Bale se k fotbalu vracet nebude, odmítl nabídku Wrexhamu

29.04.2023, 11:16
Aktuality
Gareth Bale (© AFP)

Zajímavý nápad dostala dvojice Ryan Reynolds a Rob McElhenney, majitelé Wrexhamu se po postupu do čtvrté anglické ligy rozhodli posílit kádr a hlavní hvězdou měl být Gareth Bale. 33letý Velšan ale přání filmových hvězd nevyslyší.

Slavná dvojice před několika dny slavila velký úspěch, když jejich tým postoupil do čtvrté anglické ligy. Při této příležitosti nabídli Baleovi, aby ve Wrexhamu prožil ještě jednu "magickou sezónu".

"Garethe, pojďme si zahrát golf, při kterém tě určitě nebudu čtyři hodiny přemlouvat, abys přišel do Wrexhamu na poslední kouzelnou sezonu," napsal McElhenney na svůj profil na Twitteru. Do konverzace se postupně zapojili i Bale a Reynolds.

Bale je v "důchodu" šťastný

Třiatřicetiletý Bale, který se v lednu rozhodl ukončit fotbalovou kariéru, v pátek uvedl, že nemá v plánu důchod přerušit.

"Nemyslím si, že bych se vrátil. Raději bych si s Robem zahrál golf. Popovídáme si, zasmějeme se, ale jsem docela spokojený tam, kde jsem. Trávím hodně času se svými dětmi, se svou ženou. Během let, kdy jsem se věnoval fotbalu, jsem ztratil spoustu času. Teď si užívám rodinný život a občas golf," řekl bývalý hráč Tottenhamu a Realu Madrid a dodal, že mu fotbal nechybí.

Wrexham hraje poslední zápas sezony v sobotu na hřišti Torquay a v případě vítězství zvýší svůj bodový zisk v první pětce National League na 113 bodů.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Dobrá posila před sezonou nepodepsaní Balea

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mass

Co je to za dresy že sou v nich vidět bradavky?

Reagovat
Salfovic

Třeba mu jen byla zima.

Reagovat
Remt

Nebo byl vzrušenej

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele