Baptista: Vyhráli jsme jako tým

24.12.2007, 08:44
Aktuality
Hrdinou včerejšího "Clásica" se stal Brazilec ve službách Realu Madrid Julio Baptista, který jedinou brankou utkání rozhodl. Dařilo se i dalším hráčům. Baptistův krajan Pepe podle mnohých odehrál životní zápas.

Real včera odvezl z Barcelony všechny tři body, když na Nou Campu zvítězil nejtěsnějším rozdílem 1:0. Výhra na půdě rivala je pro Real mimořádně příjemná – na Barcelonu už má královský klub na první příčce náskok sedmi bodů.

Jediným střelcem branky a hrdinou zápasu se stal hostující záložník Julio Baptista. "Byl to skvělý zápas, nikdy na něj nezapomenu," svěřil se Baptista po zápase na klubovém webu. "Cítím se výborně. Můj gól byl důležitý, ale není to můj osobní úspěch, ale zásluha celého týmu."

"Vyhráli jsme díky tomu, že nikdo nehrál na sebe, každý z nás pracoval pro tým a podal skvělý výkon," pokračoval šťastný Baptista. "Z výhry mám velkou radost, ale ještě jsme nic nezískali. Je hezké být zimním mistrem, čeká nás však ještě dlouhá cesta."

Životní zápas

Ve stejném duchu jako Baptista mluvil po zápase obránce Pepe. I on vyzdvihnul týmový výkon Bílého baletu. "Celý tým zaslouží gratulaci. Odehráli jsme vynikající zápas, tvrdě jsme bojovali o vítězství," prohlásil Pepe.

"Byl to těžký zápas, protože Barcelona má dobré hráče. A výhra je pro nás mimořádně důležitá – udržela nás s jistotou ve vedení," pokračoval Pepe. "Věděli jsme, že to nebude nic jednoduchého, ale s výsledkem jsme moc spokojení," usmíval se.

Real pracoval jako tým a jednou z velkých opor byl právě Pepe. Chválu na svou osobu však odmítal. "Jsme jako jedna rodina a na to nesmíme zapomínat," prohlásil. "Je důležité dávat fotbalu všechno. Já to dělám každý den a i včera jsme se snažil odvést na sto procent svoji práci. Myslím, že se to podařilo."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je skvělý,že se jim daří,ale Barca prohrála sakra...Měli by už začít něco hrát nebo na titul můžou zapoměnout a spadnou možná tak do uefy...

Reagovat
smazaný uživatel

Real OLE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak...včera se mě to mooooooc libilo co se tyče vysledku

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda barca kdybi vyhrála tak toje dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele