Babbel: Řekl jsem hráčům, že něco ztratit mohu jenom já

05.11.2009, 10:44
Aktuality
Základní skupina G letošního ročníku Ligy mistrů zná svého prvního postupujícího do osmifinále. Na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana se jím včera stala Sevilla, která ale s dřívějším postupem hodně riskovala a nakonec mohla být ráda za remízu 1:1...

Sevilla vyhrála své tři úvodní zápasy a proti Stuttgartu byla velkým favoritem. Ve 14. minutě také šla do vedení po trefě Jesuse Navase, jenomže domácí poté nedokázali přidat pojistku a v závěru se dostali pod tlak.

"Náš výkon v prvním poločase byl nejhorší, co jsem za poslední dobu viděl. V kabině jsem pak musel pořádně zvýšit hlas. Řekl jsem hráčům, že musíme bojovat, abychom se udrželi ve hře o postup a že já jsem tím jediným, který může něco ztratit," popisoval po zápase kouč VfB Markus Babbel.

Druhá půle pak již patřila Stuttgartu, který podobně jako v prvním zápase zatlačil Sevillu. V 79. minutě se mu také zásluhou krásné rány Zdravka Kuzmanoviče podařilo vyrovnat, ze svých šancí ovšem Stuttgart mohl vytěžit více, než jenom remízu 1:1.

"Své hráče nemohu kritizovat. Odehráli jsme dobrý první poločas proti silnému týmu a až po zranění Duschera dokázal tak dobrý tým, jako je Stuttgart, dominovat. Jsem zklamán, že se nám nepodařilo zajistit si s předstihem první místo ve skupině, ale zranění nás donutila udělat několik změn," nechal se po zápase slyšet domácí kouč Manolo Jimenez.

"Stejně jako ze sportovních důvodů je pro nás Liga mistrů důležitá i z finančního hlediska. Kvůli tomu budeme bojovat i v posledních dvou zápasech a věříme, že nám k prvnímu místu bude stačit i bod," dodal Jimenez.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Manolo

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotce bych čekal Babbela, když je jeho jméno uvedeno v nadpise, takhle to působí divně...

Reagovat
terry

Taky mě to zmátlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele