Atléticu Madrid bude kvůli kolenu chybět nejlepší střelec Morata

12.02., 15:02
Aktuality
Álvaro Morata (© AFP)

Atléticu Madrid bude dva až tři týdny chybět útočník Álvaro Morata. Kapitán španělské reprezentace si poranil kost a vazy v pravém kolenu. Informoval o tom španělský klub.

Morata se zranil v sobotním utkání španělské ligy se Sevillou. Ze hřiště odkulhal v slzách ve 46. minutě a Atlético bez něj nakonec prohrálo 0:1.

Jednatřicetiletý Morata v probíhající sezoně nejvyšší španělské soutěže dal 13 branek ve 22 zápasech a je nejlepším střelcem Atlética. Pět gólů přidal v Lize mistrů, v níž se tak dělí o první místo v tabulce střelců.

Před příchodem do Atlética působil Morata v Realu Madrid, se kterým dvakrát ovládl La Ligu a dvakrát vyhrál Ligu mistrů. Dva tituly má bývalý hráč Chelsea také s Juventusem, odkud se v červnu 2022 vrátil do Atlética.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
celeb

Pozeram, ze uz dal dokopy 19 golov v tejto sezone a za svojim rekordom zaostava o jediny gol. Ono keby nebol stale v ofsajde, tak uz by ho davno prekonal - kazdopadne vyborna sezona, aj ked ja ho moc nemusim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele