Ballack začal trénovat na hřišti

06.11.2007, 11:22
Aktuality
Michael Ballack se po více než půl roce konečně objevil na hřišti. Německý záložník se zřejmě definitivně zotavil po problémech s kotníkem a včera absolvoval trénink s rezervním týmem Chelsea...

"V pondělí poprvé trénoval na hřišti s rezervním týmem. Vedl si dobře a v posledních několika týdnech se hodně zlepšil," pochvaluje si manažer Blues Avram Grant.

"Uvidíme, co se stane v následujících dvou nebo třech týdnech, ale jde správnou cestou a pochopitelně doufám, že k dispozici bude co nejdříve," dodal Grant.

Ballack si kotník poranil v závěru loňské sezony a následně se podrobil hned dvěma chirurgickým zákrokům. Bývalý manažer Chelsea Jose Mourinho raději nezapsal na soupisku pro základní skupinu Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Len neviem kde ho postavíme. Do základu dúfam určite nie

Reagovat
HOST*

na lávku mezi Ten Cateho a Granta. Hrát ho zatim neviděli, tak si bude hnojit půdu a povypráví jim, jak to válel v Bayernu a Bayeru

Reagovat
smazaný uživatel

parádny príspevok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Balack by nezapadl do toho jejich rozestaveni.a ikdyz nejsem fanousek Chelsea musim uznat ze Chelsea ma dobrou formu.Tak ze Balack holt bude muset zahrivat lavicku.

Reagovat
HOST*IceMan

Aspoň nebude Grantovi a Catehovi zima a smutno

Reagovat
HOST*

je to lempl velký a može tak lízat prdele v té chelsea

Reagovat
HOST*Anglan

A ty ani na to nemas !

Reagovat
HOST*

co být lempl jako on?tak na to mám každý stačí přestoupit do čukotky

Reagovat
HOST*Anglan

Ne lizat prdele v Chelsea !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele