Babbel se nevzdává, s Hoffenheimem chce stále do pohárů

09.09.2012, 21:58
Aktuality
Hoffenheim vstupoval do sezóny s velkým sebevědomím, o to ale rychle přišel ostudou v domácím poháru a dvěma ligovými porážkami. Trenér Markus Babbel ale zůstává v klidu a na předsezónním cíli, kterým je postup do evropských pohárů, nehodlá nic měnit...

Do TSG 1899 v létě zamířili zkušení hráči jako Tim Wiese, Mathieu Delpierre či Eren Derdiyok, posílený tým ale zatím tápe. V prvním kole DFB-Pokalu dostal čtyři góly od čtvrtoligového BAK, těsnou porážku si poté odvezl z Mönchengladbachu a v minulém kole doma utrpěl další čtyřgólový debakl, tentokrát od Eintrachtu Frankfurt.

Markus Babbel se ovšem zatím o své místo bát nemusí a je přesvědčen o obratu k lepšímu. "Kdybych byl bezradný, tak bych řekl, že zde končím. Já ale nejsem někdo, kdo se lehko vzdává," uvedl trenér a manažer v jedné osobě. "Důležité ponaučení z těch tří porážek je, že musíme stoprocentně dodržovat taktické pokyny. Pokud se nám to podaří, bude těžké nás porážet, pokud ne, budeme v problémech," dodal v rozhovoru pro Sport1.

Hoffenheim je v tuto chvíli předposlední, o skóre horší je už jen další bádenský celek Stuttgart. Babbel ovšem nepochybuje, že jeho tým v tabulce poskočí na místa, která by chtěl okupovat. "Musíme konečně začít bodovat, abychom mohli pracovat v klidu. Sílící kritika hráče poznamenává. Pořád ale věřím, že cíl dostat se do Evropy není nedosažitelný," prohlásil devětatřicetiletý kouč.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
PetersCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád fotbalisty a trenéry, co si vybíraj stejný přijmení jako jiný fotbalisti a trenéři...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš teda blbý...

Reagovat
smazaný uživatel

a ukaž mi někoho se stejným příjmením ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamil a Jarmil Prdelovi

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že budú radi ked budú v strede tabulky ale možno sa mýlim

Reagovat
smazaný uživatel

to je len zlý uvod nahodou prvych 30 min s eintrachtom keby vyuzili aspon 2 sance s tych 5 tak by to bol uplne iny zapas, a ta salihovicova cervena

Reagovat
smazaný uživatel

babbel se mi nelibil už v looserpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

co chce a na co maj je velký rozdíl

Reagovat
jáá

no zatim ty výsledky nic moc ,ale nebudu předbýhat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele