Baptista: Nemám jediný důvod si na něco stěžovat

26.12.2007, 19:13
Aktuality
Julio Baptista se po dlouhé době konečně prosadil do základní sestavy Realu Madrid a v posledních zápasech je jedním z nejlepších hráčů Bílého Baletu. Dokázal to i jedinou brankou v utkání s Barcelonou a současnou pozici si tak nemůže vynachválit...

"Těší mě, co všechno se mi v Realu Madrid přihodilo a jak se věci vyvíjejí. Nemám jediný důvod si na něco stěžovat. Nestěžoval jsem si ani když jsem nehrál, jenom mě to vyprovokovalo k tvrdší práci. Teď se cítím skvěle," řekl s úsměvem na rtech Baptista.

Baptista v posledních týdnech a měsících tvrdě pracoval, nyní si však užívá volnějšího programu. "Jsem na Vánoce v Sao Paolu. Jsem zde, abych si odpočinul. 31. musím být zpět v Madridu na tréninku, takže teď je čas odpojit a vyměnit baterky," prohlásil dále brazilský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fpoho hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ja svým golem porazit barcelonu tak si taky nebudu na nic stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

ze by ho nezdary vyprovokovali k lepsi praci?kez by to platilo i u ronaldinha...neni brazilec jako brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Ronnie má trošinku jinou povahu a jak se zdá i jiné priority....

Reagovat
smazaný uživatel

necht je mu zeme lehka

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa nezrani guti tak by nebol v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ještě, že se Guti zranil. Takový sprint a narážečku jako Julio by Guti asi nepředvedl. Ležel by už asi někde u půlící čáry

Reagovat
smazaný uživatel

TO byla nádhera... Kéž by si z něho vzal příklad Baroš,nedařilo se mu tak začal tvrďe makat a nedělal žádné hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

Takový sračky .Real hrál hovno akorát ma Ikera. BARCA 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si to myslíš jen ty a možná pár dalších. Četl jsi reakce hráčů a trenéra Barcy? Celkově to, ale bylo hodně slabé El Clásico.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

FILI ty skurvenej kokote vy hrajete hovno a nic neumíte a nikdy na real ta skurvená zasraná barcelona nebude mít tak to ani neskoušej a neber si REAL MADRID do hubi ty blbečku

HALA MADRID!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele