Atletiko příliš utrácet nebude

30.05.2008, 16:15
Aktuality
Atletiko Madrid před rokem skupovalo jednoho známého hráče za druhým, letos se v hlavním městě Španělska něco podobného nechystá. V souvislosti s přestupem ho Atletika Madrid bylo spojováno hned několik hvězdných hráčů, sportovní ředitel Jesús García Pitarch ovšem jejich příchody odmítl...

V hledáčku Atletika byli například Diego, Rafael Van der Vaart, Lucho González nebo Tiago. "Všichni se vyřadili svými cenami a platy. Všechno to jsou skvělí fotbalisté, ale mohli by přijít jedině v případě, že by nějaký skvělý hráč také odešel. Na to se ještě budeme muset podívat," prohlásil Jesús García Pitarch.

Atletiko Madrid z Ajaxu již získalo obránce Johnnyho Heitingu, z Fiorentiny pak do klubu podle všeho zamíří Tomáš Ujfaluši. "Jeden byl kapitánem klubu a rovněž národního týmu, ten druhý je zase vůdčí postavou v kabině. Oba mají zkušenosti, charakter a jsou osobnostmi. Proto jsme je chtěli do týmu," zdůvodnil Jesús García Pitarch snahu o získání těchto dvou obránců.

Řady Atletika by v nejbližších dnech mohl rozšířit ještě jeden defenzivní hráč, trenér Javier Aquirre by v týmu rád měl barcelonského Rafaela Marqueze. "Aguirre nám Marquezovo jméno nadhodil, to je pravda. Na stole v tuto chvíli máe několik jmen a to Marquezovo je mezi nimi," zakončil Jesús García Pitarch.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
honziss

Myslím, že jen angažování Márqueze stačit nebude. Jejich obrana kvalitou příliš neoplývá, zůstat by měli snad jen Pablo a Antonio Lopez, když k tomu připočtu, že by se do Áčka mohl dostat např. Pichu Atienza + příchod Heitingy a Ujfalušiho mám pořád jen 5 obránců. Případně pokud by se Valera stáhl na pravý okraj obrany tak 6, což je pořád málo. Krom Márqueze bych přikoupil ještě jednoho stopera a levého beka. Ale to je jen má úvaha, možná, že si Atlétiko ponechá někoho ze současných obránců. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me by to stacilo + Johny,ujfa a marguez

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo rovnou novych 8 beku ne?:D a toho Atienzu mas z manazera ne?:)

Reagovat
honziss

No taky, ale už jsem o něm četl i na webu, že je to velký talent a něco o něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja myslim, ze hodne dobrej by mohl byt ten Camacho:) jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

camacho ale neni obrance kdyz uz tu tak mluvite o obrane rade

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud posílit, tak rozhodně defenzivu jako takovou. Příliš mnoho branek, to byla v uplynulé sezóně největší bolest Atlética. Aby se mohlo pomýšlet na lepší výkony a postavení v Primera División !!! ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale na ty jejich výsledy 4:3 byla radost pohledět...to ty naše

Reagovat
honziss

Teď jsem se dočetl, že Atlétiko asi získá Paula Assuncaa z Porta. To je myslím dobrý tah, sice nepatří k hvězdám, ale svou kvalitu má a hlavně je zadarmo a astronomický plat asi taky nebude požadovat. Mohl by Los Colchoneros pomoct, hlavně proto, že hraje defenzivního záložníka, což je post, který Atlétiko nemá dobře obsazený. Po odchodu Maniche, tam zůstal jen Motta, a ten nepatří k těm, kteří tahají v zápase za nitky.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Camacho? Viděl jsem pár sestav jejich fans na příští sezonu a tam s ním počítá úplně každej. I když je jasný, že celý to neodehraje. Motta mi dlouhodobě nesedí, takže Assunção může být .

Reagovat
honziss

Vidíš, na Camacha jsem zapomněl, to je budoucnost no. Za takových 5 let může táhnout celé Atlétiko. Patří mezi nejtalentovanější hráče nejen ve Španělsku, ale i v Evropě. Ale máš naprostou pravdu, že sám to neodehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som spravil presny opak

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jak si to teda panove ve vedeni predstavuji, pokud se Atletico probojuje pres predkolo do LM tak je nutne jednoznacne posilit nektere posty, a kdyz ne posilit tak aspon zdvojit, aguerro s forlenem celou sezonu neubehaji zas a mista mi jako adekvatni nahrada neprijde, angazovani sergia garcii ze sestupivsi zaragozy mi prijde jako vhodna varianta, dal si taky nedovedu predstavit kdo bude zaskakovat pokud se zrani simao nebo maxi...reyes...hraje mizerne...to je jeste slabe slovo...luis garcia...mozna...o obrane nemluve

Reagovat
Fernando_Torres

skoda, tito hraci, hlavne teda Van Der Vaart, patri mezi me oblibence, ale toho asi muzeme rovnou vyloucit kdyz se o nej zajima pry i Chealsea.....

Reagovat
smazaný uživatel

toho Marqueze by měli koupit,si myslim že by jim pomohl,pže v Barceloně už nehraje jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Márquez To je pasé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele