BAPTISTA: ARSENAL O MĚ NESTOJÍ

24.05.2007, 13:02
Aktuality
Julio Baptista neuspěl v Arsenalu a na Emirates Stadium o něho ztratili zájem. Brazilský fotbalista si před letošní sezónou na rok vyměnil působiště s Jose Antoniem Reyesem, nyní ho čeká návrat do Realu Madrid...

"V Arsenalu mi řekli, že mě nemohou koupit a jediné, co tak mohu udělat, je vrátit se do Realu Madrid," prozradil Baptista.

"Svou první sezónu v Arsenalu a v Anglii jsem si užil. Adaptoval jsem se dobře. Zpočátku jsem příliš nehrál, ale konec byl mnohem lepší. První rok je hodně obtížný. Anglická liga je velmi silná a soupěříte zde s vynikajícími týmy. Manchester United a Chelsea jsou velice silní a je složité hrát proti jejich silným kádrům," říká dále Baptista a trochu tak mění své dřívější tvrzení. Před několika týdny si totiž stěžoval na život v Londýně, nelíbilo se mu počasí a chtěl pryč.

Arsenal pravděpodobně v létě přijde vedle Baptisty i o Reyese, španělský záložník sice na Santiago Bernabeu neoslnil, zpět do Londýna se mu ale již nechce a manažer Arsene Wenger nedávno naznačil, že s jeho odchodem počítá.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

přeju mu štěstí.. ať se konečně někde usadí..

Reagovat
HOST*españa

hlavně někde, kde by pravidelně mohl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme odejděte!

Ale na rovinu - nebyl zas tak špatný! V poháru hlál docela dobře!

Za to Reyes bude asi zase brečet až se bude stěhovat zpět do Londýna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele