Australská telenovela velebí Jovanoviće

15.10.2011, 11:45
Aktuality
Pozoru a zároveň i podivu hodný výrok zaznamenal server Caughtoffside v jednom z dílů australské legendy mezi telenovelami Neighbours (Sousedé). V inkriminované scéně se patrně vyšetřuje závažný zločin a u té příležitosti je zmíněno i jméno Milana Jovanoviće, křídelníka Anderlechtu. To by samo o sobě nebylo tak fascinující, kdyby záhy Srb nebyl otitulován jako "jeden z nejlepších hráčů na světě"...

Přestože se může zdát, že jde o starší ročník vydání, tato epizoda je podle všeho aktuální. Srbský internacionál se tedy díky telenovele do společnosti Messiho či Cristiana Ronalda momentálně dostává z pozice, kdy si prakticky nezahrál v Liverpoolu a stěží se zatím prosazuje i ve svém druhém domově - v Belgii. V dresu Anderlechtu se naposledy hned dvakrát neobjevil. Dál nicméně zůstává pevným článkem srbské reprezentace, což teď u protinožců - snad záměrně - poněkud přecenili.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ježiš

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divím, že si toho někdo vůbec všiml.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si někdo spletl s herečkou Mila Jovovich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele