Barcelona se v lednu pokusí získat Fabregase

11.10.2009, 22:11
Aktuality
FC Barcelona opět zdůraznila svůj zájem o Cesca Fabregase. Sportovní ředitel katalánského klubu Txiki Begiristain si je dokonce jistý, že Fabregas se do Barcelony, odkud na Ostrovy odešel, vrátí.

Barcelona se podle slov Begiristaina pokusí o Fabregase již v lednovém přestupovém termínu. Právě v té době zřejmě přijde o některé středopolaře. Očekává se totiž, že Seydou Keita i Yaya Touré budou reprezentovat své země na Africkém poháru národů, a tak Begiristain odhalil přání získat do středové řady posilu.

"Fabrégas je typem hráče, který přesně zapadá do profilu Barcelony," řekl sportovní ředitel Katalánců. "Tady se narodil a přičichl k fotbalu. Jsem si jistý, že zde také jednou skončí," dodal. Zároveň však připustil, že pokud by se projekt Fabregas nezrealizoval, má klub i jiné varianty.

"Ano, máme i další možnosti. Uvidíme, jestli by některý z našich obránců nemohl hrát v záloze. To je jedna z variant. V závislosti na tom bychom mohli koupit dalšího útočníka," konstatoval Begiristain.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (415)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele