Atlético: Prezident pozval na kobereček zástupce týmu

13.01.2009, 11:42
Aktuality
Tři porážky za sebou zalarmovaly vedení Atlétika Madrid. Prezident klubu Enrico Cerezo si pozval na pohovor zástupce týmu. Na kobereček šli Maxi Rodriguez, Leo Franco a Antonio Lopez, který nedávno Cereza veřejně kritizoval.

Levému obránci se nelíbilo, že Cerezo s hráči nemluví, pokud tým prohrává. "Nerozumím, co tím chtěl říct. Každopádně jsem toho názoru, že hráči a speciálně Antonio by měli místo mluvení, pořádně pracovat na hřišti," řekl Cerezo.

"K hráčům po zápase mluvím a to ke všem, včetně Antonia. Když hráči jdou na hřiště s tím, že chtějí vyhrát a podle toho také bojují, pak je to v pořádku, v poslední době to tak ale u některých nebylo a to mě dokáže naštvat," říká Cerezo.

Že v klubu momentálně nepanuje optimální atmosféra je zřejmé také ze vztahu mezi týmem a fanoušky. Ti vytrvale žádají odstoupení trenéra Javiera Aguirreho. Po nepovedených utkáních z poslední doby by to nebylo až takové překvapení. Jenže historie protestních akcí je mnohem delší, a tak příznivci klubu žádali Aguirreho hlavu i v době, kdy tým držel sérii neporazitelnosti.

Výstupy ze schůzky, která měla zklidnit rozbouřené vody v řadách Atlétika, zatím nejsou známy. "Je potřeba zachovat klid a myslet pozitivně. Je dobré začít třeba tím, že tohle byl konec série špatných výsledků a ne teprve její začátek.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Lorcan

Chce to pořádný obránce

Reagovat
Xavi

Spíš systém.

Reagovat
georgeo

spíše nějakého dobré playmakera

Reagovat
smazaný uživatel

zralá fotka, to tam salutuje či co?

Reagovat
georgeo

porovnává si sklíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio López do Valencie, Moretti pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mussolini do Sparty

Reagovat
didosh

Benitto Mussolini tam by se hodil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele