Austrii Vídeň se stále vzdaluje evropská elita

07.12.2007, 12:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bodejť, Rakousko už dlouho fotbalově minimálně stagnuje. Peníze nejsou všechno (Salcburg), chybí systematická koncepce a hl. není fotbal pro samotné Rakušani prioritou. Blížící se EURO zvládnou ekonomicky, pořadatelsky, ale fotbalově určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak,že Austrie nemá na Evropskou špičku,ona nemá ani na ten střed. Momentálně je to u sousedů bída s nouzí.

Reagovat
Shevchenko

Jak se daří Lafatovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Rakouské týmy jsou velmi slabounké. I naše liga je na tom o mnoho lépe, i když finanční stránka je vyloženě na jejich straně. jen lituju toho Lafatu, možná si tam zničí kariéru. Z Austrie se do repre nechodí a navíc, vůbec není na očích. A pak i ten Salzburg, velká gesta, ale skutek utek, ten tým je špičkový v rámci Rakouska ( v poslední době však už i tam není tak suverenní ) a Evropa? První kolo poháru UEFA a hned pád... takhle by neměl vypadat profil mužstva, o kterém jeho manažeři ještě nedávno mluvili, jako i týmu, který má patřit mezi top týmy Evropy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele