Baptistao chce do konce roku stihnout deset gólů

13.11.2012, 10:39
Aktuality
Rayo Vallecano začalo sezonu velmi dobře a hřeje se na sedmém místě ligové tabulky. Gólově skromný klub táhne mladý útočník Leo Baptistao, který chce svoji produkci do konce kalendářního roku zdvojnásobit na počet deseti tref.

"Zatím mám pět gólů, musím střílet další. Na konci prosince chci mít na svém kontě deset branek," prohlásil dvacetiletý hráč po výhře nad Celtou Vigo, ke které pomohl jedním zásahem.

Rayo patří v Primera División ke klubům s nejmenším rozpočtem, současné sedmé místo v tabulce se tak jeví jako velké překvapení. "Mít v tuto chvíli šestnáct bodů je nádherné. Žijeme svůj sen a chceme se pohybovat co nejvýš i nadále, tvrdě na tom pracujeme. Proti Celtě jsme se nevzdali a zápas otočili, protože jsme tomu věřili. Teď myslíme na výhru proti Realu Sociedad," doplnil Baptistao.

Leo Baptistao byl do letoška neznámým hráčem. Z Brazílie zamířil do Raya v šestnácti letech, i kvůli zdravotním problémům ale až do loňska hrál maximálně za rezervu. V letošním roce už ukazuje své schopnosti v prvním týmu.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A do Vale s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Za Jonasa ktoreho pošleme do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAO souhlasil s podmínkama a chce přestoupit v lednu za astronomických 60 míčů do Chelsea FC... goal.com - exclusive

Reagovat
Honda

šašci

Reagovat
čutalista

no já doufám, že to je jen blábol

Reagovat
smazaný uživatel

goal je jeden ze serioznejsich ne?

Reagovat
r.mrazik

vubec ne

Reagovat
čutalista

nesleduju jej, ale mám takovej pocit, že je na úrovni bulváru...jak píše mrazik, nevěřil bych tomu

Reagovat
Kowe

přesně naopak

Reagovat
Kily

goal.com je založen hodně na přebírání zpráv z jiných serverů a jeho problém je v tom, že vedle důvěryhodných zdrojů a webových stránek klubů často cituje právě bulvár. Oproti jiným webům je dobrý díky tomu, že díky sledování internetových stránek klubů rychle potvrzuje přestupy hráčů

Reagovat
aurelio

Mne sa páči ich publicistika a autorské články. To čo preberajú, sú naozaj veľmi často kačice, ale inak sa futbalu celkom rozumejú.

Reagovat
smazaný uživatel

chce následovat dalšího bývalého hráče z Altétika, který si sice hrabe prachy, ale hraje h*vno

Reagovat
Lamskej#RMCF

Chelsea může koupit koho chce a stejně bude hrát naprosto nekoukatelný "fotbal" ...snad kromě Oscara a Hazarda tam jsou samí bez noh :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele