Asijským fotbalistou roku je opět Katařan, útočník Afíf

02.12.2019, 20:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
mimi_united

Katar bude na majstrovstvách nepríjemným súperom, plus to horko im bude vyhovovať

Reagovat
icka

Jj nebo jak v hazene to poresi rozhodci

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Y.N.W.A

south korea style

Reagovat
Y.N.W.A

takže vlastně Oppan Gangnam style

Reagovat
cr7sux

Reagovat
adoxx

Házená byla úplně něco jinýho

Reagovat
icka

Jo repre plna zoldaku + rozhodci, strasne neco jine

Reagovat
veikko

No, v Kataru se nijak na katarskou národnost nehraje. Co jsem slyšel od známých, co studují blízkovýchodní kultury, tak převládá identifikace jednotlivce jako muslima, poté případně jako Araba a až na třetím místě je identifikace sebe sama jako státního občana státu, ve kterém žiješ. Házená byla úplně něco jiného v tom, že to byla reprezentace opravdu plná žoldáků i z hlediska Arabů, jenže fotbalová repre Kataru, ačkoliv má v základu asi 4 nerodilé Katařany, má jen jednoho nemuslimského hráče - Ró-Ró (krajní bek). Co se týče pomoci rozhodčích, tak to bohužel samozřejmě hrozí, ale jestli někdo kohokoliv na světě převyšuje, co se týče pomoci rozhodčích a takového toho "zmrdství", tak je SAE. Ti, ač sami mají všechny reprezentace plné žoldáků, jsou schopní napadat ostatní repre kvůli původu jejich hráčů - vrchol byla hokejová kvalifikace na MS divize III, to bylo na poblití.

Reagovat
veikko

*se vždycky rozepíšu a zapomenu tam dát důležitou informaci V Kataru je podle anglické wikipedie (zdroj z CIA) jen 11 % etnických Katařanů, zbytek jsou cizinci.

Reagovat
adoxx

Tak v házené to byli fakt koupení cizinci, kterým pomáhali cizinci, zatímco ve fotbalu mají dá se říct 2 naturalizovaný cizince a zbytek jsou buď Katařané, co se narodili jinde, ale od mala vyrůstají v Kataru, a nebo normální Katařané...k rozhodčím asi jenom to, že bez jejich pomoci vyhráli Asijský pohár, takže kvalitu mají velkou a v tomhle případě tu podporu ani nepotřebují

Reagovat
adoxx

Reagovat
Thelvin

Sonny

Reagovat
Kucka

Anderson

Reagovat
Elmas

AnderSon Heung-min

Reagovat
kilobyte

Je docela vtipné, jak někteří vyzdvihují Čínu, že vyhraje MS atd. Přitom je v Asii natírá i Katar se 2 milióny obyvatel.

Reagovat
adoxx

Katar je vítěz Asijského poháru 2019, tak nevím jestli bych se zrovna tomuhle smál ...ale jinak souhlas, Čína je hrozně přeceňovaná

Reagovat
kilobyte

Tak já to bral hlavně z toho pohledu, že Čína a Katar se začali "zajímat" (investovat) o fotbal v podobné době, teda jestli se nepletu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele