Ballack stále týdny od návratu

16.10.2007, 13:43
Aktuality
Michael Ballack se na hřišti naposledy objevil v dubnu a na tomto faktu se ještě chvíli nic nezmění. Kapitán německého národního týmu a záložník Chelsea má stále problémy s kotníkem a trénovat začne až za několik týdnů...

"Po dohodě s anglickými lékaři si myslím, že trénovat začne opět v dohledné době. To bude během několika týdnů," domnívá se lékař německé reprezentace Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt.

Ballacka trápí zranění již půl roku a za sebou má dvě operace. Bývalý manažer Chelsea Jose Mourinho ho kvůli přetrvávajícím potížím raději nezapsal na soupisku pro základní skupinu Ligy mistrů. Ze strany německého fotbalisty se mu tehdy dostalo kritiky, jak ale ukázal čas, Mourinho velice dobře věděl, proč tak učinil.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tak. Pravdu mal Muriňo a myslím že aj reči o tom že Ballack odíde v prvom prestupovom termíne budú len novinárske špekulácie

Reagovat
HOST*

TAK TAK

Reagovat
HOST*

TAK TAK

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno Ballack je hovno tak aj tak

Reagovat
HOST*x

a ty jsi zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se radsi podepis a nedrzkuj tady

Reagovat
HOST*

do piče s ballackeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
HOST*

vy jste pekni curaci, az budete umet to co Ballack, tak pak mluvte, vy vyjebani zmrdi

Reagovat
HOST*jord

ballack ten at se de zahrabat v chlsea si už neskrkne zmrd

Reagovat
HOST*

rozumite fotbalu asi tak jak malo holka, vy curaci

Reagovat
HOST*

přesně tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele