Augusto v Atléticu končí a přesouvá se do Pekingu

31.01.2018, 23:40
Aktuality
Čínská Super League zlákala další známé jméno. Záložník Atlética Madrid Augusto Fernández stejně jako klub kývl na nabídku pekingského Renhe a závěrečná léta hráčské kariéry tak stráví v hlavním městě Číny v týmu prvoligového nováčka pod vedením španělského kouče Luise Garcíi.

Argentinský středopolař působil v týmu Diega Simeoneho od ledna 2016, kdy do Madridu přestoupil z Celty Vigo. Jednatřicetiletého záložníka však srážela zranění, z nichž tím nejzdlouhavějším byly přetržené kolenní vazy v září téhož roku. Celkem tak za dva roky Augusto nastoupil v dresu Atlética pouze do 34 zápasů napříč všemi soutěžemi.

"Opouští nás hráč s šarmem. Záložník, který byl zosobněním bojovnosti a oddanosti našim barvám za všech okolností," stojí v oficiálním prohlášení Atlética. "Loučíme se s příkladným profesionálem a přejeme mu hodně štěstí do nové výzvy v Číně."

Autor: Martin Kantor / espnfc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Messiáš

Skoda zraneni, moc lidi mu tehdy neverilo, kdyz prestupoval ze Celty, ale kdyz byl zdravej, tak dokazoval svoje tehdejsi uzasna cisla. Snad za rok oklikou zpatky do La ligy :))

Reagovat
smazaný uživatel

zdar

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Skvely hrac, ale ak si dobre pamatam, tak od Bayernu ziadal 10 megovy plat. To by som krajnemu obrancovi nikdy nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: Cillessen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Vidal, Rakitić, Sergio, Iniesta - Messi, Suárez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele