Barcelona o dva roky prodloužila s Dembélém

14.07.2022, 11:51
Aktuality
Ousmane Dembélé (© AFP)
Ousmane Dembélé prodloužil smlouvu s Barcelonou. Pětadvacetiletý křídelník se katalánskému klubu zavázal na další dva roky, zároveň souhlasil se snížením platu...

Obě strany našly společnou řeč, přestože to dlouho vypadalo na Dembélého odchod, čemuž nasvědčovalo i to, že po odmítnutí snížit mzdu byl vyřazený z kádru.

Barcelona však pro bývalého hráče Stade Rennes a Borussie Dortmund v lednu nenašla kupce, aby posléze od trenéra Xaviho dostal opětovnou šanci, čímž si řekl o setrvání. Dembélé se v minulém ročníku stal s 13 asistencemi nejlepším nahrávačem v LaLize.

Francouzský ofenzivní hráč, jenž dosud za Barcelonu odehrál 150 soutěžních zápasů s bilancí 32 branek a 34 asistencí, po vleklých jednáních podepsal novou smlouvu do roku 2024.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (60)

Přidat komentář
Miguel19

Pjanič je ještě v Barce?

Reagovat
dejvikker

Tuším že byl jen na hostování v Besiktasi.

Reagovat
blaugrana

Vymenime za Mounta.

Reagovat
Svatej

Tuchel by do toho sel

Reagovat
blaugrana

on rad ozivuje hracov, tak by mal dalsiu vyzvu

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt strasne ublizenej.

Reagovat
Svatej

spis unavenej... tenhle stav klubu z personálního hlediska na mě má hroznej vliv, připouštím

Reagovat
Busby babes

vsak si nemas moc na co stezovat. delas jak kdyby Tuchel Mounta nestavel a vsechny mlady vyhodil.

Reagovat
Salfovic

Nestavěl Gilmoura, přes to nejede vlak.

Reagovat
Svatej

Logicky

Reagovat
Kenneth

Vzdyt je to jenom pozer.

Reagovat
Svatej

Uz jsem to tady resil xkrat, přičemž vetsinou je to furt dokola, to jsi vážně zadnou z tech diskuzí neviděl?

Mount jedinej z celyho tymu neresil potenciální konkurenci pod Tuchelem. Jamesovi jsme chteli obsadit RCB i RWB Koundem a Hakimim pod Tuchelem (to by sebralo flek i Chalobahovi, protože tam furt je mimo Jamese i Azpi).

Abraham si ani nekopnul. Livramento ma talent jako krava, ale ani me tolik nesere, bylo fakt plno, ale vynechat ho nemůžem. Gueghiho si Thomas ani neprohlidnul.

Gallagher ma kliku, ze mu sedla hostovacka, jinak by nehral ani tenhle rok a skoncil jak Gilmour, kterej potrebuje konkrétní prostředí k tomu, aby hrál dobře, není univerzální.

I když Víťa neustále opakuje, ze ke všemu je vysvětlení a polehčující okolnosti, tak furt platí fakta. Hráči, co na to mají, víc odcházejí než hrají, to je fakt.

Reagovat
Gazdo

Boze som taky rad ze mu to nevyslo a este sme ho skasli. Dobre mu tak

Reagovat
PalibrkUros

ten by měl za ty svoje všechny zdravotní neduhy hrát teď dva roky za párek

Reagovat
smazaný uživatel

Alemany tady skvělá práce

Doufám, že mu vydrží zdraví, pokud je zdravý a má zrovna chuť tak lepší křídlo nemáme

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Irek

Zrovna chuť sypou mu peněz že by se uzivil chudší stát na rok a u frajera záleží na chuti? To mi přijde jako hodně slušný úlet za mě, jste ho měli zpeněžit a koupit někoho, kdo má chuť každý den, každou hodinu, každou minutu... To by měla být naprostá samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, ale končila mu smlouva. Za mě je to pořád jeden z nejhorších nákupů Barcelony, ale v této situaci jsem rád, že prodloužil, i kdyby to bylo jenom na rok. Jinak to, že je to dement tak to se shodneme...

Reagovat
blaugrana

Zpenazit po vyprasani zmluvy? Tak to uz hej. Nechcel ho nik, sni ked bol volnym hracom a ty tu pises o spenazeni.

Reagovat
Irek

Zpeněžit - myšleno dokud to šlo

Reagovat
blaugrana

no len on bol furt zraneny, takze to neslo....ved teraz bol free agent a aj tak ho nik nepodpisal, tak kto by este zanho platil

Reagovat
Irek

Ok, to beru

Reagovat
Lemiux66

Tak a ted zapracovat na ty hlave. Fyzicky, technicky na to ma, ale cas se krati.

Reagovat
dextroza_m

seřídit mířidla...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Irek

KFC wings

Reagovat
GrimeBaller98

Tak ted bude hrat zase uplnou sracku

On ten posledni pulrok hral jen aby se ukazal zajemcum, ted jak ma smlouvu a penize, tak na to zase bude srat. Stejny jak Pogba v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna saskarna

Reagovat
kovi610

už mu je 25? sakra to letí...

Reagovat
2miguel1

Žiadna megalomanska dlha zmluva, že ak by formou odišiel, tak sa ho nevieme zbaviť, dost vyrazne zniženie platu, toto je fantasticka robota Laportu Alemanyho. Ak ešte pride Lewa a Kounde, tak to už bude brutalne dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

+ kdyby se povedlo pár odchodů - Lenglet je pryč, Umtiti, Braithwaite, Pjanič hlavně tihle tři tak je to super

Reagovat
blaugrana

Inak ak pride este Lewa a Xavi neurve nejaku trofej, tak asi bude slusny shit storm. Dostane co chcel, tak isto sa bude ocakavat nejaka trofej.

Reagovat
2miguel1

Tak aj ostatne mužstva maju svoju silu. Ja mam ale po dlhej dobe z toho dobry pocit, lebo KONEČNE kupujeme hračov, ktory budu hrať na postoch, kde zvykli hravať. Lewandowski je zaruka golov, plus hrač čo ma extra motivaciu ukazať, že ja som najlepši hrot na svete, to proste chceš

Reagovat
blaugrana

Tak maju, ale minimalne na ligu by to s Lewom a spol v utoku stacit malo, zaloha tiez nabita a ak pride Kounde a Azpi, tak aj vzadu to bude slusne.

Reagovat
Visca el barca

No s tímto přestupákem musíme hrát o titul. Pojdmě neřešit LM a tam udělat aspoň čtvrtfinále. Já se konečně těším, že máme křídla. Ta hrab ude daleko zábavnější. Lewa a Kounde snad dorazí.

Reagovat
blaugrana

na kridlach Xavimu hodne zalezalo, tak terza ked ich ma, tak sa ta hra posunie zasa o level vyssie

Reagovat
Eichel

Azpi nemá na to aby hral základ v 4člennej obrane v tíme ako Barcelona. On má na to aby hral pravého stopéra v systéme na troch stopérov. Absolútne nechápem, čo si od neho sľubujete. Rýchlostne to už nedáva plus do útoku to nebude žiadna podpora. Viac wtf je už len to, že sa naháňa starý pomalý wingback, ktorý horí v obrane a má veľkú mzdu aby tam zaskakoval za Albu.

Reagovat
2miguel1

Azpi hra v 4-člennej obrane Španielska. Jasne, že tam nečakame vypady a lietanie hore dole, ale čo potrebujeme je proste solidna obrana a tu on da. On si to uhra, Dest je pozične obranne cele zle a na trhu nemas dostupnych prvotriednych RB. Od Azpiho nikto nic necaka, to čo jedine chceme, je solidna obrana.

Reagovat
Eichel

Ja som proste v tomto skeptický, podľa mňa to nebude stíhať plus nerád vidím to lepenie RB niečím krátkodobým, keď Dest nijak nezaujal.

Reagovat
Eichel

Ďalšiu sezónu to musí byť trofej plus sa musí ísť ďaleko v LM. Ten klub to totálne finančne flikuje a zaštituje sa tým, že to musí robiť lebo bez momentálneho úspechu nebude mať dostatočné príjmy a je nutné aby bol klub úspešný. Ak príde ešte Lewa a Koundé a Xavi s tým vyhrá španielsky pohár v LM vyletí v osemfinále tak som zvedavý, čo z klubu bude Laporta predávať ďalšie leto... lebo ak sa tie posily nechytia tak bude mať vačšiu dieru v rozpočte a ten úspech, ktorý mu má generovať príjmy nikde

Reagovat
LAM

Nesmysl.

Od příchodu Laporty se změnily dvě věci.Zaprvé budeme brát jen hráče kteří si opravdu přejí hrát v Barce a nebude s nikým finančně soupeřit a hlavně se už dávají normální smlouvy.

Depay,Garcia,Kessie a Christensen přišli zadarmo a nemají nijak velkej plat proti tomu co se dávalo předtím.To samé prodlužování s Fatim,Pedrim,Araujem a snad i Gavim.Dembele šel o 40% dolů a pokuď FDJ neudělá to samý, tak bude muset kvůli platu odejít.

Messi,Griezmann,Coutinho museli kvůli platu už jít,Umtiti si ten plat natáhl na delší období.....

Bude to trvat delší dobu, ale myslím, že ta cesta je nějak nastavená.

Reagovat
EaP

Dnes som čítal vyjadrenie agenta De Jonga kde sa čertík, že klub je voči jeho klientovi neférový, lebo tlačia na zníženie mzdy a majú mu doplatiť 19 mega ktoré sa po Bartovom odchode odložili. A narieka , že sa podpisujú nový hráči. Taktiež priznal, že by mal Frenkie od novej sezóny poberať 450 000 týždenne a dostať na bonusoch 80 miliónov. Toto, čo napáchal Bartomeu sa nedá nazvať inak ako sabotáž. Avšak vôbec si nevšimol , že nový hráči poberajú alebo budú poberať do 10 miliónov. Myslím, že jeho odchod je absolútne nevyhnutný. Budúci týždeň aktivujú novú páku a mám dojem, že ho vyplatia a obratom predaju do United. Je mi to síce ľúto , ale bude to najlepšie riešenie.

Reagovat
Greny

Největší prdel by byla kdyby si to de Jong nechal doplatit a pak hezký odmítl transfer

Reagovat
EaP

Tak mohol by to urobiť. Doplatiť ho musia tak či tak. Ale zrejme by bol vyradený z mužstva. Keďže nový hráči budú poberať maximálne do 10 mega.

Reagovat
rave

Dost pochybuju o tom, že Lewa kývne na 10 mega ročně.

Reagovat
Eichel

Ja len hovorím, že sa toto leto plánujú míňať veľké peniaze (a už sa aj minuli na Raphninhu). Argument je, že klub potrebuje mať úspech aby dokázal generovať zisk a vedel byť do budúcna finančne stabilný a preto sa ten rozpočet takto flikuje a riešia sa veľké nákupy aj keby mohla byť Barca vzhľadom na finančnú situáciu striedmejšia. Avšak ćo sa bude diať ak toto leto nasypeš do kádra veľké peniaze a žiaden úspech sa nedostaví? Znova tu bude argument, že treba nasypať do kádra ďalšie peniaze aby ten klub bol úspešný a vedel generovať zisk? A ako ten rozpočet budeme flikovať ďalšie leto aby bol priestor na posily ak klub vypadne skoro v LM a nezíska trofej? Buď sa toto leto nemá nakupovať ala City, alebo keď sa nakupuje tak je nutné aby to skutočne viedlo k požadovanému účelu a teda úspechu aby Barca vedela vygenerovať zisky ako si predstavovali. Nie je možné aby sme sa hrali na City s argumentom, źe musíme byť predsa úšpešný aby to šlapalo a potom z toho nič nebude.

Reagovat
fenixLFC

Predlzila alebo iba o dalsie dva roky odlozila platenie vyplaty?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cr7sux

prodloužili do konce klubu

Reagovat
LAM

Ten jeho agent musí bejt teď za hroznýho šaška.Sliboval mu plat jako kráva a sám pro sebe chtěl hromadu prachů, aby nakonec podepsali prodloužení s 40% redukcí platu

Reagovat
AlevsakNevadi

pôvodne chcel 100 mega na 5 rokov plus 40 mega podpisový bonus. ale tam ma nenazrany chuj, pekne s nim vyjebala barcelona aj ostatne kluby

Reagovat
Kenneth

Barcelona s nikym nevyjebala, Barcelona vyjebala sama se sebou kdyz mentala Dembeleho za 100 mega vubec koupila.

Reagovat
AlevsakNevadi

to už je o inom ale chalanko mal veľké oči ako ho všetci chcú a nakoniec zistil že to nie je úplne pravda. v decembri mal zmluvu na 9 mega od barcelony a veľkolepo odmietol. Teraz ma 6 a je rad pretoze ani Tuchel ho nechcel.

Reagovat
Mercury

Škoda, doufal jsem, že se ho konečně zbavíme. Tak snad bude přínosem.

Reagovat
ADM

Xavi told me “Its either a 40% pay cut or you re playing with Maguire, Rashford and Fred”

Dembele on his “no brainer” decision.

Reagovat
Slavia10

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

No škoda, že len na dva mohol aspoň na 4, aby sme boli safe

Reagovat
Csaplárova past

Ve smlouvě je taky doložka, která mu zajišťuje vyplacení výplaty za ty dva roky nejpozději do roku 2027. Taky si vysloužil příspěvek na dopravu na venkovní zápasy ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele