Atlético dohraje sezonu bez Félixe, chybět mu bude i Lemar

19.04.2022, 13:01
Aktuality
João Félix (© AFP)
Ve španělské lize je podle všeho rozhodnuto o mistrovském titulu, stále je ale o co hrát a hodně dramatická by mohla být bitva o pozice zaručující Ligu mistrů. Čtvrtou příčku drží Atlético Madrid a o víkendu zaznamenalo dvě ztráty, zranili se mu totiž dva hráči...

Svěřenci Diega Simeoneho v nastavení utrhli důležitou výhru nad Espanyolem (2:1) a z tribuny vše tou dobou sledovali portugalský útočník João Félix a francouzský záložník Thomas Lemar. Oba si poranili stehenní sval a střídali v průběhu poločasové pauzy, v případě prvního jmenovaného už byly potvrzeny informace o předčasném konci sezony.

"Poslední zprávy jsou bohužel takové, že v letošní sezoně do bojů už nezasáhnu a nepomohu tak svým spoluhráčům," napsal portugalský reprezentant na sociálních sítích.

Félix letos nastoupil k 35 soutěžním zápasům, Lemar si na své konto připsal o jeden start méně. Francouz má se svalovými zraněními problémy pravidelně - loni kvůli nim chyběl dvakrát, během probíhajícího ročníku ho svalové zranění vyřadilo ze hry už počtvrté.

"Děkuji všem za podporu a tisíceré díky za pomoc všem spoluhráčům. Vrátím se silnější," přidal se francouzský fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (11)

Přidat komentář
Beči

Felix konečně chytí formu a hned se zraní. Škoda.

Reagovat
Elliasson

A není to poprvé. Pojďme udržet TOP 4!

Reagovat
Seydou Doumbia

Betis do LM

Reagovat
Elliasson

Byl by to pro ně velký úspěch i s tím losem, co mají.

Reagovat
Phillipinho

A pro Atletico naprosta financni katastrofa. To se opravdu nesmi stat..

Reagovat
Elliasson

Tak tak. Doufám, že útok Griezi, Luis, Cuhna, Anděl bude fungovat.

Reagovat
Mass

Reagovat
kylo ren

Pes nebo FIFA? Léta hraju fifu a chtěl bych si koupit pes21 kvůli české lize

Reagovat
smazaný uživatel

V PESku bude za chvíli i celá italská liga ne?

Reagovat
Beči

Proč ne oboje? To se přece nevylučuje.

Reagovat
Phillipinho

Felixe strasna skoda. Bude chybet. Lemar ctvrte svalove zraneni v sezone. To uz neni normalni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele