Asensio nemá v úmyslu odcházet z Madridu, reaguje na spekulace agent

25.12.2018, 14:43
Aktuality
Real Madrid za sebou nemá příliš povedený podzim, výsledky a výkony Bílého baletu mají hodně daleko k představám vedení a očekáváním fanoušků a daleko k dokonalosti mají i výkony samotných fotbalistů. Jedním z nich je křídelník Marco Asensio...

Dvaadvacetiletý fotbalista nastupuje pravidelně a v rámci španělské ligy odehrál šestnáct utkání, v nich si ovšem na své konto připsal jenom jednu branku. Z těchto čísel se navíc jen tak nepohne, před týdnem si přivodil svalové zranění a mimo hru bude měsíc.

V průběhu nadcházejícího měsíce tak bude moci část ze svého času věnovat i spekulacím, s nimiž přišla média - podle nich se o Asensiovy služby začal zajímat Inter Milán.

"Je to pocta, jestli se o Marca zajímá klub jako Inter," nechal se slyšet agent Horacio Gaggioli.

"Nevím, zda je to pravda, ale hráč v tuto chvíli nemá v úmyslu odcházet z Madridu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (265)

Přidat komentář
Robbie

Asensio a Ceballos na moderni fotbal nemaji invidualni kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kornovec

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
misinho7

Reagovat
janinho

100 krat zopakovana kokotina sa stane pravdou? to je tvoja taktika?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
icka

Uz chybi jen Barcelona v oblibenych.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni jste jak radia, ale prosím napřed si ještě přečtěte ten článek v komentářích je sranda jj, všichni 13-15 let nebo chytří čuráčci z fabriky btw: radši bych měl těch 13 let

Reagovat
smazaný uživatel

Což vlastně mas, dle Tvého vyjadřování.

Reagovat
Seydou Doumbia

Týpek z fabriky by si nedokázal ani udělat účet.

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena individualna kvalita?

Reagovat
Robbie

Jestli bekdo minule nabidnul 150 M, tak ted budou radi 70-80 M

Reagovat
king23

Tak zase 150 hodnotu nikdy neměl, taková hvězda to není. Mladej rychlej s dobrou střelou, ale takový Bale v letech kdy odcházel že Spurs byl o dost lepší.

Reagovat
pantondavo

Presne tak. Kdyby odesel po tom mistrovstvi ci cem, tak by za nej PSG klidne 100 dalo, ale od ty doby to urcite nejde smerem vzhuru. Sokda, od nej a Isca jsem z toho kadru cekal nejvic.

Reagovat
Smreky

Veľký ošial okolo neho ale jeho výkony sú ako na hojdačke.... jeden zápas exceluje a dalších 5 slabota... podľa mna by mu mohlo pomôcť hosťovanie...

Stále má však pred sebou celu kariéru a môže sa z neho stať skvelý hráč :)

Reagovat
Kornovec

hostovani mu pomohlo tri roky zpatky v Espanyolu, ted uz nemuze jit hostovat. a hlavne nase soupiska neni nikterak siroka

Reagovat
Kornovec

tezky zasek. kdyz jsem ho videl loni v lete s Supercupu proti Barce, myslel jsem, ze je na spravne ceste. silena sezona zatim, tahoun tahounu Isco na odchodu a jeho mladsi kolega vubec nic. snad se to zbrcha nebo to bude muset vytrhnout zase opet Mourinho

Reagovat
king23

Mourinho by byl požehnáním z nebes, doufám, že ten Solari dlouho nevydrží, protože s Iscem zjevně neumi pracovat a Asencia rovnez nestavěl.

Reagovat
Carrick

Chtěl bys Mourinha?

Reagovat
Kornovec

ja mam Joseho docela rad, par veci mu nevyslo, to je hned. v United nevychazel dobre s managementem klubu, zatimco Perez ho i nadale adoruje, takze tam bych problem nevidel. Mam rad taky Ramose, obcas mi vadi jeho zkraty, ale v klubu ma a bude mit sve misto. Ale pokud je pravda, ze hlavne diky jeho nazoru se prestalo jednat s Contem, tak neco nehraje. Taky jsem cetl,ze Sergio moc dobre nevychazi s Iscem, neco naznacoval i CR. Hlavne se mi nelibi jak to vede Solari a ze dostal nesmyslne dlouhy kontrakt. Takze ja bych tu Joseho rad videl, musel by samozrejme ubrat. Ale nemyslim si,ze Sergio a Jose spolu nemuzou znovu spolupracovat. Sergio neni namyslene decko typu Pogby. Takze uvidime v lete, jestli pujdem spis po Pochem nebo co.

Reagovat
Israha

Ten se hlavně musí sebrat psychicky. Zidane mu dal šanci na úkor Jamese, teď mu uvolnil prostor i Ronaldo, konkurenci na svůj post má minimální. Nicméně místo dravého progresu vidíme zadrbané tutovky a posloucháme, jak není jeho úkolem táhnout tým, že na to jsou tam jiní. Tohle má do vítězné mentality daleko jak Ramos do slušňáka...a hráč bez vítězné mentality nemůže v Realu vydržet.

Reagovat
Mateo16

Kto preboha na druhej strane od neho ocakaval po minule sezone ze bude tiahnut RM ? Ved no nikdy pod ZZ nehral zaklad v dolezitych zapasoch playoff LM.

Prave naopak skvelo ho vyuzival ako prve striedanie na ukor Lucasa

Reagovat
Israha

Přečti si pořádně, co tam o Zidanovi píšu. Rozhodně ne to, na co reaguješ. No a ohledně toho, jestli se od hráče, s kterým se LETOS počítalo do základu, čeká nebo nečeká tahounství, se snad ani nemá smysl bavit. Závěr asi takhle - Asensio lepší žolík, Vazquéz lepší do základu. Aktuálně. A to je, řeknu ti, dost smutný stav.

Reagovat
Kornovec

ten rozhovor, ktery zrejme nekdo sptane prelozil bych mu nezazlival

Reagovat
Israha

Může být, ale na hřišti se chová, jako by přesně tenhle zbabělecký mindset měl.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

Ak pride Eden Hazard tak Asensio pojde ako prvy. Verim ze Flore ho posle na hostovacku ako Kovacica a Jamesa

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže ho pošle de facto natrvalo preč?

Reagovat
Talker

Já osobně doufám, že vám pošleme Kovačiče zpátky. Průměrák jako Willian - ve všem slušný, ale v ničem špička. Takový OK hráč na to, aby kryl záda nějakému špičkovému hráči.

Reagovat
vilp

Akorát že tohle fakt není ani zdaleka jeho výkonnostní strop.

Reagovat
Svatej

V tom pripade by bylo uz fajn, aby aspon jednou za pul roku ukazal, ze nejakou vyssi uroven umi predvest... Zatim mel mnohem vic svetlych momentu i drevak Barkley a dospel fotbalem temer nepolibenej Loftus Cheek je o vykonnostni uroven pred nim konstantne..

Reagovat
vilp

Něco málo ukázal, ale ty evidentně posuzuješ hlavně podle finální fáze, kde prostě špička nikdy nebude, možná se jí ani nepřiblíží. Ve hře pod tlakem a přechodu do útoku si je zase dává on, ale taky čekám mnohem víc, hlavně průniků, kdy z hloubky vyrazí a nechá za sebou tři čtyři hráče soupeře, taky míň chyb u rozehrávky a víc odebraných míčů a vyhraných soubojů. Škoda, že ho Sarri asi nikdy nezkusí místo Jorginha, to by byl jeho nejlepší post a hrál by ho mnohem líp.

Reagovat
Talker

Něco ukázal, samozřejmě. A kdybychom měli v záloze samé třicátníky a potřebovali obměnu kádru, tak by dávalo smysl ho koupit. Jenže pokud už někoho do zálohy, tak to musí být špička, ne další lehce nadprůměrný hráč, který musí dospět. Těch máme dost.

Jediná role, kde by mohl být u nás hotovým hráčem, je role Kanteho. A ten je prostě o světelný rok jinde (i když to není přímo jeho role zase). Jorginhova role by mu podle mého tolik nesedla, vždyt tam by nemohl dělat to, co píšeš - přechod do útoku, průniky atd. Ta role je úplně jiná.

Reagovat
vilp

Sedla, hrál to v Realu. A skvěle, i v Clásicu. Navíc u něj platí, že čím hlouběji hraje, tím víc průniků udělá. A v čem je současný Kanté na nové pozici o tolik jinde? To by mě zajímalo.

Reagovat
Talker

Tak posadit Kanteho na úkor Kovačiče je asi jako posadit Hazarda na úkor Asencia. Prostě je to world class hráč oproti hráči, který je relativně talentovaný a do budoucna by to mohl být skvělý hráč, ale v současnosti je to lehký nadprůměr.

Já nevím, ale přijde mi, že Kovačič kromě rozehrávky je ve všem horší.

Reagovat
vilp

Do toho ti kecat nebudu, ale chtěl bych letos aspoň jednou vidět zálohu, kde by místo Kantého hrál Cesc. Škoda, že je to utopie.

Reagovat
Whitemedia

Kantého prostě posadit nesmí.. ten kluk nehraje na svém postu a i tak je v té záloze o parník náš nejlepší hráč.. jestli někoho okamžitě posadit, tak je to Jorginho, ten mi už dva měsíce pije krev..

Reagovat
Svatej

On by podle me hlavne mohl slusne vynikat v dvouclenny zaloze, ale v tom nasem tymu dle myho místo nema. Kante je uzitecnejsi dokonce i na jiny pozici a na Kovaci ove miste je potreba prave to, v cem je paradoxne nejslabší. Je to skoda, ale priznavam, ze velkou cast z toho negativniho hodnocení, tvori predevsim to zklamani z ocekavani. Ja si maloval, ze prichazi svetova topka na svym postu a nejenze nema vykony na to, aby byl nejlepsi v lize, ale zatim neni nejlepsi ani v tymu. Jediny, co ukazal, ze mu jde, je dribling pod tlakem a nejakej ten zaklad v defenzive..

Reagovat
icka

Rict, ze RLC i Barkley toho predvedli vice muze napsat jen slepy pokrytec.

Reagovat
Svatej

Vsak oba toho predvedli podstatne vic, vyhravali i nektery zapasy. Kovacic zadnej zapas nevyhrál, anj sam neovladl stred, nema zadnej kouzelnej moment, jen semtam udrzi mic pod tlakem a dobre plni strategicky ukoly.

A byt tebou si osvezim pojmy, nevim proc bych mel bejt pokrytec za napsani svyho podlozenyho nazoru, nedava to absolutne smysl.

Reagovat
icka

Tak na to mame kazd yjiny uhel pohledu. Ze Kova je zatim spatnej ve finalni fazi vidime vsichni, ale v ostatnich vecich mi prijde urcite lepsi nez ty dva co si zminil. Ale chybi tomu ta nadstavba.

Za 80mil bych ho urcite taky nekupoval pokud se fakt nerozehraje na top uroven.

Reagovat
Svatej

Jenomze to je prave ono. Muzes dat Azpillicuetu na kridlo a chvalit ho za perfektni prinos dozadu a nulovej dopredu. Znamena to, ze tymu neco dava? V podstate ne, tohle je tymu k nicemu. Kova hraje na pozici, kde je prave ten ofenzivni prinos to nejdulezitejsi, co potrebujeme a on to tymu absolutne nedava, mezitim co oba anglicani davaji. Az bude hrat Kova kisto Jorginha, tak se budu bit za jeho setrvani, ale v soucasnosti jsou tymu prospesnejsi o opravdu hodne jak Loftus, tak bohuzel i Barkley, kteryho furt nemam rad.

Reagovat
Talker

Tak on je ve všem slušný (kromě finální a předfinální fáze), ale v ničem není TOP.

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, že tam máme další 2 hráče na podobné úrovni, kteří také ještě nejsou na svém výkonostním stropě. Kdyby byl za 20 mega, tak by asi dávalo smysl ho podepsat, jenže vy budete chtít pálku. Už takhle jsme se od vás dali oškubat za šunt, jako je Morata, kde jsme vám dali dvojnásobek či trojnásobek reálné hodnoty.

Takže ideálně poslat zpátky a prachy poslat třeba za někoho jiného.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vilp

Jo, však proti tomu nic nemám.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Kornovec

proc je Willian tak vysmivan? v cem je horsi, nez treba Douglas Costa (krome rychlosti )? Me jeho hra bavi. Tema Kovacic: nevim, v Interu zajimavy, u nas nezklamal, ale novy Luka to neni. Ale po jeho prohlasenich v lete, jsem spis pochopil, ze hlavne on sam zpet nechce. My potrebujem zpet hlavne Jamese

Reagovat
Talker

A proč ho srovnávat s Costou? Prostě je to hráč, jehož ofenzivní přínos se v hromadě utkání limitně blíží nule. Kdybychom měli v ofenzivě 3 špičkové, produktivní hráče, tak svůj význam má. Ale ve chvíli, kdy je tam jen Hazard, který prostě 30 golů za sezonu nenastřílí, tak je tam prostě k hovnu.

Tak zpátky ať nechodí, ale ať nezůstává ani u nás. Už jsme vám pomohli od jednoho průměráka za kopu peněz (Morata), proč vám pomáhat od dalšího? Zvlášť když za něj budete chtít šílenou pálku (nelíbí se mi představa dávat za něj cokoliv nad 30 mega).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu, Willian vzdycky podava vyborny vykony.

Reagovat
vilp

To musí být názor lidí, co ho naposled viděli proti Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, nejlepší hráč proti nejlepšímu týmu světa. To je skoro na sochu.

Reagovat
valloire

ehmmm

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
valloire

no a? 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
valloire

5-1 nic neřeší, jenom vaše ego, ale 3-0 vyřešilo další působení Barcelony v LM a to tak, že navždy To je neprůstřelný, vůbec se nesnaž zpochybnit můj kvalitní argument nebo budeš za ..no fandu Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

5-1, sparing na treninku mezi sebou je težší než zápas s vámi

Reagovat
Whitemedia

vždycky jednou proti Barceloně a to je tak letos všechno..

Reagovat
Talker

Vždycky

Willian podá v 10% zápasů skvělý výkon, kdy ten zápas vyhraje, ve 20% je dobrý a pomáhá týmu a ve zbytku to vypadá, jako kdybychom na to křídlo postavili Obiho Mikela a řekli mu, ať hraje úplně stejně, jen z kraje.

Prostě v obrovském množství zápasů má absolutně nulový ofenzivní přínos a v některých zápasech působí, jako by chtěl jakoukoliv ofenzivní akci sabotovat.

Reagovat
spider_8

Zase bych to nepřeháněl, on opravdu většinou předvádí výborné výkony. Z té naší trojice křídel má rozhodně nejstabilnější křivku výkonů. Problém je, že z něj nikdy nebude hráč, který by pravidelně rozhodoval zápasy jako Hazard. On ve svém běžném zápase udělá velké množství průniků, podrží míče ve finální třetině, má nebezpečné situace, ale vyloženě kanadské body zas tolik nesbírá, v tom je jeho problém. Ale to neznamená, že by byl užitečný jen ve 30 % zápasů, to rozhodně ne. Spíš bych řekl tak v 80 %.

Ale ty názory na něj se holt liší no. Řekl bych právě proto, že od všichni (včetně mě) čekají, že bude furt rozhodovat zápasy.

Reagovat
icka

Tak to si asi slepy, kdyz Willian vetsinou predvadi vyborne vykony. Ten hrac je spolu s Alonsem a Moratou nejvic tragicky.

Reagovat
spider_8

Ano, a proto má už pod třetím trenérem po sobě pevné místo v základní sestavě.

Reagovat
icka

Pevne? Vsak se toci s Pedrem. Je to od neho tragedie.

Reagovat
Seydou Doumbia

Alonso už není tak parádní hráč jako pod Contem? To se rychle změnil v tragéda.

Reagovat
icka

Potrebuje posadit jak sul. Hraje spatne momentálně.

Reagovat
Talker

Záleží na úhlu pohledu, no. Já očekávám od křídla prostě ofenzivní přínos a ideálně produktivitu. Ale on je prostě ve většině zápasů napřesdržku.

Já vidím posledních pár let tak polovinu zápasů a ve většině, které vidím, mi pije krev. Každý rok má pár měsíců, kdy je dobrý a pomáhá tým táhnout, ale většinu sezony prostě zbytečně zabije většinu akcí nějakou zasekávačkou, dementní kličkou, která jde do prostoru, který je úplně mimo nebezpečí nebo to posere jinak.

Pro mě výborný hráč třeba pro Barcelonu, Liverpool nebo Citizens - tam máš ten ofenzivní talent nakupený. Jenže pro nás je prostě k hovnu.

Reagovat
spider_8

Mně pije krev taky často, ale tohle hodnocení je prostě moc tvrdý. On téměř vždy vytváří nebezpečné situace, pro obránce je často nebránitelný, musí ho zdvojovat atd., ale ten výsledný efekt je prostě slabší no. S tou Barcelonou nebo Citizens souhlasím.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Neviděl jsi Brazílii na MS a ten rozdíl, kde se navzájem prostřídali? Takže asi ve všem.

Reagovat
Talker

Neviděl, Brazílie je absolutně nezajímavá pro mě.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mayday

Na MS to bylo každej zápas to samý, Willian základ a 70 minut se nic nedělo, totální nuda. Pak přišel Costa a okamžitě všechno v rychlosti, přešlapovačky, sprinty a rvaní každýho balónu do vápna Costa tam byl výbornej.

Reagovat
Mateo16

Jamesa spat. Hrac ktory za posledne 4 roky neukazal ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam se, ze do Realu pod Hierrem a Perezem by sel aktualne jenom blazen. Kadr rozesrany, liga ztracena a v LM maji pozici, ze si na ne veri i Ajax...hazard v 27 podle me muze mit pod sarrim ted 2-3 top roky a zautocit v chelsea na zlaty mic

Reagovat
vilp

Tento Real je pořád lepší než současná Chelsea, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem brouku.

Reagovat
Svatej

Bohuzel porad je a o hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle současného herního projevu si maximálně může Real podat s Chelsea ruce. Nechápu proč tu Real takto favorizujete.

Reagovat
Svatej

Nefavlrizuju Real, podle myho je tedka na tom nejhur za poslednich 8 let, jenze Chelsea si svym pristupem k vedeni klubu tak podkopala nohy, ze stiha utikat smerem k.prumernosti rychleji, nez to stiha Real.

Reagovat
smazaný uživatel

To bohužel nedokážu posoudit a třeba na tom něco bude. S tím problém nemám. Mě šlo pouze o to užší spektrum sportovní stránky.

Reagovat
vilp

Možná tak v tvé hlavě. Pokud Chelsea odečtu samotného Hazarda a porovnám oba týmy, tak je to naprosto jednoznačné, a to nemluvím o prestiži celkových klubů. Navíc Real hraje play-off LM (kam se bez přestávky dostává už x let za sebou) a na trofeje nečekaně taky opět vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Má hlava není tvá hlava... bohu dík. Motáš jablka a hrušky.

Jak jako odečteš? Kdo by to byl čekal, když odečteš tahouna týmu, tak se na druhé straně misek zvedne kvalita...Jesus. Nikoho laskavě neodečítej a nekoukej na trofeje. Bavíme se tu o současném herním projevu obou celků a můj názor je takový, že Real se může svým herním projevem a vůbec výkonností maximálně Chelsea rovnat. Určitě jí nemá v čem ujet tak daleko, aby byl Real tak hloupě nad ní.

Reagovat
vilp

Herní projev Chelsea stojí za hovno a jen o něm jsme se fakt nebavili. A jak jako odečtu? Od začátku se řeší potenciální pohled Hazarda, tak jak asi jako... Koukne na soupisku Chelsea, potom Madridu a vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Herní projev Madridu stojí za hovno taky. Mám tu čest je pozorovat pravidelně.

Reagovat
vilp

Však nikde netvrdím opak. Jen že všechno ostatní je na straně Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom se shodneme.

Mě osobně šlo o posouzení a srovnání herního projevu, výkonnosti či výsledků tuto sezónu a v tomto ohledu si nemají co vyčítat.

Pokud se ohlédneme zpět, tak samozřejmě nelze upřít Realu prestiž.

Reagovat
Kokesh

Jak kdyby Chelsea posledni leta nejakym obdivuhodnym hernim projevem oplyvala...Sarri autobusaky za pul roku nespasi, takze vubec nechapu o cem tu tocis.

Hazard v Chelsea v zivote Zlaty mic neziska.

Reagovat
penepi

Reagovat
mesyas

Chelsea je v úpadku, hazard by byl blázen, kdyby nesel do realu

Reagovat
Bucky

Ano, proč by někdo chodil do největšího klubu na světě, kde je aktuálně dobrá šance se prosadit a stát se hlavní hvězdou... to je zase logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Za základě čeho je největší? Myslím si, že toto je docela subjektivní pohled jak pro fanouška, hráče a všech ostatních účastníků kteří jsou součástí fotbalu.

Reagovat
valloire

Děláš si prdel? Na základě čeho? No jasně že na základě toho, že jsme vynalezli fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě si nepochopil, jak na to prohlížím. Přečti si to ještě jednou laskavě.

Reagovat
valloire

No to nepochopil. To sorry. Ať to čtu jak čtu. Nějak si to nerozvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem pouze říci, že říkat někomu ba dokonce ho přesvědčovat o tom, že takový nebo makový klub je největší, nejlepší atd. je docela mimo mísu.

Hodnoty největšího klubu si hledá každý sám a u každého se mohou tyto hodnoty přirozeně měnit a to na základě různých okolností.

Reagovat
Kokesh

Nepolykas ty nejake prasky na hlavu a nezapijis je slivovici?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké další skvostné a originální výplody máš v oříšku?

Reagovat
valloire

Nene. Hodnoty toho, kdo je největší, se měnit nemohou. To je konstanta. Sice je to klišé, ale největší a nejslavnější klub je jasnej. To, že na podzim, hraje na svý poměry hovno, na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžší než jsem čekal. Ta situace Realu ať hraje v tuto chvíli jakkoliv špatně je v širším měřítku nepodstatná, to souhlasím. Má nepopiratelné úspěchy, události i čísla které ukazují tu velkou prestiž. Dejme tomu tu nejvyšší.

O tom se ale nebavím. Bavím se zde o tom, že ne každý (hráč, fanoušek či kdokoliv jiný, kterého tento sport zajímá) tyto fakta vnímá stejným způsobem. To by pak přeci všichni mohli fandit jenom Realu ne? Když je teda nejlepší.

Ale ne, já fandím třeba Liverpoolu a je pro mě nejlepším klubem, protože mi záleží na jiných hodnotách.

A tak dále.

Lépe už to nenapíšu.

Reagovat
valloire

Proč by měli muset fandit tomu nejlepšímu. Největší klub definují úspěchy, prestiž, tradice, finance, zázemí, fanoušci, historie. Což je Real Madrid. Pro tebe je tím nejlepším Liverpool z hlediska fanouška toho klubu. Ale i jako fanda Liverpoolu musíš uznat, že největší klub je Real, tak to prostě je, no ale kvůli tomu mu fandit nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já normálně souhlasím s valloirem... jdu se zahrabat

Reagovat
valloire

ááááá.....fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela těžké oddělit a jde tu o správně zvolená slova, která jsou zde však stěžejní.

Kdyby napsal "nejúspěšnější", nic bych nenamítal. Zde je možné všechno porovnat.

Ale napsat největší nebo nejlepší je prostě něco jiného.

Toto už si musí určit každý sám.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se slovickari aniz by se nekdo pokousel na to pohlizet jinak nez ze svyho vlastniho (casto sobeckyho) hlediska

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vůbec ne. Sobec bych byl v případě, kdybych tvrdil, že Liverpool je pro všechny fotbalisty strop a prostě už není kam se dále posunout, že už není klubu s většími úspěchy atd. V tomto případě by to bylo svým způsobem sobecké.

Celou dobu se tu snažím říci, že mezi různými lidmi a různými kluby panuje určitá subjektivní empatie, která dělá v jejich očích právě ten daný klub něčím výjimečný a v jejich očích nejlepší, největší a nejvíce milovaný. Proto také každý tým má své fanoušky. Ovšem nadruhou stranu jsem psal, že může objektivně uznat, že jsou kluby, které mají daleko větší úspěchy, větší zázemí, více peněz a já nevím co všechno.

Takže prostě když si chceš nějak poměřovat kluby, tak by člověk měl tyto dvě věci oddělit. Nebo minimálně říci, když už tedy použil slovo "největší klub na světě", tak co tím konkrétně myslel. Jestli prostě se opírá o úspěchy, tak měl použít slovo nejúspěšnější. Protože takhle to vyznělo, že to píše jen proto, protože jim fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne s 90% tvyho postu souhlasim, sam "fandim" Arsenalu kvuli hernimu projevu, trofeje jsou u me na druhe, spis treti koleji. Zajima me ten klub jako celek, fenomen Wenger, nadhernej fotbal, urcitej odkaz v davani sanci Britum (nedavno), trofeje neberu u fandeni jako gro proc fandim danymu klubu. Ne tak jak je to ted Mufanama a fanouskama Realu podavany, ze se fotbal hraje vylozene kvuli trofejim To je hrozna sracka takhle fandit to sem mohl za komaru zacit fandit Sparte nebo tem mrdkam z Manchesteru

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, tak myslím, že už jsme se pochopili.

Take souhlasím s tvým výrokem na 90%.

Reagovat
smazaný uživatel

tech zbyvajicich a chybejicich 10 % jsou asi ty trofeje. Jenze ve fandicim kombu Zbrojovka-AFC si to muzes skrtnout rovnou Posledni titul Zbrojovky pamatuju, to mi byl kraaaasnej jeden rok, jeste mesic sem byl na kasi A ten arsenalskej nepamatuju, protoze jsem Arsenalu zacal prat a vnimat ho vic az s prestupem Tomase

Reagovat
Neutron

ako sa to vezme, ked sa ja rozhodnem, ze najvacsi klub je trebars Wycombe hej, tak sice ano v mojom svete to pravda byt moze, ale nejak objektivne to veru nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz hore

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlížím*

Reagovat
Whitemedia

Hazard půjde hrát klidně i pod nudného Solariho.. akorát by ho nejdřív Peréz musel chtít, což se neděje

Reagovat
valloire

Tys nějakej novej draft chytráčku? Pod jakym Hierrem zase? Realu stačí nějaký úpravy, ne zas velký, a zdrtí to všechno.

Reagovat
Josifek

Spíš se prodá s nějakou rozumnou částkou pro zpětný odkup, třeba jako kdysi Alvaro.

Reagovat
Robbie

Vice verim Viniciusovi, protoze on je primocary,agilni a technicky na vyborny urovni, sice se snazi delat jeste takovy blbosti, ale to ma s te Brazilske ligy, casem nato urcite prijde

Reagovat
Phillipinho

Ten hraje slusnou bidu.

Reagovat
nani92

Toho Odegaarda nám pustíte? Ole by z neho urobil zviera

Reagovat
smazaný uživatel

Pustit vam budouciho viteze Zlatyho mice? Hahaha.

Reagovat
LAM

Jako čím by ten zlatej míč měl vyhrát?

Reagovat
Jordi Alba

Vyhrál to i Modrič.

Reagovat
Gazdo

mas formu

Reagovat
bayern987

Reagovat
valloire

no a?

Reagovat
Kokesh

Ono by tu nektere jmeno Modric vubec nesralo. Hlavni duvod je ten, ze to nevyhral Leosek .)

Reagovat
valloire

Vím. Za co by to ten Leošek chtěl vyhrát, to je mi záhadou. To 5. místo je tak akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co by to měl vyhrát, když byl jen o několik tříd nejlepší a to v dnešních oceněních o nejlepšího hráče nestačí.

Reagovat
valloire

Nějak si nevybavuju, že by to k něčemu vedlo letos. A je to jen tvůj a cules podobným dojem Blábole. Protože kdyby nebyl a tys měl nedejStraka pravdu, těžko by to ten o několik levelů lepší hráč vyhrál jenom jednou za 6 !!!! vole let. Musím to opakovat, neboť tvá schopnost přijmou zcela neznámý fakt je oslabena, za 6 let jednou. Váš dojem prostě většinu lidí nezajímá a tak si tu můžete pindat co chcete, ale nic nezměníte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady meleš za nesmysly? Leoš každý rok vyhrává spoustu trofejí a ničí všechny možný soupeře. Navíc Barcelona má letos jako skoro každou sezonu víc trofejí než Real, který TO vyhrál JEN 2X ZA DESET LET!!! VOLE LET! Musím to opakovat, neboť tvá schopnost přijmou zcela neznámý fakt je oslabena, za 10 let dvakrát. Váš dojem prostě většinu lidí nezajímá a tak si tu můžete pindat co chcete, ale nic nezměníte.

Reagovat
valloire

Španělská liga nené žádný měřítko. Máš tu i anglickou, italskou.....Leoš vyhrává domácí trofeje, na mezinárodní sceně nějak nic, zero, nula. No a to rozhoduje Blábole. prostě ty míče nemá a mír nebude, dokud něco pořádnýho nevyhraje. Chápeš to? Protože tohle ví i malý dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš hraje skvěle všude - doma i v Evropě. Liga je nejdůležitější - především anglická a španělská, jejichž úřadující mistři jsou dva nejlepší týmy světa. To není náhoda. Poháry jsou pak už jen bonus. Liga se hraje po celý rok a ukazuje dlouhodobý výkony týmu. Třeba 17ti bodový náskok Barcelony na Real ukazuje rozdíl v kvalitě o několik tříd a nějaký pohár na tom už nic nezmění, navíc když v něm proti sobě nehrají a dostali by stejný výprask jako v lize.

Reagovat
valloire

Ne nejsou to dva nejlepší týmy světa. To je vítěz LM a následně MS klubů. Vyhrát LM je daleko těžší, nemůžeš si dovolit podobný výpadky jako vy s Betisem nebo tak. Hráči musejí předvíst to nejlepší a když ne, jako Leoš v Římě, končíš. Tak jasná věc a stejně se to tupounům musí furt vysvětlovat že. Zpochybňovat LM může jenom zaslepenej cule nebo blbec, což je v tvym podání to samý. Všichni se tím baví, protože je jasný, že bejt to naopak a Barcelona by vyhrála LM podobně jako my 3x za sebou, žádná liga by vás nezajímala a jste jenom podělaný pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ale nepředvedl to nejlepší. Naopak dostával na prdel od všech týmů proti kterým nastoupil a rozhodčí je z toho musel tahat. Barcelona byla loni v LM mnohem lepší, ale nemá koupený rozhodčí jako Real, tak vypadla.

Reagovat
r3

Tak ti ostava len dufat, ze na podobne vyhry niekedy nasetria aj v Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba pak na chvíli ustane ten otravnej pláč

Reagovat
valloire

já souhlasím se Zerainem

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A tu další Barcelona i Real vyhráli 4x za posledních 13 let. Nebo za 14 let - záleží jen jak si to přizpůsobíš. Ty tvoje bludy vycházejí z přizpůsobených počtů nezahrnujících další důležité faktory a proto jsou bezvýznamné.

Musíš se víc snažit dědku.

Reagovat
valloire

a za posledních 20 let je to 7-4, no a?

Reagovat
valloire

A jak prskáte, to je švanda Míče má Ronaldo a Modrič, Ligu mistrů Real a Barcelona má ligu. Já jsem spokojenej, nemůžeme mít všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spokojenej, liga je základ bez kterýho to nejde.

Reagovat
valloire

To bylo dřív, když tu byla PMEZ. To jste ale tu ligu moc nevyhrávali. Realu jde historicky o Evropu a na to stačí bejt v kvalifikaci i 3. třeba. Když bylo třeba vyhrát, vyhrával.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikaci A LM je zase kvalifikace na MS klubů. Už to nehul dědo. Škodí to tvé i tak tupé mysli.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

No, však to. Teď i kdyby to vyhrál další rok Ødegaard, tak no a.

Reagovat
valloire

nemáš formu Jordi....

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtube.com/watch?v=Cuu9fVJaVq0 podívej se na tohle. Kdyby jedinou věc zkusil Modric nebo ten tvůj šašek, tak si zlámou hnáty.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vy jak pokazdy vyskacete z krabicky, kdyz se nekdo zmini Odegaarda a Messiho nebo Zlaty mic v jedny vete. Ja nevim jak ostatni ale pro me je to jen sranda. Ja jsem si dost dobre vedomej, ze Odegaard jen okej talent, ale nic vic. Nikdo neceka, ze to bude v budoucnu hrac na urovni treba Hazarda atd.

Reagovat
valloire

tak Leoš má jeden míč za 6 let, jsou z toho poněkud nervozní

Reagovat
technecium

Až dá jakejkoliv fotbalista 4 zlatý míče za 4 roky, dej vědět.

Reagovat
valloire

Jo, tomu se říká dominance... Stejně tak se říká dominance 4 míčům během 5 let. No a až dá nějakej tým 3 LM za 3 roky, taky dej vědět.

Reagovat
technecium

OK, uvidíme se za dva a půl roku

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je nemožné

Reagovat
ADM

Píšem si.

Reagovat
valloire

Když tě tu mam....včera jsem začal koukat na GoT.... Mam ti k tomu cosi napsat?

Reagovat
ADM

Nie. Urcite to nesud po par epizodach. 1 seria sa nezdala ani mne Prve 2 serie Breaking Bad takmer neznasam, napriek tomu je to pre mna najlepsi serial.

Reagovat
valloire

neboj, chápu, že se to rozjíždí, docela dobrý je to. Mám rád takovýhle scenerie, koně, meče, když chlap byl chlap, intriky jako v Římě. Nicméně jsem podobný už párkrát viděl a nic úplně novýho tam není. No ale zase málokdy se koukám na 6 dílů v kuse....

Reagovat
ADM

6 kusov za den. Tak sa ozvi na Silvestra, ked dokukas 3-4. seriu teda. Ono zvratov je tam myslim celkom pozehnane, velke pozitivum... ja teda oblubujem casti, ked sa prejavi Tywin, to ta este len caka..

Reagovat
valloire

Ok

Reagovat
Han střelil první

Barcelonu nemám rád, ale to je tak velkohubé prohlášení, že držím palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bez slz narozdiel od Ronalda.

Reagovat
pantondavo

Nepoznas ironii?

Reagovat
nani92

nie, ja hovorim o Odegaardovi, nie Baleovi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mateo16
Reagovat
mesyas

Bereme za Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by si mali kompetentní uvedomiť, že Asensiove výkony sa líšia od pozície a necpať ho za každú cenu naľavo. Napravo hráva lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho vrchol byl kdyz dal Barce gol, od ty doby je za zenitem

Reagovat
smazaný uživatel

messiho lavacka

Reagovat
Spalovač šancí

Takže Getafe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio poslední dobou zklamání. Po tom vyzdvihování do nebes, padl do průměru. Ani jsem nikdy nechápal ten boom kolem něho. Isco mi vždycky přišel o hodně lepší a ten taky zatím není nějaká extratřída.

Jinak koukám, že ten odchod Ronalda jen prohloubil u některých jedinců/e afekt proti Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to afekt vůči Ronaldovi je i po odchodu pořád stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi Odegaard, tudiz stejny maslo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar prý zase prosí vedení aby ho vzali zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho tata nema pater

Reagovat
TheTopFootbaler

Ani skrupule.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
kilobyte

Nejlepší by bylo kdyby to s ním Barcelona nějak uhrála na nízký plat a pak ho posadila na lávku/stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co myslite, že je pravdy na tom, ze bysme si S PSG prohodili Mbappeho S Coutinhem?? Je pravda, že v PSG delaji vše proto, aby u nich Neymar zustal a ma specialni podminky a pral by si v tymu kamarada Coutse, pry proto PSG je opravdu ochotno S nami jednat.

Reagovat
Kornovec

Coutse mam fakt rad, pred prestupem patril k nejlepsim v PL, ale Kylian by byl level up. to nevim co by Perez na to rek

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nema kamarady

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ADM

Po tejto sezone už veru nie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Absolutní hloupost. Ale příchod Neymara bych úplně nevylučoval Každopádně skvělý výkony Dembélého mohou nakonec být rozhodujícím faktorem, proč ani k tomu nedojde.

Reagovat
-Carles-

Neviem si predstaviť za akých okolností by sa mohol Neymar vrátiť Podľa mňa je to absolútne vylúčené.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty okolnosti jsou daný a spekuluje se o nich čím dál častěji - potřeba PSG získat peníze kvůli falšování účetnictví zhlediska FFP. V tom případě by musel jeden z dvojice Mbappé/Neymar pryč a dokážu si představit, že šejk radši obětuje Neymara. Jasně, může jít i do Anglie či Realu, ale Barca bude jeho první volba, v Barceloně je velmi často, podle několika seriózních novinářů navštěvuje i tréninkový centrum a nepochybuju, že lídři kabiny s ním nemají problém (Piqué, Messi, Luisito, Busquets...). Samozřejmě je velkou otázkou, jakým způsobem by se to financovalo, jelikož PSG by v případě problémů potřebovalo hotovost, nikoliv hráče do výměny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uplne 1 cil pro nas by mel byt jasne Werner.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to jedna z reálných možností na léto, jelikož za rok a půl mu končí smlouva a Leipzig ho bude chtít zobchodovat. Jeho velkou výhodou je pohyb bez míče a schopnost hrát na křídle(ch). Ale myslím, že reálnější asi bude Bayern.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

a Co bys chtel ty?? Dalsich 30 zalozniku?? Hrota potrebujem!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koho by sis představoval?

Reagovat
Visca el barca

Tak zrovna Werner mi přijde šíleně přeceněný.

Reagovat
patas92

Reakce na oba.

Do útoku mě vůbec nikdo nenapadá, abych řekl pravdu, ale Werner se mi nikdy moc nelíbil. Připadá mi hrozně jednorozměrný, co se moc nehodí do týmu zakládajícího si na držení míče. Ale zas tak často jsem ho hrát neviděl....A taky je mi hrozně nesympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže hrot potrebujeme a bud 200 za Kane, ktery nemame a nebo Werner.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Může být no, já taky nejsem přesvědčený o tom, že by se v Barce prosadil. Hlavní problém bude v tom, že nahradit Suáreze v životní formě je prakticky nemožný, nikdo z dostupných možností se mu ani nepřibližuje. Pro mě je třeba klíčový pohyb bez míče, schopnost trhat obrany neustálými náběhy, možnost hrát na křídle (dokud tu bude Suárez, je potřeba určitá variabilita, za ním stejně moc minut nebude), v tom mi Werner přijde jako celkem fajn možnost, navíc bude dostupný s rokem do konce smlouvy, což je velký plus.

Jinak v širší souvislosti pořád hodně věřím Dolbergovi, který ale bude potřebovat ještě tak dva roky v Ajaxu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Werner snad půjde do Bayernu. Jinak co Grizi, Dybala, Lautaro, Icardi, Pereiros?

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala.

Reagovat
-Carles-

No hlavne tie financie, akokoľvek by sa Neymar rád vrátil, do Paríža sa musí poslať obrovský balík ktorý klub nemá a hlavne má iné prestupové priority.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi to tak je, ale bojím se toho, že jakmile by se objevila reálná možnost jeho návratu, půjde jakákoliv koncepce bokem. Pokud by se předběžně podepsal Rabiot a Frenkie, což momentálně vypadá celkem reálně, dal by se Neymarův příchod skoro vyloučit no.

Reagovat
-Carles-

Musel by tomu predchádzať predaj minimalne jedného z dvojice Coutinho - Dembele, čo vzhľadom k výkonom Coutinha nemusí byť nereálne a uvoľnilo by sa aj miesto v zostave. Ja ale dúfam že k ničomu takému nedôjde, ten post nás vôbec netlačí, záložník a nová 9 musí byť väčšia priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo cilem je koupit Co nejvice zalozniku a Suareze tu nechat dokonce kariery jako jednicku na hrotu za zasluhy a oblibenost. Jo ho mel hodne rad a vlastne mam, ale on je jeden z duvodu, proc nevyhrajem LM, nejde aby utocnik v LM 2 roky nedal gol.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
CHONG

Ať to dopadne jakkoliv, tak Neymar je každopádně největší hlupák v současném fotbale a to o parník.

Reagovat
technecium

Kylian se k nám úplně nehodí ať je to dělo sebe větší

Reagovat
ADM

Podľa mňa by Messimu mohol plniť podobnú úlohu ako Luis, tým pohybom proste rozráža všetko vpredu, má výber miesta, dôraz ... a po odchode Messiho by sa stal najväčšou hviezdou.

Ale samozrejme zo všetkých špekulácií za posledných 10 rokov je toto najväčšia blbosť.

Reagovat
Generalní Gladiator

několikráte se vyjádřil,že fandil realu, ale je to fuk, na něj prachy nemáme..přesně, ideální by bylo hrát 4312, kdy před messim by byly dva hroty schopný křídelní hry,ale zároveň ve vápně by se cítili jak ryba ve vodě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na levým křídle á la David Villa bych si ho stoprocentně dokázal představit, ale to by zase odnesl Dembélé, což by určitě byla škoda. Myslím, že Barce stoprocentně vyhovuje stav, že je zatím na minimálně dva roky uvězněný v PSG, odkud nemá jak odejít Jinak předpokládám, že tvou hlavní myšlenkou je to, že to není devítka pro Barcu a tam s tebou souhlasím, k tomu potřebuje spoustu věcí, který zatím nemá, ale ke kterým se může dopracovat, rozhodně k tomu má dispozice. Například jeho zakončení je velmi přeceňovaný, dokáže zahodit spoustu šancí (jasně, k několika z nich se dostává zejména díky mimořádnýmu pohybu) a obecně jsem velmi zvědavý, jak konzistentní bude mimo Ligue 1.

Reagovat
CHONG

No, jsem hodně zvědavý na naše léto, osobně čekám odchod Marcela do Juve a Luky do Interu. Nejdůležitější ovšem bude, aby už konečně odešel Benzín a Balinho a pochopitelně taky Solari, nový útok a world class trenér a můžeme být zase v topu.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím Marcelem jsem si taky myslel ale po té co Juve letos sleduju, tak si nedovedu představit příchod Marcela do Juve. Tam se od obránců a záložníků vyžaduje stoprocentní zodpovědnost směrem dozadu. A nedovedu si představit Marcela dávajícího osmdesáti metrový sprint dozadu. A takových třeba několik za zápas.

Reagovat
misinho7

Marcelo neodíde to je srdciar ako Ramos... To je podla mna nemoze

Reagovat
CHONG

Jestli bude pokračovat ve stávajících výkonech, tak možná ani odcházet nebude muset, protože bude odejít. A upřímně řečeno, s tím srdcařstvím už radši nikoho nepřeceňuji.

Reagovat
misinho7

Tie vykony nie su az take zle..sice to nie je nas stary Marcelo ale kto ma tento rok formu?

Reagovat
CHONG

Nebuďme zase tak blahosklonní, Marcelo je letos hrozný, a co je úplně nejhorší, tak jeho zájem a nasazení je nula.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marcelo především vypadá jako klasický vyhořelý Brazilec kolem třicítky. U něj je spousta otazníků. Rozhodně není starý, ale nejsem si jistý, jestli ještě někdo z něj dokáže vytřískat to, co v něm samozřejmě dříme. A takových hráčů tam máte víc, ta situace v létě bude velmi zajímavá, protože si myslím, že se nelze posunout dopředu bez toho, aniž byste některý z nich obětovali -> možná i tímto způsobem další adepty probudili.

Reagovat
misinho7

Marcelo nema formu ale povedat ze je vyhorety je celkom smiesne este pol roka dozadu podaval super vykony, aj tento rok nam vela krat on zachranil prdel... Ja som na leto zvedavy ale nejak tusim ze to zas nebude nic velke co sa tyka odchodov... Odide Isco a tam to skonci

Reagovat
Kornovec

proc privolavate katastroficke scenare? Isco je hodne dulezity a hlavne pokud odejde, tak bude obrovskou posilou , at uz pro Juve, City nebo nejhur Barcu. Predstava, ze v lete se prodaj 4 hraci a privedou se zas nove superhvezdy. Jenze takhle se zase rozbije chemie v tymu a proti Barce, ktera bude mit uz 3. sezonu pod Valverdem by to bylo tezky. No uvidime, nakonec si asi preju, at prijde Pochettino, ten posily skoro nepotrebuje a kdyz uz, tak by nam pomohl s nekym ze Spurs. Predstava Kanea, Delliho nebo Eriksena se mi moc libi. Uz je to dlouho co za nas hral Anglican,muj favorit je urcite Sterling

Reagovat
valloire

angličan walesan....

Reagovat
Mateo16

Marcelo především vypadá jako klasický vyhořelý Brazilec

Hovoris o hracovi na ktorom stal cely uspech ZZ., ktory vyhral 3 x LM za sebou Marcelo , Kroos, CR , Modric a Isco.

Za par mesiacov pod Solarim vsetci vyhoreny. Aspon urobime z Juventusu mustvo buducnosti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marcelo v TOP formě byl o parník nejlepší levý obránce světa, s tím rozhodně souhlasím. Ale už loni hrál dobře prakticky pouze v důležitých zápasech. Jasně, svědčí to zároveň o jeho kvalitách, ale přesně touto cestou upadalo spoustu Brazilců kolem třicítky. Letos je to z jeho strany absolutní katastrofa, každý soupeř ví, že cesta k ohrožení vaší brány vede přes něj. U něj si navíc vůbec nemyslím, že je to o trenérovi, ty jeho chyby jsou individuální a z 70% způsobený jeho “nasazením” a bohorovností. Ten zbytek je taktickýho rázu, kdy propadne nesmyslně na půlce, což se mu děje celou kariéru a nebyl to takový problém, jelikož to dokázal týmu vrátit ofenzivní nadstavbou.

Reagovat
madridcan

Bano, daj nejaku tu vianocnu reakciu na prvu vetu prosim

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Manik...

Juventus podepsal novou smlouvu se Sandrem, takže to vypadá, že tam zůstane.

Reagovat
Robbie

Kdo je lepsi Hevartz nebo F.de Jong ?

Reagovat
Kornovec

De Ligt

Reagovat
El-Pistolero-68

Hevart je provereny lepsi ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden

Reagovat
Mateo16

Konecne prvy clanok ktory charakterizuje Solari vs Isco. Najvtipnejsie je ze Solari ani neni trener

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/12/25/5c1f9313468aebde278b45c0.html

Reagovat
El Cid z City

Isco jenom ne do City! Vůbec ho nepotřebujem.

Reagovat
Mateo16

Uvidime stale je mala sanca ze Solari prezije leto. Skor Juventus

Reagovat
Visca el barca

Nedokážu si představit co by se tu dělo, kdyby Ernesto prohrál 3 zápasy ze 4 v posledním měsíci jako Pepkovo City

Reagovat
ADM

No nedávno sme tu mali dosť podobnú situáciu Pepek má ale u fanúšikov uplne iné postavenie a vďačí za to len a len svojej práci..

Reagovat
Visca el barca

No měli. Jen chci poukázat jak jsme nenažraní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je absurdní míchání dvou různých věcí dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

defenestrace...a nejenom že prohráli, ale ani se na ten fotbal nedá dívat. To, co předváděli s Crystalem bylo strašné, naše běžné "horší" výkony se tomu vůbec neblížily.

Reagovat
Visca el barca

Já je teda neviděl, ale procházejí slušnou krizí a budou mít co dělat dohnat Liverpool. ikdyž jim pořád věřím nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesrovnatelné situace. Pepkovo City odehraje 40 zápasů krásným dominantním fotbalem a 10 jich je příšerných. Barcelona pod Valverdem odehraje 40 příšerných zápasů a 10 skvělých. Pak na takovou krizi reaguješ jinak.

Reagovat
Generalní Gladiator

přeháníš, loni odehráli max 3 příšerné, pár podprůměrných(na jejich poměry)

Reagovat
Visca el barca
Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší hráč, čo "zaručene" kupuje v Barcelone dom a súhlasí s prestupom?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sport je šílená břečka, kde jenom opisujou od jiných, tam bych žádný seriózní info nehledal.

Reagovat
Visca el barca

A to s tím Rabiotem za 5 mega teď v zimě, je doufám taky břečka

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bych úplně nevylučoval, pro všechny strany by to bylo lepší řešení. Spekuluje se, že by se ta částka odečetla z Rabiotova podpisovýho bonusu (místo 10 mega by dostal pouze 5), v tom případě by mi to tak nevadilo. A navíc by se dal už v létě zobchodovat

Reagovat
Visca el barca

Tomu nevěřím, že by jsme ho hned v létě prodávali....

Reagovat
el Principito

Reagovat
-Carles-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele