"Atlético je můj život." Koke setrvá v madridském klubu po prodloužení smlouvy už 25 let

25.03., 19:33
Aktuality
Koke (© Profimedia)

Koke stráví v Atléticu Madrid minimálně 25 let. S klubem vyznávajícím červenobílé barvy v pondělí prodloužil smlouvu do roku 2025. "Koke bude i v příští sezoně hájit barvy Atlética Madrid. Náš kapitán, jehož smlouva vyprší 30. června, se s klubem dohodl na možném prodloužení smlouvy na konci každé sezony," dodal klub z hlavního města Španělska v prohlášení. Případná klauzule o prodloužení se bude odvíjet od výkonů a stanovených cílů.

Záložník je "mužem jednoho klubu" a cení si ho jak fanoušci, tak trenérský štáb Diega Simeoneho. Jeho práce na hřišti, fyzická síla a vůdčí schopnosti z něj udělaly hráče, o kterého stojí finančně silnější kluby než Atlético Madrid. Před několika lety měl možnost podepsat smlouvu s Barcelonou nebo Manchesterem United. Rozhodl se však zůstat v červenobílých řadách.

Koke má na svém kontě dva tituly v LaLize (2013/14 a 2020/21), Copa del Rey (2012/13) a španělský Superpohár (2013/2014). Na mezinárodní scéně vyhrál dvakrát Evropskou ligu (2011/12 a 2017/18), Evropský superpohár (2011/12 a 2017/18) a se Španělskem mistrovství Evropy do 21 let (2013).

"Dosáhli jsme dohody dobré pro obě strany, abych zde mohl pokračovat prakticky až do dne, kdy budu moci odejít do důchodu. Atlético je můj život," řekl Koke po prodloužení smlouvy s madridským týmem, v němž působí od roku 2000.

Autor: Livesport.cz / Rafael Gómez

Komentáře (27)

Přidat komentář
oli9

Reagovat
thewall

Skvělé, že ješte existují takoví hráči-klubisté.

Reagovat
Rezan

přesně

Reagovat
Mönchengladbach

Kokeš

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
kattos

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Mass

Palcohonič Koke

Reagovat
ACSMan

Nesnáším tyhle hráče co kvůli palcům na eurofotbalu prodlužují smlouvy

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Keboto

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Spalovač šancí

Tak ať dá i tu druhou 25

Reagovat
Maximm9

Atletico ma celkove hodne takovych srdcaru. Moc hracu z tama naodchazi a kdyztak se vrati (Grizu,Morata)..

Reagovat
cr7sux

Saul

Reagovat
Jordi Alba

Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
Maximm9

No... po Juventusu se vratil Moje chyba no. Nevim, proc jsem si myslel, ze to je hrac Atletica, vubec si ho z Realu nepamatuju

Reagovat
j_mrazik

Ty Koke…

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Elliasson

Děkuji!! Takový lídr je potřeba a jsem rád, že v současném Atletiku se najde dostatek hráčů, kteří ten klub milují. Vamos dale Atleti!!

Reagovat
Freedo

Fascinující je počet zápasů a minut, když si člověk rozklikne jeho kartu. On snad za posledních 12 let nebyl ani jednou dlouhodobě zraněnej.

Reagovat
guerro

Takových srdcařu už bohužel tolik není

Reagovat
Rezan

Na to se musíš podívat do Bilbaa

Jinak souhlasím, je jich mnohem míň než dřív, ale nějací se pořád najdou :-)

Reagovat
Phillipinho

Legenda klubu, která se zaslouží v Atleticu ukoncit karieru. Udajne sel dolu s platem z 8 mega euro rocne na 3 miliony

Reagovat
Unique

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele