BAROŠ ODMÍTL WERDER

06.07.2007, 13:30
Aktuality
Milan Baroš se do Werderu Brémy stěhovat nehodlá. Německý klub si českého reprezentačního útočníka vyhlédl jako možnou náhradu za Miroslava Kloseho, sám hráč ale hodlá zůstat v Lyonu a bojovat o místo v základní sestavě...

"Je pravda, že mi Werder učinil nabídku. Ale mluvil jsem s trenérem Alainem Perrinem a řekl jsem mu, že se tady cítím dobře a chci zůstat. Proto je odchod nepravděpodobný," prohlásil nejlepší střelec tři roky starého evropského šampionátu v Portugalsku.

Werder Brémy se v tuto chvíli snaží zacelit mezeru vzniklou odchodem kanonýra Miroslava Kloseho do týmu největšího rivala Bayernu Mnichov. "Okruh hráčů, které sledujeme, není příliš široký, ale on je jedním z těch, které můžeme sledovat," řekl včera sportovní ředitel německého klubu Klaus Allofs na adresu Milana Baroše.

O odchovance ostravského Baníku se nezajímal pouze Werder, španělskými médii prosákly rovněž informace o zájmu tamního Villarrealu. I ten hledá nástupce jednoho kanonýra, Uruguayec Diego Forlan nedávno přestoupil do Atletika Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

to už tu jednou bylo..

Reagovat
HOST*MilZed

No takovy kopyto......by si nezaslouzilo ani reprezentaci.....nechpu brucknera proc ho furt dava do zakladu....a neda tam Kulice kterej ma formu.....ae ten Villareal by mu popmohl se dostat z toho utlumu....pac v Lyonu je konkurence

Reagovat
HOST*marthas

Ta konkurence je snad v pořádku, aspoň se bude víc snažit, ne? Jinak ten Villareal není tak špatnej nápad, to by mu možná sedělo líp než Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

pro něj je teď lepší zůstat, když se tam už trochu rozkoukal než zase někam přestupovat....teď má navíc trochu větší šanci hrát, když je fred zraněnej...

Reagovat
HOST*

ON BUDE ZRANĚNEJ JEN NA ZAČÁTKU SEZONY a navíc chcou koupit jednoho utočníka

Reagovat
HOST*Roberto Baggio

Jak muze takove kopyto hrat vubec fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

V Barošovo situaci by šel po každym flusu. Se mu to uměle vypěstovaný seběvědomí jednou pořádně vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*encore8

kyslik=

Reagovat
smazaný uživatel

Máš invenci...

Reagovat
HOST*

To je největší traged pod sluncem

Reagovat
HOST*Madridista

V lyonu se podle me neprosadi on nemozu hrat v systemu na jedineho utocnika čili na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Proc porad zminuji to Uero 2004? Kdyby nebyla haluz a mozna vetsi motivace, tak by to Baros nikdy nevyhral..

Reagovat
HOST*

je to kašpar s modrou značkou na ksichtě to je tak jediný co mu jde,dělat reklamu pro politický strany

Reagovat
HOST*

možná by se chitil ve Werderu Bremy.A určitě ve španělsku

Reagovat
HOST*anonim

Baroš ven z reprezentace aj s kostalem

Reagovat
HOST*

moje řeč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele