Atletiko v zimě posilovat nebude

28.11.2007, 12:31
Aktuality
Atletiko Madrid v létě získalo řadu zvučných posil, v zimě však nepřijde ani jedna. Prozradil do prezident klubu z hlavního města Španělska Enrique Cerezo...

"Trenér ani vedení nepokládají za nutné přivést v prosinci nebo lednu dalšího hráče. Máme skvělý tým, který je schopen vyrovnat se s La Ligou, Copa del Rey a Pohárem UEFA," prohlásil Cerezo.

Ze stadionu Vicenteho Calderona v létě sice odešel Fernando Torres, řada známých tváří ale zároveň přišla. Útok posílil Diego Forlan, jehož podporují Simao, Jose Antonio Reyes a Luis Garcia. Zálohu zase vyztužil Thiago Motta.

"Věříme, že letošní sezona bude mít šťastný konec, tak jako filmy. Je překrásné vidět tým i fanoušky, jak společně bojují o vítězství," pochvaluje si prezident aktuálně pátého týmu tabulky Primera Division atmosféru.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ATLETICO!!!

Reagovat
-Kopy-

Nj, není proč posilovat, maximálně nějakýho zkušenýho obránce by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj obránce určitě....souhlas

Reagovat
M11

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad přiště:)

Reagovat
smazaný uživatel

koho by taky jeste kupovali...hlavne ze maj luise

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, vždyť jsou to kavky

Reagovat
smazaný uživatel

Není přímo nutné kupovat obránce, je spíše nutné zlepšit hru celé obranné formace a aby se jednotlivé řady lépe podporovaly. Jinak souhlas s tím, že letošní sezóna může být pro Colchoneros výsledkově více než dobrá. Snad se to povede. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele