BARCELONA PROJEVILA ZÁJEM O PORTILLA

22.04.2003, 15:37
Aktuality
K odvážnému kroku se odhodlala katalánská Barcelona. Pokusí se totiž přetáhnout z Madridu, největšího rivala, jeho největší naději – útočníka Javiera Portilla. Potvrdilo to vedení Barci, jmenovitě ředitel Javier Perez Farquel.

"Pomstíme Figa," řekl Farquel. Javier Portillo, jemuž je teprve 20 let, prý o přestupu nic neví. Taktéž se k věci nevyjádřili trenéři obou klubů Vicente Del Bosque a Radomir Antič. Právě Antič se v Barceloně pasoval do role přestupového stratéga, v letním přestupovém termínu zřejmě několik hráčů přijde a někteří odejdou. Antič prohlásil, že chce ušetřit 24 miliónů eur za nadbytečné hráče.

Portillo je však stále hráčem Bílého baletu a mezi fanoušky je velice oblíbený. Vždyť to byl právě Portillo, kdo v utkání Ligy mistrů na Westfálském stadiónu v Dortmundu v poslední minutě nastaveného času vyrovnal a zajistil tak svému klubu cenný bod. Tím svůj tým posunul do vyřazovacích bojů LM. Jenže život v Madridu nemá lehký. Konkurence jako Raúl, Guti, Morientes a Ronaldo je pro mladého hráče ještě velkým soustem.

Portillo potřebuje pravidelnou zápasovou zátěž, aby se stal špičkovým hráčem. Sám to ví, a tak je možné, že ho v létě uvidíme v jiném dresu. K mání by údajně měl být za 15 miliónů eur.

Autor: Jan Grabec

Komentáře (7)

Přidat komentář
antimadrista

Portilla bych bral. Až odejde Patrick, tak by tvořil skvělou dvojici se Saviolou.

Reagovat
smazaný uživatel

K Saviolovi by se hodil. Za 78 mil. eur může být váš!

Reagovat
PJ

Proč zrovna za 78 miliónů? Že by klauzle ve smlouvě?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Florentino tak brzy učiní. Portillo je gólostroj budoucnosti!!!

Reagovat
HOST*

Taky si myslím že Real Portilla nepustí, maximálně na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je nabitý skvělými,špičkovými útočníky,a Portillo nemá šanci se dostat do hry. Skvěle by to zahojilo ránu po Patrikovém odchodu.

Reagovat
HOST*Dejw

Portillo určitě zůstane.Real ho ani pustit nemůže,vždyť v něm je veliká budoucnost.A to co předváděl v juniorských soutěžích to jednoznačně dokazu.Kor když už překonal většinu Raulových juniorských rekordů.Je to borec a Real by udělal tu největší kravinu,kdyby ho pustil.A navíc i sám hráč potvrdil.že v Realu chce i nadále setrvat.Možná půjde maximálně na hostování.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele