Barcelona nabídku za Fabregase nezvýší

27.03.2011, 16:15
Aktuality
V Barceloně stále pokukují po svém odchovanci Cesku Fabregasovi, který hraje za Arsenal. Prezident katalánského klubu Sandro Rosell nevylučuje, že se jej Barcelona v létě opět pokusí získat. Nabídka ale nebude vyšší než loňských čtyřicet milionů eur.

"Barca určitě za Ceska nezaplatí padesát milionů eur. O tom jsme už dříve rozhodli. I když trenér Guardiola hráče chce, takovou sumu nezaplatíme," říká Rosell.

Barcelona loni Arsenalu poslala dvě konkrétní nabídky, londýnský klub ale odmítl španělského reprezentanta prodat. "Když bude trenérův zájem trvat, můžeme otevřít jednání. Nepůjdeme ale do žádného šílenství. Jestliže jsme loni nabídli čtyřicet milionů, letos částku zvyšovat nebudeme," doplnil prezident.

Arsenal získal Fabregase z Barcelony v létě 2003 jako dorostence a postupem času z něj udělal kapitána. Londýňané nedávno přetáhli Kataláncům dalšího mladého hráče Jona Torala.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (713)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele