Barčík v Žiline skončil

03.06.2013, 13:55
Aktuality
Nevydarená sezóna šošonov už má prvé "obete". Pod Dubňom ďalej nebude pokračovať Stanislav Angelovič. Prekvapenie sa však ujalo pri mene Miroslava Barčíka. Ten kariéru v MŠK neukončí, pretože v tíme s ním ďalej nerátajú.

Viac dodal športový manažér klubu Karol Belaník: "K 31. máju sa skončila zmluva Miroslavovi Barčíkovi a 30. júna vyprší Stanovi Angelovičovi. S touto dvojicou klub nepredĺži zmluvy na ďalšie obdobie. Touto cestou by sme im chceli poďakovať za výkonnosť, ktorú pre nás odviedli a boli aj pri významných úspechoch MŠK Žilina. Na predlžení spolupráce o pol roka sme sa dohodli len s Vladimírom Leitnerom, ktorému sa taktiež končila zmluva," povedal.

Už dlhšie obdobie bolo známe, že pri A-tíme končí aj tréner Štefan Tarkovič. Jeho miesto zaujme Adrián Guľa: "Doterajší tréner sa presúva na pozíciu riaditeľa mládeže v klube, A-tím povedie Adrián Guľa, ktorý uzavrel kontrakt na päť rokov. Túto zmenu sme už avizovali v januári. Spolu s ním príde aj asistent Marián Zimen," doplnil Belaník.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (12)

Přidat komentář
Milan.B

konecne, sak to bola bieda.....

Reagovat
smazaný uživatel

vas najfutbalovejsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

on neni zilincan...a ked je Barcik najfutbalovejsi hrac, tak mozme ligu zrusit

Reagovat
smazaný uživatel

v za vela tich technikov a playmakerov neni okrem neho

Reagovat
Milan.B

boze chran nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

ale niekedy to bol pan hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, prišiel mi, že vie dať hre myšlienku a vie aj loptu kopnúť tam kde je treba.

Reagovat
JackDaniels.

Barcik mal sice futbalovy mozog ako nie vela hracov v CL, druha vec je vsak jeho rychlost agresivita a droavost...samozrejme je to sposobene jeho vekom, dufam ze Zilina najde dostojnu nahradu napr. v podobe Paura, alebo niekoho ineho. Mirek diky

Reagovat
minoLFC

skvely hrac...to byval...skoda, ze nedostal viac sanci v repre ked mu to slo

Reagovat
stas87

pochybujem ze v tom mal hlavne slovo gula,po 5 dnoch by nevyhodil ci nepovedal vedeniu klubu ze nepúredlzujte s barcikom zmluvu,podla mna to belanik musel vediet uz pred koncom sezony

gula to nebude mat vobec lahke,ten hracsky kader moze konkurovat a je lepsi o nieco ako v trencine len treba potrebuje tych hracov troska ozivit,dostat ich do formy,prajem mu uspech,je to skvely trener,len ma mrzi ze nebude pri vrchole svojho posobenia v trencine

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ho aj tak bolo v radler lige

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele