Ashton si v roce 2008 již nezahraje

27.09.2008, 14:43
Aktuality
Dean Ashton je jedním z největších smolařů na zranění a rovněž následující měsíce své kariéry stráví na marodce. Útočník West Hamu se příští týden podrobí operaci kotníku, šest týdnů mu při chůzi budou pomáhat berle a v roce 2008 se na hřišti již neobjeví...

Ashton měl problémy s kotníkem již dříve a kvůli zlomenině přišel o velkou část sezony 2006/2007. Ani loni se mu nevyhnuly zdravotné patálie, to ho zase limitovalo především poraněné koleno.

Manažer West Hamu Gianfranco Zola se tak bez autora dvou ligových branek z letošní sezony bude muset obejít přes tři měsíce. Radost mu jistě udělaly další informace ohledně stavu jeho útočníků, Craig Bellamy a Carlton Cole včera trénovali a budou moci nastoupit k duelu proti Fulhamu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je trapný, jeden z hráčů na který bylo docela fajn koukat.

(Myslim po fotbalové stránce pro hnidopochy )

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

uprimna sustrast 2008, honzissi ...

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne velka ztrata pro Kladivare... ale kdyz se Di Michelemu bude darit tak jako v 1 zapase (az po zapase s Fulhamem ) tak ho nahradi... ale je to skoda je hodne doby...

Reagovat
smazaný uživatel

kua keby nebyva zraneny patril by medzi najlepsich utocnikov PL to som si isty

moj oblubeny utocnik z oblubeneho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je skoda ptze Dean Ashton je vynikajici strelec a to jsem si myslel ze je starsi a ono mu je 25 wauuu jsem myslel ze mu je tak 30-32.... .. ale je to skoda

Reagovat
hawk

Tohle nema ani cenu komentovat, my se tech zraneni snad nikdy nezbavime, zvlast co se ofenzivy tyce.

Reagovat
terry

Škoda ho

Reagovat
honziss

Nééééééé...... Já už radši nic říkat nebudu. To je jako zlý sen, přijet z víkendové akce a dočíst se tohle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele