu,kdybych jich mel víc tak nedelam nic jinýho:-D.

A to s tim autem,kdybych mel takový fáro tak tak jezdim furt,navíc se nikomu nic nestalo.Nekdo nekoho autem zabije pri 60 km/h a baros jede 270 a nikomu se nic nestane tak si vyberte.Podle me by ty tupý novinari uz meli baryho nechat,ale to se nestane protoze by nemeli co žrát,proto by jim baros asi nemel davat zadny priciny.Je to patová situace,ja mu rozhodne preju vse nej.

Reagovat
HOST*

to je nazor , schvalovat mu 270 muzes jen ty...

Reagovat
Slejdy

ja mu to taky schvaluju tak mlc

Reagovat
smazaný uživatel

..na to v jakém odcházel z Baníku na ostrovy celkem dost zklamal... a to ne kvůli nějakému překročení rychlosti nebo jiných úletů ale hlavně kvůli svojí prachmizerné formě...musí si to srovnat v hlavě..

..nedivím se že toho má dost...holt žádný profík to není no...škoda

Reagovat
HOST*

Máš pravdu bejku, já bych taky jezdil taky furt plnej, od čeho to auto taky je. Však nejel ožrslej a jak rikáš, nikomu se nic nestalo. Je to jeho život, tak ať si dělá co chce. Tak zatim bizone

Reagovat
M11

jj ty bys jezdil vlastne v tvem rodisti 270 km/h... mysman LOEB ?

Reagovat
HOST*

Reagovat
-Kopy-

Každý nedá na ty kecy novinářů Bary

Reagovat
smazaný uživatel

presne kazdej normalni clovek vi ze vetsina novinaru pise kydy nejvetsiho kalibru a vubec to neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

milan by se konecne mel dat herne dohromady a zacit podavat vykony, pak novinari nebudou mit co rict

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je ten furt zranenej a navic ted Lyon hraje v utoku bud s benzemou nebo s fredem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší to bylo včera na idnesu:

Po obědě: "Baroš bude tatínkem!"

Za 2 hodiny: "Baroš zatím tatínkem nebude, bulvár podal lživé informace."

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

na idnes sou profesionalové...

Reagovat
Kapřík

idnes.cz je prostě nejdůvěryhodnější zpravodajský portál na českém internetu...tenhle jejich podtitulek je už delší dobu vtipnější než sněhulák v krematoriu. Jenom čekám že něco podobnýho si za chvíli přečtu i o Blesku nebo Aha. Ovšem Milan dostává fakt všechno sežrat dvojnásob, vlastně se mu v tom nasrání ani nedivim. A já, mít takový drsný coupe, taky asi nejedu 90 mimo obec.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Teď jsem na to ještě mrkl a upřesňuji:

"Šestadvacetiletý fotbalista Milan Baroš se asi nestačí divit, co se o něm doma povídá. Prý se bude ženit a čeká rodinu. Nic z toho není pravda."

Přitom tam dvě hodiny předtím měli článek s nadpisem "Baroš bude tatínkem!". Pak už tam samozřejmě nebyl .

Reagovat
Kapřík

Jasný, prostě seriósní novinařina jak má být. Milanovi tohle fakt nezávidim.

Reagovat
HOST*

hele to ze jel moc richle autem do fotbalu nepatri tak co furt resi

Reagovat
HOST*HAH

co to pletes do fotbalu prosimte ze jel rychle to je jeho osobni život jak si jezdí jen je známej tak všichni ty píp.. z novin ho porad otravujou tady v CR jezdi jako prase kazdej druhej čůůrá...píp... a nikdo nikoho netrestá hlavně ty co sedej na ministersvech

Reagovat
HOST*bruce

koukám, že diskuse, kdy se čeští "Chavs" baví o největším českém Chavovi fakt stojí za to....:-)

Reagovat
HOST*Yellow

Hm,asi tak nějak...ani se mi tady neche nic psat...ale jedno je jasne,,to že toho Baroš moc nepobral,to nepotvrdil jen jednou,a když hraje fotbal na tehle urovni,kde se o každem vi skoro vše,prtože jsou logicky hodně na očich kvuli popularitě jaka je v tomhle sportu a taky peněz ktere vydělavaji,sere si jen a jen do svojeho hnizda když děla tyhle věci,,jasně,nestalo se nic zase tak hrozneho,ale kdyby to udělal tuctovy civilista,ale hold chlapec neni schopen pochopit že v jeho postaveni si nemuže dovolit žadny prušvich,jinak je bulvar a noviny na koni...tak to prostě funguje,a to že to nechape je jeho problem a blbost:) a ještě je ukřivděny a hodně se divi:))) no,,škoda ho:)

Reagovat
smazaný uživatel

...celkem trefné ..škoda že jen my máme za největšího "talenta" na postu hrot takového problémového nefachčenka

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět,že úpadek Baroše pokračuje a není daleko doba,kdy z něj bude bezvýznamná nula.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*Quaranin

nula jsi ty!!on uz alespon neco dokazal, ale co ty??ty umis jenom kritizovat stejne jako novinari.To je jeho zivot, kazdy obcas vyleti. to ze jel rychle, tak byl za to potrestan odneti ridicaku a tim to konci. Ale to ze to je Baros, tak se samozrejme media na tom živí a naprosto s nim v timhle souhlasim, ze nema cenu se s nima bavit, protoze to stejne napisou jinak jak odjede. co se tyce jeho hry, tak jde od desiti k peti, ale o tom potom...to ze by se mel soustredit vice na fotbal je samozrejme pravda, ale to ze je nula?? to muze napsat jen magor. Nikdo na nasich nejlepsich fotbalistech nevidi, jak si to museli vydrit , aby mohli byt tam kde jsou, i kdyz ted treba nehraji nic moc...Baros odesel z Baniku do Liverpoolu!!! Z Baniku kde se v zime hraje na prommrznutem bahništi, kde jsou nejtvrdší podmínky prvoligových klubú co se týče hlavně klimatu v republice...No a samozrejme nezacinal hned na krasnem pažitu, jak hraje ted!!tak radeji sklapnete a prestante ho pomlouvat, protoze sami jste nic takoveho nedokazali

Reagovat
smazaný uživatel

..jsou jen pitomé pindy...když nedokáže skloubit chování venku s chováním na hřišti nemá ve světě profi kopané valnou budoucnost...pořád ho tady jen někdo omlouvá ....bere x krát více než většina lidí ale výkony stále žádné ..jen furt na něco píčuje...už ani nepamatuji kdy naposled skóroval

..mně nikdo zadarmo taky nic nedá...makej Mílo,pak si můžeš stěžovat na tisk a veřejné mínění..zatím si jen směšný,nedisciplinovaný,průměrný hráč

Reagovat
HOST*

Bary,Bary.....

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, jedině takhle se může bojovat s novinářema.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu sice má - novináři jsou největší svoloč, co znám. Hnusný zaplacený tendenční články jsou na denním pořádku.

ALE: měl by se hlavně fotbalově zmontovat, páč už jde asi 3 roky stále a stále dolů - v Liverpoolu se to svádělo na Houlliera, kterej mu údajně nedával šanci, v Aston Ville se to svádělo na herní styl Villans - Bary nedával góly, ani když byl na place pořád (na lavku ho usadil až O´Neill), a teď se mu nevede ani v Lyonu, kde to už teda nejde na nic svádět a je jasný, že chyba je v Milanovi. Bohužel. Přestal na sobě makat, myslel si, že si před ním, jako před nejlepším střelcem EURA ´04, sednou všude na prdel a ono to tak není. Už se dle mě nezvedne. Možná půjde ještě někam zlatokopovat (Turecko, Japonsko, Korea, blízkej východ, USA), možná se vrátí do naší slaboučký ligy, ale na opravdu velkej fotbal už to asi nebude. Škoda, měl našlápnuto slušně a ať si sám přebere, kde udělal v životě chybu/y

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, žádný andílek to není, ale novináři hoooooooodně přehánějí...

Reagovat
HOST*Amanatidis

Dyt jim Baroš vlastně novinářům pomáhá kdyby jel po D5 Venca Novák ve favoritu 150 tak se na to z bulváru vyserou jenomže je to mediální osobnost no tak co tady řešíte. Vy jste jak pavlačový senilní báby.

Reagovat
Slejdy

150 ve favasovi rofl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to tak pořád všechno neřešil přes média ale radši někde konečně pořádně hrál tak by mu to dalekko víc pomohlo než tady ty bulvární skandály... Teďka jde pořád jen ke dnu.. chtělo by to formu z minulého Eura

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je typický "Chav" - a jako s každým Chavem s ním budou neustále problémy, jednoduše prostě proto, že to je jen přiblblý Chav......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už konečně víme, kdo může za to, že nehraje, když hraje, tak hraje hovno, neumí se chovat, nic moc v hlavě taky nemá a navíc páchá přestupky a ještě se za to ani nestydí. Za všechno můžou noviny Nechtěl by Baroš jít hrát na Kubu, tm je cenzura médií, tam by byl hvězda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele